המפגש בוטל

המפגש בוטל ../images/Emo206.gif

חברים יקרים, מקווה שלא תתאכזבו לי יותר מדי........... המפגש נכון לעכשיו מ ב ו ט ל, בגלל כל מיני סיבות שבינהן הופעה לא צפויה שנכנסה. אני יודע שאתם מתבעסים מההודעה, ואולי חושבים שזו מתיחה, אבל אכן כך המצב. את המפגש כנראה אנחנו נדחה אחרי החג, בגלל שביום שבת יוסי טס לארה"ב. כשאני חושב על זה, אולי זה לטובה, כי ניר אחרי ניתוח, ניקי לא יוכל להגיע, ויש אנשים שהתאריך תקוע להם ומתנגש ולא יכולים להגיע. כנראה שנצטרך להתאזר בסבלנות, ומקווה שתעשו מאמץ להגיע למפגש הבא. יוסי מוסר נשיקות, והוא גם רוצה להיפגש עם כולכם, ב"ה אחרי שיחזור. מורן, המון תודה על העזרה! :) שיהיה שבוע מצוין לכולנו! נשיקות , אריאל.

../images/Emo93.gifמההההההההה????

השתגעתם?איך אתם עוששים דבר כזה???אוףףףףףףף עד שהתארגני אוף....אבל המפגש בטוח יהיה מתי שהוא???אחרי החגים??

1מאיוש

New member
רווית ..

תחשבי.. למה את בעצם בפורום? בשביל יוסי נכון?! ויוסי טס בשביל מה שאנחנו פה.. או שבאת לפורום בגלל המפגש?! וכן המפגש יהיה בטוח מתישהו.. אחרי החגים זה לא שלא יהיה מפגש יותר..ואין סיכוי צריך רק קצת סבלנות

טוב...

לפחות שהוא יהיה מתי שהוא..וזה חוצפה שאת אומרת לי שבאתי רק בשביל המפגש אני בכלל לא ידעתי שי אותו...

1מאיוש

New member
מה!?!? ../images/Emo2.gif

וזה כן מבאס קצת אחרי שחיכינו המון זמן ועד שהחלטנו איפה נעשה ומתי... אבל אין ברירה.. הופעה של יוסי זה בהחלט חשוב! ובעצם בשביל זה אנחנו כאן.. אני רק מקווה שלא ייקח הרבה זמן אחרי שיוס חוזר ונוכל לקיים את המפגש..

או יופי מזל...

גם לא יכולתי לבוא וגם יש הופעה ביום רביעי אצלנו בנשר של כוכבי כוכב נולד4-רפאל מירילא, מאיה רוטמן, מישל, נדב יהלומי,ישראלה זה הצדעה לצה"ל (ואם שמתם
ג'קו לא יהיה...צה"ל וג'קו לא מסתדרים חחח
)
אבל אריאל למפגש הבא תנסה שזה יהיה בחופש...למרות שאחרי סוכות מתחילים ללמוד ממש...בלי חופשים...

חן 16H

New member
אני מקווה שאני אצליח =כנסו

אני מקווה שאני והאנשים שלומדים יצליחו לבוא למפגש הבא מכיוון שאין עוד חגים בקרוב מערכת השעות שלי מאוד עמוסה אני מקוווה שהתאריך יסתדר לי וכן אריאל אם אתה רוצה לדעת זה מעצבן בגלל שחיכינו התארגנו וכל זה בכל זאת שתהיה ליוסי נסיעה טובה ושיחזור בשלום

moranush86

New member
דייי... טוב זה לטובה

כל הזמן אמרתי שצריך לשנות את התאריך. אז האמת שאני קצת שמחה...אבל אני מאמינה שהמפגש יהיה בקרוב. אריאל עכשיו יהיה לך זמן לחשוב על פעילות

orianush

New member
עכשיו יש לנו גם זמן..

לאסוף כסף ולקנות ליוסק'ה מתנה קטנה מהפורום אז תחשבו על רעיונות

חן, קצת פרופורציות.

לא צריך להגזים. אף אחד לא עשה לך בכוונה כדי לעצבן אותך. לכולם יש מטרה טובה בסה"כ. ויוסי לא בורח לשום מקום, אתם תפגשו אותו. ואת יודעת מה? אם כבר את רוצה שנדבר על מעצבן, אז אני יכול להגיד לך שגם אותי עצבנו דברים כמו למשל שהזזתי את המפגש מירושלים לת"א, בגלל אנשים ספציפיים, ובסוף האנשים האלה לא יכולים להגיע. תאמיני לי שזה מעצבן, שמתחשבים ועושים מאמץ גדול יותר ואנשים לא רציניים. אז, אין מה לעשות, יש דברים שמרגיזים אבל אני לא בא בטענות או מקטר, אני מקבל את זה בהבנה. אז תשתדלו לקחת את זה ברוח טובה. זה לא בוטל, רק נדחה. זה הכל. וכל אלה ש"לא יודעים אם הם יוכלו", אני מאמין שכשרוצים משהו, מוצאים זמן בשבילו. מי שבאמת חשוב לו להיפגש אם זה עם אנשים מהפורום ואם זה עם יוסי, ימצא את הזמן להגיע למפגש, ויבטל דברים. ככה אני רואה את זה. מי שלא. אף אחד לא מכריח. :)

orianush

New member
צודק..

כל עקבה לטובה ואם אתם רוצים אפשר אולי לעשות מפגש קטן בלי יוסי בתאריך אחר

כוכבה 27

New member
כל עקבה לטובה

למרות שהרגל מאוד כואבת לי,ואני סובלת מכאבים. בסוף תכננתי להגיע. עובדה שגם ניר אחרי ניתוח,והוא צריך לנוח,ואני אחרי שסדקתי את הרגל שלא תדעו וגם הרגל שלי צריכה לנוח,עובדה שגם ניר וגם אני תכננו להגיע אפילו שאנחנו לא מרגישים טוב. ואריאל אני מאוד מעריכה שהעברת את המפגש מירושלים לת"א.

moranush86

New member
אריאל צודק זה מעצבן

הסיבה העיקרית שהעברנו לת"א היא מן הסתם כי האנשים שקיטרו על ירושלים יוכלו לבוא. בכלל אם כבר פותחים יש אנשים פה שממש התעצבנתי עליהם במהלך השבוע שעבר. אנשים, דברים קורים פה וזה לא מובן מאליו אז תתחילו לחשוב גם על הצד השני... וחן ניסחפנו קצת לא? כולה לימודים זה שטויות ברור שזה יסתדר לך לא צריך להיסחף

moranush86

New member
ועוד משהו חן

ההודעה שלך ממש לא לעיניין. יופי שזה מעצבן אותך אבל המפגש לא נדחה בשביל לעצבן אותך. מה לעשות יוסי צריך לפרנס את עצמו, 4 אנשים לא יכלו להגיע, גם ניקי ושירלי לא יכלו וניר אחרי ניתוח אז מה לעשות מן הסתם המפגש יהיה בזמן לימודים ואם את וכל אנשי הפורום תתאמצו אתם תצליחו לבוא. זה הורג אותי שיש אנשים שחושבים שצריך לעשות את המפגש בבית שלהם או מקסימום בחצר ואם לא הם יעשו טובה להתאמץ ואח"כ גם לא יבואו. ויש אנשים כאלה פה וזה מעציב. אני יכולה להגיד מנקודת מבט שלי {ואני בטוחה שגם אריאל חושב קצת ככה} שמתאמצים מתאמצים עושים כל מה שאפשר שזה יסתדר לרובינו ומצד שני כשקורה משהו שלא בשליטתינו אותם האנשים שהתאמצנו למעניהם מתחילים להתנפח. המפגש יערך בתאריך אחר בזמן לימודים ומי שזה באמת חשוב לו יעשה את המאמצים הנדרשים להגיע. ומי שלא אז לא

לא נורא...

הכל לטובה
אל תתלוננו יותר מידי (מי שמתלונן) אחרי הכל אנחנו פה בשביל יוסי! וההופעה שלו הרבה יותר חשובה... והרבה אנשים לא יכלו להגיע.. כמו ניקי ושירלי וניר שאחרי ניתוח וכוכבה עם הרגל שלא הייתה בטוחה אם היא תגיע או לא.. ועוד הרבה..

למעלה