המסע לפולין רק לעשירים?!(דחוףבהול)

Tutsii

New member
אצלנו ביקשו 1087$ אך אנחנו ....

צריכים להוסיף עוד 30$עקב עלויות התיירות בפולין כי היא הצטרפה לשוק הארופאי (יורו) ועוד 50$ במזומן ביום היציאה שלפי מה שחברות שלי אמרו לי זה מיועד לטיפים למלצרים וטיפ למדריך

אוהד11

New member
כביכול קיימת תחרות בין הסוכנויות,

אבל בפועל זו לא תחרות, כאשר כל הסוכנויות מציעות אותו מחיר ! אין תחרות בין חברות התעופה, משום שאל על ו- לוט חולקות באותו קו באמצעות מה שמכונה "קוד שרינג", הווה אומר חלוקה באותו קו, ובפועל מי שמפעילה את הקו לורשה היא חברת התעופה הפולנית, ואל על נהנית מהרווחים ! אם משרד החינוך סיכם על מחיר של 1087 דולר, כיצד שילמתי, במסגרת קבוצת מבוגרים שאינה שייכת למשרד החינוך, 950 דולר ?! משמע, המכרז הזה מוזר !

מדריך1

New member
כביכול

כפי שציינתי , חוסר ידע מביא למסקנות לא נכונות. המחיר הינו המסימום, ובי"ס חכם יכול להוזיל. אני מכיר בתי ספר אשר שלמו את הסכום שנקבת. מעבר לכך, מציע כי תקרא את נכרז ותראה מה מקבלת קבוצת תלמידים, האם קבלתם חולצות משלחת, האם היה לכם איש בטחון,רופא,איש עדות, האם קבלתם 3ארוחות ביום,האם היה לכם מים מינרלים באוטובוס ואשר כל אילו היו כלולים במחיר ששלמת. לכן, ההשואה אינה צודקת,בוא אל תמסה לנגח, באם אין בידך כל העובדות. יתרה מכך, אין צורך לתת טיפים למדריכים,למלצרים,לנהגים הם מקבלים זאת מחברת הנסיעות וכל זה כלול במחיר שהתלמיד משלם. התחרות קיימת בשטח והיא רק מתעצמת. כל זה לא בא לומר כי המסע זול. הוא יקר

אוהד11

New member
ידיד המדריך, אינני מנגח ולא מנסה

לנגח, אני מציין עובדות, ואינני הראשון שמתח בקורת על אל על. כקבוצת מבוגרים לא נזקקנו לרופא מלווה ולא לאיש בטחון, אך אלו תוספות זניחות בהשוואה למחיר החבילה המוצעת, ועל כך איש אינו יכול לחלוק.

למעלה