המסיבה, כנסו.

אני זוכר שהראתי לחבר שלי את התמונות שלהם

והוא שאל אותי אם האישה שם זה גבר XD סך כל הם להקת קאברט נחמדה ביותר.

הוא היה השיר הכי טוב שם

מהשירים שלא היו נייטוויש או וית'ין! *תסקלו תסקלו בכיף*

Beyond The Veil

New member
חחחחחחחח בתכלס את היחידה שם שהתלהבה

וקיפצצה לצלילי השיר בטבעיות לגמרי
"היי, זה שיר יפה! *מקפצצת*"

זה היה שיר גאוני!!!!!!!!!

וממש כיף לרקוד אותו!! כמעט כמו לרקוד את פאנטום!!! וממש נהניתי (תשאלי את אליאור ועידן חח)

Beyond The Veil

New member
האמת שהוא היה דיי מגניב!

את ראית את הריקוד שדנה ואני המצאנו
ואני לא צריכה לשאול, ראיתי כמה נהנית

בפאנטום?

מישהו שם לב בכלל אלי??? רקדתי לי בצד לבד. ומדי פעם עידן הצטרף אלי... לא נראה לי ששמו לב אלי...
וכן.. את ראית את הריקוד שאני המצאתי לשיר הזה!! היה הרבה יותר טוב לטעמי

תודה רבה לך!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

הייתה מסיבה מצויינת, כל הכבוד על ההשקעה של כולכם, אהבתי מאוד את התיקלוט, בדרך כלל תוקעים כל כך הרבה דברים לא קשורים שמבאסים רצח (נגיד במסיבת נייטוויש ווית'ין הקודמת שפשוט שמו כל הלילה כל מיני אינדסטריאלים למיניהם), אבל הפעם באמת שהיה פלייליסט מושלם. אתה מלך
אני באמת מקווה שיהיו עוד מסיבות מהסגנון, אני מבטיחה לבוא :]

The Cat Woman

New member
כי זו הייתה שרית ברוך... עליק "דארק 80's"

היה מלא אלקטרו משנות ה90 בכלל. איזה גרועה היא!!! וזו בכלל הייתה אמורה להיות רחבה של ווית'ין ונייטוויש... וואו היא דיג'יי כ"כ גרועה...

השיר היחיד אולי שלא היה קשור

זה השיר שהכי נהנתי בו ואם מישהו יוכל להגיד לי איך קוראים לו או אפילו מה הסגנון שלו אני אשמח... זה היה נשמע כמו מיוזיק בוקס אינדאסטריאלי שכזה. אבל זה לא היה אינדאסטריאל. או שכן? גל, דנה. תעזרו לי לתאר את השיר!!! זה ההוא עם הקידות.

היויו

New member
צתכלי למעלה... dressden dolls

ועידן נראה לי יכול לאמר לך בדיוק מי אלה ואיזה שיר זה,לא?

היויו

New member
נמנמ.. לא ממש אהבתי את הגרסה הזו של SCOM

אני מעדיף את הגרסה המקורית,למרות הכל.

Beyond The Veil

New member
דווקא בעיניי זו הייתה גרסא ממש חזקה!

עוד במסיבה הקודמת בדאנג'ן שהוא שם את זה עידן ואני ניסינו לברר ולא הלך לנו כי הוא מסרב להגיד

היויו

New member
../images/Emo45.gifבאמת היה פצצה

אז מה אם אני לא מכיר את כל טריסטניה ועוד חלק מהדברים שהיו שם? אני ועידן הכרנו יופי את מיידן (אה, וגם ג'ימבו
) ואת מטאליקה\ למרות שהיציאה שלי על ההופעה שלהם בארץ היתה מה לא קשורה... (וגם לא נכונה, זה היה אנטר סאנדמן...) היה אחלה סט, רעש לגבות וכואב לי הצוואר רצח כהוכחה
,ולמרות שתיכננתי ללכת ב-2 (מה לעשות עוד שעה וחצי נסיעה אח"כ) יצאנו רק בסביבות 4. היה פשוט מעולה
כל הכבוד לאביעד,איתי ועידן.

למעלה