זה מה שאני הכי אוהבת בשיר
L limors2 Active member 29/12/06 #44 אני כותב חטאים,לא טרגדיות השיר שבעקבותיו התחלתי לדאוג שיהיה רוני במסור
L limors2 Active member 29/12/06 #51 הקטע האהוב עלי בשיר זה כשהוא צועק "והווו!!!!" משהו כזה לפני הגיטרות של הסוף
Y yhaa hi New member 29/12/06 #50 אני בלבטים.... אני מאוד מאוד עייפה ויכולה להמשיך לשמוע במיטה, (וגם לא מרגישה טוב) אבל אז מחר שאני אראה את השרשור אני אתבאס
אני בלבטים.... אני מאוד מאוד עייפה ויכולה להמשיך לשמוע במיטה, (וגם לא מרגישה טוב) אבל אז מחר שאני אראה את השרשור אני אתבאס
L limors2 Active member 29/12/06 #54 ואת יודעת למה תתבאסי מהשרשור? כי מספיק שמישהו אחד הולכך בשרשורים קטנים והכל נהרס את רוצה את זה על המצפון שלך? אבל אם את לא מרגישה טוב תשמעי במיטה, יותר חשוב לאגור כוחות למצעד מחר! להחזיק אצבעות לשאקירה וזה
ואת יודעת למה תתבאסי מהשרשור? כי מספיק שמישהו אחד הולכך בשרשורים קטנים והכל נהרס את רוצה את זה על המצפון שלך? אבל אם את לא מרגישה טוב תשמעי במיטה, יותר חשוב לאגור כוחות למצעד מחר! להחזיק אצבעות לשאקירה וזה
Y yhaa hi New member 29/12/06 #56 אז ככה יש לי מצפון מאוד גדול, אז תפסיקי לעשות לי יסורי מצפון שכאלו אני לא אהיה במצעד מחר (ואולי אפילו לא אשמע את הרבע שעה הראשונה ) ובשבילך אני אחזיק אצבעות לשאקירה ותדעי שזה רק בשבילך
אז ככה יש לי מצפון מאוד גדול, אז תפסיקי לעשות לי יסורי מצפון שכאלו אני לא אהיה במצעד מחר (ואולי אפילו לא אשמע את הרבע שעה הראשונה ) ובשבילך אני אחזיק אצבעות לשאקירה ותדעי שזה רק בשבילך
L limors2 Active member 29/12/06 #68 גם נועם לא../images/Emo4.gif אלון אמר דברים מפחידים בסינגלס של לפני יומיים, אני מקווה שהוא יהיה