הרסת אותי - "מתעתקת מפה". אני אאמץ את זה.
A Anne of green gables New member 15/2/06 #19 ../images/Emo6.gif הרסת אותי - "מתעתקת מפה". אני אאמץ את זה.
F Fairywitch New member 15/2/06 #20 כתבתי פעם בפרום אמריקאי של ה"פ והיה שם מנהג: כל פעם שהיינו נכנסים לפורום היינו כותבים APPARATING, וכשהיינו פורשים- DISAPPARATING... לאחרונה נזכרתי בזה והחלטתי לחזור להשתמש בזה
כתבתי פעם בפרום אמריקאי של ה"פ והיה שם מנהג: כל פעם שהיינו נכנסים לפורום היינו כותבים APPARATING, וכשהיינו פורשים- DISAPPARATING... לאחרונה נזכרתי בזה והחלטתי לחזור להשתמש בזה
M matan warrior prince New member 15/2/06 #23 חחחח../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo106.gif
A Anne of green gables New member 17/2/06 #24 ../images/Emo6.gif גדול, אבל פה אנחנו צריכים לכתוב בכניסה: "נכנסים לארון". ביציאה: "יוצאים מהארון". (מצד שני, זה נשמע כמו פורום של הומואים).
../images/Emo6.gif גדול, אבל פה אנחנו צריכים לכתוב בכניסה: "נכנסים לארון". ביציאה: "יוצאים מהארון". (מצד שני, זה נשמע כמו פורום של הומואים).
F Fairywitch New member 17/2/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאז אפשר... נכנסים לתמונה, יוצאים מהתמונה... אבל אז זה נשמע כמו איזה פורום קולנוע: "אנשים, צאו מהפרֶיים!"...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאז אפשר... נכנסים לתמונה, יוצאים מהתמונה... אבל אז זה נשמע כמו איזה פורום קולנוע: "אנשים, צאו מהפרֶיים!"...
M matan warrior prince New member 18/2/06 #27 נכון,צריך משהו אחר..../images/Emo106.gif אני אחשוב על זה..