י ילדת ונילה New member 31/7/07 #77 חחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעע XDXDXDXD זה הדגל שכפרע עליה כוסית על מיס ג'קסון (שי) נתנה לו
H HOT4Umichael New member 31/7/07 #65 את התמונה הזאת אני אוהבת../images/Emo99.gif חחחחחחחחחחחעע מייקל צורך סמים לאור יום חחחחחחחחחחחחחחחחחח
את התמונה הזאת אני אוהבת../images/Emo99.gif חחחחחחחחחחחעע מייקל צורך סמים לאור יום חחחחחחחחחחחחחחחחחח
י ילדת ונילה New member 31/7/07 #78 נכון מייקל והסמים גורמים לי לגז'דר../images/Emo70.gif../images/Emo111.gif
H HOT4Umichael New member 31/7/07 #68 אני מתה על התמונה הזאת.. למרות שיש כאלה שזה לא ממש מצחיק אותם................ :|
י ילדת ונילה New member 31/7/07 #79 ../images/Emo31.gif איכס נטלי../images/Emo70.gif ../images/Emo133.gif מה נסגר?!?
V VAMPhantom New member 31/7/07 #104 הגזמת... זה אפילו לא מקורי... ואם זה לא מקורי, מי לדעתך הכין ת'תמונה?! תחשבי שנית ובטוח שתחשבי פעמיים אם אכן מצחיק...
הגזמת... זה אפילו לא מקורי... ואם זה לא מקורי, מי לדעתך הכין ת'תמונה?! תחשבי שנית ובטוח שתחשבי פעמיים אם אכן מצחיק...
י ילד מעצבן1 New member 1/8/07 #122 זה היה יותר מצחיק אם זה היה ילד ולא ילדה.. לדעתי זו הרבה יותר מקורית ומצחיקה ->
י ילד מעצבן1 New member 1/8/07 #130 סורי אבל מעולם לא יצא לי לצפות באף פרק של התוכנית הירודה הזו, כך שאין לןי מושג מי זה הגל הזה. יהיה נחמד אם צעלי תמונה שלו להשוואה.
סורי אבל מעולם לא יצא לי לצפות באף פרק של התוכנית הירודה הזו, כך שאין לןי מושג מי זה הגל הזה. יהיה נחמד אם צעלי תמונה שלו להשוואה.
P pulpula New member 1/8/07 #128 כמה פתאטאלי מצידך... + אנשים יקרים, זה האיש שהחמאתם לו לפני כמה ימים בדיוק... מעניין מאוד מה זה אומר..
כמה פתאטאלי מצידך... + אנשים יקרים, זה האיש שהחמאתם לו לפני כמה ימים בדיוק... מעניין מאוד מה זה אומר..
י ילד מעצבן1 New member 1/8/07 #129 מה הקשר? זה שרעיונית זו תמונה מצחיקה (טוב, לא פנאטים מחוסרי חיים כמוך) זה לא אומר שאני חושב שאכן מייקל פדופיל. אני תמיד האמנתי בחפותו של מייקל, אבל מאז ומתמיד הבדיחות של ג'י לנו הצחיקו אותי ועוד 300 מיליון צופים...
מה הקשר? זה שרעיונית זו תמונה מצחיקה (טוב, לא פנאטים מחוסרי חיים כמוך) זה לא אומר שאני חושב שאכן מייקל פדופיל. אני תמיד האמנתי בחפותו של מייקל, אבל מאז ומתמיד הבדיחות של ג'י לנו הצחיקו אותי ועוד 300 מיליון צופים...
י ילדת ונילה New member 31/7/07 #81 אני ויוסי מגז'דרים על הסשן תמונות הזה../images/Emo99.gif זה מהמגזין של קווינסי ג'ונס או וואטאבר שהבת של קווינסי בחרה למייקל את הבגדים. והוא טעים שם אויש
אני ויוסי מגז'דרים על הסשן תמונות הזה../images/Emo99.gif זה מהמגזין של קווינסי ג'ונס או וואטאבר שהבת של קווינסי בחרה למייקל את הבגדים. והוא טעים שם אויש