המפגש אצל נתן

תודה תודה ושוב תודה ../images/Emo51.gif

ליהודה על האירגון והדאגה לכל לנתן ויואב שמלאו אותנו בחומר רוחני וגשמי בידע ובמעש. ולכל המשתתפים שהיו ותרמו להצלחת המפגש. ממתין לכם במפגש הבא.

arsar

New member
המפגש אצל נתן

מאד נהניתי היום. ממש אוויר פסגות! מפגש עם חברים, המפגש עם המומחיות של יואב ונתן, לנשום את אהבת העץ יחד עם כל הנוכחים - יהודה - תודות מאליפות! שירבו מפגשי ההעשרה האלה.

zvika f

New member
תודה,תודה תודה תודה

תודה לנתן ונטהוף אשר תרם לנו את הנגריה שלו לקיום המפגש.למדתי להכיר שבאזור הצפון קיים בי"ס לנגרות במקום גדול,מרווח ומסודר שמנוהל ומודרך ע"י נגר אומן. תודה לאריה,נתן ויואב אשר העשירו אותנו בידע שלהם ובנסיונם והעבירו לנו יום מאלף על כלי עבודה ידניים והשמוש המעשי בעזרתם כעת ברור לי שלמפסלת עץ שטוחה יש שמושים נוספים מלבד לנקות את השחור מתחת לצפרניים בידיים תודה ליהודה אשר ארגן,תאם,טלפן,סימס ודאג להצלחת היום הזה. תודה לכל החברים/ות שהגיעו נעמתם לי מאד

artagel

New member
מפגש המנגרים

הבוקר ניפגשנו בנגריה המלמדת של נתן בבית העמק וקיבלנו הסברים במיוחד על הכלים הידניים יואב הסביר איך מחדשים רהיטי עץ המושלחים לרחוב ,אריה הבוגר שבחבורה העביר שיעור מאלף במפסלות ונתן לימד את פרק א' בתחום מחברי העץ,ועל כל הנוכחים ניצח מנהלינו יהודה לוי אשר אירגן את כל ההצגה המעולה,נתן ,יואב ,אריה ויהודה תודה לכם הייתם נהדרים והלואי ונמשיך להיפגש במפגשים כאלו עוד הרבה...........

artagel

New member
מפגש המנגרים

שכחתי להוסיף נושא נוסף שלמדנו היום והוא כלי העבודה הידניים שהסביר נתן והביא לכך שהירווחתי כלי מושלם -מקצוע-תודה לנתן ויואב שהשלימו אחד את השני בתחום.

yulevi

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifתעלו תמונות ../images/Emo92.gif

אריה סוף סוף יצא לנו לשמוע מנסיונך תודה לנתן על פתיחת הסדנא בפנינו ועל הרצון לכבד אותנו בנסיון והידע הרב שיש לך תודה ליואב שמשתף אותנו בכל הידע הרב ללא סודות מקצועיים תודה לכם חברים שנענים לכל רעיון ,שעולה לי בראש,כבר חשבתי עם יואב על השלבים הבאים השלב הבא סדנת צביעה וחומרי גימור מפגש ראשון כשאומן נגרות נפגש עם מומחה הצבע מאמון ,כשם שעודכנתם היום,לאחר שינוי המועד שנקבע אעדכן את כל חברי הפורום

למעלה