חבל לכם על הזמן ../images/Emo26.gif
אוקיי...אני אתחיל לאט ובלי להתרגש יותר מידי כדי שתנסו להבין מה קרה לי הערב. אז כאמור הייתה היום מסיבה של EXIT בפסק זמן. גם כן מסיבה. למה שאני אלך? לא התכוונתי ללכת בכלל אבל חברה של אמא שלי התקשרה ואמרה שהיא ארגנה לי כרטיסים חינם (היא עובדת עם שכטר והיא יודעת שאני חולה עליו) ושאני אבוא. אז באנו. חינם או לא? נכנסו - טוב שלא ילדים בגובה מטר. איזה מטר? מדרגה. שיא הבושה. היינו מה זה עצבניות. חיכינו שיכנסו המנחים כבר ונוכל לעוף משם... טוף...אחרי חצי שעה ככה נכנסו מלי, עופר, יעל ומיכאל. היו בדיוק 10 דקות - צילמו אותם לטלוויזיה והם עפו משם. אז גם אנחנו. הלכנו הביתה. התחלנו ללכת אחרי רבע שעה כזה עצרנו דיברנו וזה..החלטנו ללכת מסביב כי פחדנו מאיזה בית קברות שם באיזור (הכול גורל. נשבעת לכן). קיצר אנחנו הולכות כזה פתאום חברה שלי: "אה. זה לא עופר שם הולך?" ואנחנו מתעלמות ממנה...גם כן עם הראייה שלה. פתאום אנחנו הולכות לכיוון - קולטות שזה הוא. פשוט הולך לו ברחובות רמה"ש. אני כזה לא חושבת פעמיים: "עופר!!" והוא מסכן נבהל מתחיל לברוח. ואני כזה: "לא לא עופר פליז אל תלך כולה רוצות להגיד שלום" אז הוא צוחק כזה עוצר ועושה לנו: "הייי מה קורה?!" וכאלו.. שאל אם אנחנו רוצות חתימות וזה...(whatever) ואז הוא נתן לנו חיבוק ונשיקה לכל אחת (פעמיים כן?) ומה זה התרגשתי ואני כזה: "די אתה כזה מתוק..." והוא כזה: "חח כפרה עליך" והוא פשוט עמד שם לבד. אוקיי? לבד. אז עמדנו איתו. כן פשוט איתו. איזה 20 דקות והוא חיכה לאיזה מונית אנערף. הוא אמר שהוא הולך הביתה או "לדפוק ת'ראש" . חחח אהבל. ואז הגיע איזה צלם אחד לראיין אותו אז האידיוט הזה צילם גם אותנו כמו איזה מפגר. ונראתי כמו לא יודעת מה וזה יהיה משודר בEXIT. יופי באמת. וזהו... אז אני שואלת אותכם - מה הסיכוי שזה יקרה? בגלל לא התכוונתו ללכת משם, נשיקה מעופר וחיבוק (פעמיים), חתימה ודיבור איתו - והכול? בחינם. אח"כ חברה שלי כזה: " סבתא שלי אומרת שאתה נראה טוב" ורק אחרי רבע שעה קלטה מה לעזאזל היא אמרה
טוב...די.. נרגעתי. פגשתי את המלך הזה פעם 2. שיאללה. אין עליי. ועליו. לילה טוב. מאוד