המסיבה, כנסו.

progman2

New member
המסיבה, כנסו.

אוקיי, חבר'ה קצת מילים ממני. דבר ראשון, תודה, תודה ועוד תודה לכולכם על שהגעתם, תמכתם ושהייתם. אתם מלכים. שעות של תקלוט ורק רציתי להמשיך, עשרות שירים של נייטוויש התנגנו ורציתי רק עוד. המסיבה אומנם לא הייתה מפוצצת אבל אני חשוב שמילאנו את החלל של המועדון בכיף ובהמון מצב רוח טוב. תודה לכל מי שעזר ונתן יד. והמון תודה לאביעד על התמיכה ועזרה באירגון, זו מסיבה ראשונה מעוד הרבה שיבואו. אז שוב תודה. ועכשיו לכמה הודעות: 1. לגבי הפרסים, בעקבות בעיות שהיו קשורות עם צוות ההופעה, התעקבו הפרסים ולא הגיעו לערב. תוכלו לפנות למטאלשופ ברח' פרישמן 42 בטלפון 03-5235115 ולקבל את הזכייה שלכם. 2. גם כרטיסי החבר לא הגיעו בזמן לצערי, אבל ביום ראשון הם יהיו. אימייל ישלח אליכם בימים הקרובים ושם תקבלו את כל המידע כיצד לקבל אותם. יש לנו עוד המון רצון לארגן עוד ערבים שיהיו רק בשבילכם עם הפתעות והמון מצב רוח...וחוץ מזה עוד המון הפתעות. 3. המון פנו אליי בבקשות לשירים שלא הספקתי לתקלט, הם שמורים אצלי בראש למסיבה הבאה, אל תתייאשו... ושוב המון תודה. שלכם ובשבילכם עידן

Beyond The Veil

New member
../images/Emo45.gif אתה מלך.../images/Emo47.gif

כיף לבוא למסיבות כשאתה מתקלט, באמת

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif

רק...קצת פחות וויתין /tapuzforum/images/emo3.gif

Beyond The Veil

New member
עלומה, ששששש, ווית'ין זה טוב!

אגב, עידן, אתה לא מבין איך עשית לי את הלילה עם טריסטאניה, הייתי גאה בניק שלי

הקטע ההזוי...

זה ששמעתי כל כך הרבה שירים שאני מכירה... כי יש לי את הדיסק או משהו אבל לא ידעתי של מי וכאלה שזה היה ממש מטריד שאני אומרת "האאא שיר טוב! וואי ממש טוב" שתי שניות אחרי זה "עידן. איזה שיר זה? למה זה מוכר לי?"

The Cat Woman

New member
עידן, המון תודה!!! ../images/Emo24.gifאתה מלך!../images/Emo47.gif

גם אם ביקשנו ולא יצא- לא נורא... היה פיצוץ!!! תמשיך לעשות לנו כאלה מסיבות מדהימות, כולנו פה חייבים לך לילה מושלם מהחיים שלנו לדעתי... ואני באמת לא מגזימה. היה ממש מעולה. גם השיר המוזר הזה שהיה בסגנון גן-ילדים מלא בהפי-טרי-פרינדס...
גם זה היה בסדר בצורה נורא מוזרה והזויה. בקשר לעוד מסיבות כאלו- נשמח אם יהיו עוד שיתופי פעולה כי באמת יצא מוצלח. זהו, סיימתי לחפור. לסיכום- תודהההההה!

progman2

New member
Dressden Dolls???

הם לא מוזיקת גן ילדים, אבל אהבתי את התיאור. בכל מקרה, תודה

The Cat Woman

New member
סורי, אני לא מכירה אותם.... ../images/Emo9.gif

שמעתי עליהם אבל אף פעם לא שמעתי אותם. וזה היה נשמע כמו משהו מהפי טרי פרינדס...
דרך אגב- למה The Haunting של קמלוט היה בגרסת הקליפ ולא בגרסת האלבום? יש שם המון קטעים חתוכים...

למעלה