המסיבה השווה של אקזיט

נטיטע

New member
הייתי במסיבה של פסק זמן ו..........

בהתלחה שהם נכנסו ראיתי רק את הקוצים של עופר ..... אחרי זה הם הופיעו על במה קטנה כזאת
ואיך שעופר נכנס אני נותנת לו יד ומסתכלת לו בעיניים ככה ומחבקת אותו בערך שעה וחציייייייייייי ואז אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וכל הזמן הוא נתן לי יד.. וחברה שלי אמרה לי שהוא כל הזמן חיפש אותי
הוא הרבה יותר חתיך מאיך שרואים אותו בטלוויזיה

רצינית????../images/Emo6.gif

רצינית??? יווו איזה כיף לך.. הלוואי עליי.. הוא כזה מתוווקק.. יש לו יחס מזה יפה למעריצים! הוא גם נשמה כזה! ספרי עוד..על המסיבה!!!!!!

נטיטע

New member
אוקיי אז אני עושה לכם תסיפור המלא

ולא היתה לי מצלמה.. ובאמת חיבקתי אותוווווו והוא באמת חמוד מאוד למעריצים והוא יותר כוסון ויפה במציאות חח טוב אז ככה: פסק זמן מועדון קטן ונחמד שבאים לרקוד.. וחילקו לפני זה הזמנות כן? טוב אז המסיבה מתחילה רוקדים טראנסים, כל מיני שירים בלה בלה אחרי זה בסביבות ה-10 וחצי או יותר עופר ,מלי, יעל ומיכאל באים והשומרים שלהם יעני מחביאים אותם ומהר מביאים אותם לחדר שהם מתארגנים או לא יודעת מה הם עושים שם חחחחחחח אחרי חצי שעה או יותר הם נכנסים מתחת לחבל אל הבמה וכולם צועקים " אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההה" כמעט התחרשתי גחח וכולםם על עופררררר מסכן .. הם נותנים ידיים חיבוקים לאף חד בינתיים חח אז הם נותנים ידיים עושים צחוקים והכל .... אז שהם מצחילים לצלם.. והם עשו שעשועון דפוק כזה שהפרס זה תיקים.. ( עופר היה אמור לראיין מישהי ולשאול משהו ואני כזה עושה לו עופררררר אני לוחשת לו ומביאה לו יד גחחח) והם גומרים את השעשעוון ואז הם שוב נותנים ידיים ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חיבקתי אותו מלא זמן ומחצתי אותו קצת גחחח ואז הם הלכו זה היה קצר ולעניין! מתי יראו את זה בערוץ 10 ???????

SofyTofy

New member
אבל יש שירשור המסיבה../images/Emo103.gif

בבקשה תשרשרו בפעם הבאה
ובינתיים, שירשרתי בשבילך.

למעלה