המפגש אצל נתן

osutton

New member
תודה לכולם

מפגש מהנה ביותר ואיכותי. יהודה, נתן ויואב החבתם את אופקינו בתחום תודה עופר

פססססס... צילום אווירי של כך וכך קרחות../images/Emo2.gif

וכולם מבריקים למשעי.........

ramia56

New member
תודה תודה ושוב תודה

נתן יואב ואריה על הנושאים המענינים, אני הייתי מרותק לנושא לרעיונות ולטיפים תודה לך יהודה על הארגון היה פשוט נפלא.
אריה האם תוכל לתת לנו פרטים בהקשר של שיטת הליטוש שהסברת בסדנא. תודה

yulevi

New member
אולי אצל איצקו

בפגישה נבקש הדגמה יש לו את החומרים שדובר עליהם

yulevi

New member
../images/Emo240.gifלבום הפורום

נוסף אליו אלבום סדנא בנגריה של נתן ונטהוף,הצלמים יכולים להעלות תמונות ,תיידעו אותי כשתעלו תמונות כדי שאערוך אותו מחדש לאחר שכל התמונות תעלינה

arsar

New member
ודבר נוסף: הסתובבנו במפגש כ-15 או 20 חברים

ופשוט לא היכרתי את כולם וחבל לי!!! לפעמים הבאות אני מציע להכין שלטיות קטנות עם השם לתלייה על כיס החזה.

yulevi

New member
מסכים ומתנצל

אני יצאתי מתוך הנחה שרובנו כבר מכירים ודילגתי על הצגה מחודשת של החברים,ולרגע שכחתי שלאריה זו פעם ראשונה במפגשים של כלל הקהילה בתפוז ולאלכס מפגש שני ,כל המפגשים נפתחים בהכרות מחודשת של החברים אני מתנצל ואל תשכחו שרוב הפעילות על הכתפים שלי ללא מועצות מנהלים, עורכים, עורכי משנה, מארגני אירועים, וכד ולא לשכוח את צביקה שאחראי על מפגשי החרטים מבטיח לכם במפגש הבא תהיה הצגה חדשה של חברים כי יהיו גם כאלה שזו תהיה פגישתם הראשונה עם רובנו בעניין תוויות שם מבוקש מתנדב\ת שיכול לארגן נרתיקי תוויות

arsar

New member
יהודה ידידי - אין על מה להתנצל זו היתה ס"ה

הצעה חברתית לייעול ההיכרות בין אנשי הפורום לדורותיו..

zvika f

New member
מסכים אתך אריה אבל....

כאשר אתה מארגן,מתאם,מטלפן,מסמס ודואג לכל הלוגיסטיקה כדי שהמפגש יצליח,קורים גם התחלקויות כאלו. מי אני שאגיד לך שגם אם היית "עוצר את הרכבת" לרגע ומכריז שאינך מכיר את האנשים,יהודה לא היה נעלב וגם לא היה קונס אותך על כך

ramia56

New member
חשוב ונכון

יהודה, כבר מזמן רציתי לבקש אם אפשר להכין דף קשר ובו יהיו שמות החברים(מי שרוצה)הכינוי בפורום, מייל, טלפון כתובת שנוכל להיות בקשר אם נרצה להגזים אפשר לצרף גם תמונה. זה מתקשר לרעיון שדיברנו לגבי כרטיס חבר בפורום. אשמח לסייע אם צריך.

yulevi

New member
רמי זה בודאי אפשרי אשלח לך ותערוך זאת

המלצה לאחר שאפגש עם יואב ומאמון ויסגר סדר היום למפגש הקרוב אתכנן זמן להעלאת רעיונות הערות והארות ככל העולה ברוחנו,לצרך זה שלחו לי את רעיונותיכם במייל,כנראה שבמהלך השבוע הקרוב נקיים פגישת הכנה למפגש ואתכנן זמן גם לפינת הרעיונות

yulevi

New member
דבר נוסף ../images/Emo20.gif

אבקשכם לצורך עדכון דף קשר לשלוח אלי במייל או במסר פרטים מעודכנים של שם ומשפחה כינוי מייל טלפונים,כתובת או מקום מגורים ותאריך יום הולדת

למעלה