המנצחת של עונה 6 , לא ספויילר , מבטיחה

../images/Emo58.gif

לא ראיתי את העונה השישית אבל אני יודעת שדניאל היא המנצחת. דניאל לא נראת לי מי יודע מה מיוחדת. אולי יש לה אישיות וזה אבל לא דע'ת לא התלהבתי מימנה אז בנתיים אני לא יכולה לתת דעה לגבייה. אני חושבת שקים היא הבחורה הכי מדהימה ויפה ועם אישיות ההכי מיוחדת בכל העונות של טופ מודל

Black Jane

New member
אני עדיין לא יודעת מי מנצחת, אבל אחרי מה

שאמרת, זה רק מעלה את החשק שיגיע כבר הפרק הבא

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif מעצבנים..

אולי לדניאל, לא הגיע לזכות - !! אולי.. אבל זאת די עובדה עכשיו אחרי שהתוכנית נגמרה, שדניאל ממש מנצחת את ג'וני.. דניאל היא זוכה שעובדת עכשיו בדוגמנות, ויש לה חוזים של חברות איפור שאף אחת מהזוכות לא הצליחה לקבל.. ג'וני די הרסה את כל התדמית שלה כשהיא איחרה לפוטושוט חשוב אחרי שהתוכנית נגמרה, וקיבלה רושם רע.. אבל שיהיה.. קיילן לא עשתה כלום אחרי התוכנית, אז עד כמה שהיא יפה ומדהימה והגיע לה לזכות, בתכלס עדיף היה שתזכה מישהי שבאמת תעשה עם זה משהו.. מלרוז הצליחה פי 4 ממה שקארי די הצליחה.. מה שדי מסביר כמה דברים בעונה ה7 >_> ובעונה ה8, כל אלה שאומרים שלרנה הגיע לזכות.. ורנה כלכך עצלנית.. שבאו אליה סוכנויות והתחננו על הברכיים שהיא תבוא לסוכנות שלהם, אבל היא נפנפה אותם, כי היא כבר חושבת שהיא ג'יזל.. ג'זלין - עד כמה שאני שונא אותה, היא הזוכה הכי מצליחה בהיסטוריה של הטופ מודל.. כי בחודש של הקריירה שלה היא עשתה יותר מכל הזוכות עד עכשיו חוץ מאיווה ואדריאן (רק בגלל הפלייבוי).

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

לא יודע מה ממה שאמרת נכון ומה לא נכון אבל בהתחשב בזה שאמרת שדניאל היא היחידה שהצליחה לקבל חוזה לחברת איפור,כבר מראה עד כמה המידע שלך לא אמין.כי כולנו יודעים שיואנה גם
בכ"א,אני אשמח לקבל מקורות לשאר המידע שלך וגם קצת פירוט. מה ג'זלין עשתה?מה מלרוז עשתה שקארי-די לא? מאיפה המידע על רנה?קשה לי להאמין בדבר כזה,כי זה טיפשי כמו אני לא יודע מה. קיילין לא עשתה כלום,זה נכון.אבל גם נאימה לא עשתה הרבה בשביל זוכה. בתכל'ס הכי הכי מצליחות מכל העונות הן שאנון [1] ומולי סו [6]

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif

מהפורום של הטופ מודל - המעריצים. שאנון היא הכי לא מצליחה שיש, היא פשוט עשתה תמונות בינוניות לחלוטין אחרי שהיא עפה, איליס היא הדוגמנית הכי מצליחה בטופ מודל. מולי סו מאוד מצליחה, ובטח יחסית למישהי שהודחה כלכך מוקדם. סמנתה מתחילה את הקריירה שלה, והיא בסוכנות ELITE, מלרוז הצטלמה הרבה יותר מקארי די, קארי די בעקרון הצטלמה רק לתמונות שהיא קיבלה מטיירה כפרס למנצחת.. ג'זלין מצליחה מאוד ביחס לזמן הקצר. רנה לא עשתה כלום.. נכון - יוהנה קיבלה קמפיין איפור, סליחה ששכחתי את זה, אבל חוץ מזה היא לא עשתה יותר מדי יחסית ליופי המדהים שלה.. באמת שאם היה לה דרייב כמו של מולי סו, היא היתה הזוכה הכי מצליחה.. דניאל סגרה חוזים עם חברות איפור גדולות, והיא באמת התקדמה וניצלה את הפרס של הקאבר גירל כמו שצריך. תמונות אם בא לך של הבנות: All-Antm.net

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

תוכל בבקשה להגיד לי מה ג'יאל עושה?

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif בדיוק.

אבל זה לא פורנו, כאילו.. זה היה ברור שג'יאל תהיה כזאת.. ג'יאל שולטת, היא לא מתביישת בכלום והיא כנה, זה לא שום מחאה.. יש לה גם הרבה תמונות מקצועיות מאוד יפות, ובכלל היא שליטה :p

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif Give me a break

היא מלכה,זה ידוע.אין מה להגן עליה.

דודצוק

New member
../images/Emo12.gif (18+) ../images/Emo58.gif

התמונה הבאה יכולה לכלול תוכן מאוד סוטה XD אז 18+ (בינינו, גם 17.5 אפשר) XD http://www.all-antm.net/displayimage.php?album=95&pos=8

Manga136

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

למה שג'יאל תצטלם ככה?! >< אני מקווה שזו לא דוגמנות?

למעלה