המסיבה השווה של אקזיט

אקסטזי17

New member
אני צריכה עזרה

היום ראיתי בתוכנית שהיה רשום למעלה שביום חמישי מלי ויעל ילחקו כרטיסים למסיבה של אקזיט בראש השנה.. עכשיו אפשר לקנות כרטיסים לשם? איפה זה? מזה זה בכלל?? אני אקיצר צריכה פרטים.. זה יהיה אחלה אם תעזרו לי.. תודה נשמות

keeeren

New member
שאלה דחופה!!!|גזוז|

אהם רתאו ביום שישי יש את המסיבה של אקזיט, אני רוצה לברר אם יש הסעות ומאיפה, תודה

SofyTofy

New member
../images/Emo124.gifהמסיבה של אקזיט../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שרשרו לכאן שאלות על המסיבה, תגובות, בעיות וכל מה שתרצו

BigD00

New member
את כאילו רוצה לדעת איפה זה...

זה במועדון פסק זמן ברמה"ש, כן כן ליד הבית שלי הקיצר זאת מסיבה של אקזיט כולל המנחים וכפי שידוע ביום חמישי יש ספיישל מסיבות באקזיט והם הולכים לחלק כרטיסים חינם.....

Lucky Charmed

New member
../images/Emo60.gif

המסיבה של אקזיט היא ביום שישי בערב ראש השנה???? למה???? למנחים אין מה לעשות אז מביאים אותם למסיבה?? חוץ מזה שאני מאוד רציתי ללכת אבל זה בדיוק בחג...

SofyTofy

New member
דווקא לא.../images/Emo103.gif

המסיבה היא [URL='http://']היום[/URL]|סדדש|, והיום לא ערב חג.

Lucky Charmed

New member
היום!!!

אני לא מאמינה!!!! תכננתי ללכת עם חברות אבל הם אמרו לי שזה יום שישי הבא זה נשמע לי מוזר ואמרתי שאני יבדוק ואני לא מאמינה זה היום!?!? FUCK!

tamarosh

New member
חבל לכם על הזמן ../images/Emo26.gif

אוקיי...אני אתחיל לאט ובלי להתרגש יותר מידי כדי שתנסו להבין מה קרה לי הערב. אז כאמור הייתה היום מסיבה של EXIT בפסק זמן. גם כן מסיבה. למה שאני אלך? לא התכוונתי ללכת בכלל אבל חברה של אמא שלי התקשרה ואמרה שהיא ארגנה לי כרטיסים חינם (היא עובדת עם שכטר והיא יודעת שאני חולה עליו) ושאני אבוא. אז באנו. חינם או לא? נכנסו - טוב שלא ילדים בגובה מטר. איזה מטר? מדרגה. שיא הבושה. היינו מה זה עצבניות. חיכינו שיכנסו המנחים כבר ונוכל לעוף משם... טוף...אחרי חצי שעה ככה נכנסו מלי, עופר, יעל ומיכאל. היו בדיוק 10 דקות - צילמו אותם לטלוויזיה והם עפו משם. אז גם אנחנו. הלכנו הביתה. התחלנו ללכת אחרי רבע שעה כזה עצרנו דיברנו וזה..החלטנו ללכת מסביב כי פחדנו מאיזה בית קברות שם באיזור (הכול גורל. נשבעת לכן). קיצר אנחנו הולכות כזה פתאום חברה שלי: "אה. זה לא עופר שם הולך?" ואנחנו מתעלמות ממנה...גם כן עם הראייה שלה. פתאום אנחנו הולכות לכיוון - קולטות שזה הוא. פשוט הולך לו ברחובות רמה"ש. אני כזה לא חושבת פעמיים: "עופר!!" והוא מסכן נבהל מתחיל לברוח. ואני כזה: "לא לא עופר פליז אל תלך כולה רוצות להגיד שלום" אז הוא צוחק כזה עוצר ועושה לנו: "הייי מה קורה?!" וכאלו.. שאל אם אנחנו רוצות חתימות וזה...(whatever) ואז הוא נתן לנו חיבוק ונשיקה לכל אחת (פעמיים כן?) ומה זה התרגשתי ואני כזה: "די אתה כזה מתוק..." והוא כזה: "חח כפרה עליך" והוא פשוט עמד שם לבד. אוקיי? לבד. אז עמדנו איתו. כן פשוט איתו. איזה 20 דקות והוא חיכה לאיזה מונית אנערף. הוא אמר שהוא הולך הביתה או "לדפוק ת'ראש" . חחח אהבל. ואז הגיע איזה צלם אחד לראיין אותו אז האידיוט הזה צילם גם אותנו כמו איזה מפגר. ונראתי כמו לא יודעת מה וזה יהיה משודר בEXIT. יופי באמת. וזהו... אז אני שואלת אותכם - מה הסיכוי שזה יקרה? בגלל לא התכוונתו ללכת משם, נשיקה מעופר וחיבוק (פעמיים), חתימה ודיבור איתו - והכול? בחינם. אח"כ חברה שלי כזה: " סבתא שלי אומרת שאתה נראה טוב" ורק אחרי רבע שעה קלטה מה לעזאזל היא אמרה
טוב...די.. נרגעתי. פגשתי את המלך הזה פעם 2. שיאללה. אין עליי. ועליו. לילה טוב. מאוד

SofyTofy

New member
מה הסיכויים../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אז אני מבינה שהמסיבה לא הייתה משהו.. מה שאמרת נורא הצחיק אותי: "סבתא שלי אומרת שאתה נראה טוב"

keeeren

New member
בעעעעעעע|גזוז|

לא פיר תמר, שונאת אותך! גם ני רוצה!!! הייתי נותנת הכל רק כדי לראות אותו, האליל שלי! פעם שנייה שלך?! בעעעע עלייך!
שמחה בשבילך (אחרי הקנאה, התעווה, הרצון לרצוח אותך
)

Lucky Charmed

New member
אני לא הייתי ...

אבל אני חושבת שזה היה פה... שמישו או משהי אמרה שהמנחים לא היו הרבה זמן...

Lucky Charmed

New member
תמונות מהמסיבה

התמונות לקוחות מהפורום באתר של אקזיט (א תגידו שלא נתתי את הקרדיט)

SofyTofy

New member
תמונות יפיפיות../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

להבא, בבקשה תשרשרו
הקפצתי את השירשור שיהיה יותר בולט לעין.

למעלה