המפגש בוטל

ניר86

New member
חבר'ה הכל לטובה...

אני אישית הייתי בא בכל מקרה גם שאני אחרי הניתוח וגם אם זה יהיה בתאריך אחר אני יבוא ... כי אני יודע שכל אחד צריך לעשות את כל המאמצים לבוא וגם אם אני הייתי מוכן לבוא אחרי הניתוח אז גם אתם יכולים להסתדר גם אם זה ביום של לימודים ...ואם זה נדחה זה אומר שזה היה צריך להידחות !!! זה לא הסתדר גם ככה לחלק מאיתנו לשריתוש ,לכוכבה וכמובן ליוסי שהופעה שלו זה חשוב וגם כולנו נשמח ויהיה יותר כיף שגם ניקי ושירלי יהיו אז תהיו סבלניים כי הכל לטובה ! יהיה מפגש! מה אתם דואגים ??? נעשה אותו בסוף ב 3.11 חחח בדיוק שנה מהמפגש הקודם חחח סתם בכל מקרה אל תעשו עניין אז זה נדחה קצת אבל תזכרו רק בשביל שיהיה יותר טוב לא בכח כי מה שעושים בכח אף פעם לא יוצא טוב !

קודם כל..

אני חושבת שאנחנו חייבים תודה ענקית לאריאל ולמורן על כל המאמצים... מרוב כל הבלאגן כבר שכחנו להודות להם.. והם באמת עשו מעל ומעבר.. ואנשים אל תתבאסו, המפגש סך הכל נדחה.. ככה יהיה לנו יותר זמן בשביל לחשוב למתנה כמו שאוריאן אמרה, ועל עוד כמה דברים כדי שהמפגש יהיה באמת מוצלח..! אז תנו חיוך :p

חן 16H

New member
סליחה =כנסו

אני מצטערת אם אנשים לקחו את זה קשה שקצת התעצבנתי זה לא כוון לאף אחד אישית אריאל ומורן וכל מי שעזר ודאג לארגן את המפגש אין לי ואף פעם לא תהייה לי שום תענה אלייכם אתם בסך הכל מנסים להשיג את הטוב ביותר בשביל הפורום אני מצטערת אם פגעתי בכם אני מאוד מעריכה אתכם מאוד המצב שנוצר הוא מבאס ומעצבן כמובן שבראש ובראשונה חשובה לי טובתם של יוסי ושאר הפורום יכול להיות שזה מהציפייה שהיתה לי לראות אתכם את האנשים המדהימים שאני מדברת איתם שוב סליחה מכולם אם נפגעתם!!!!!!!! וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת אני מאחלת ליוסי נסיעה טובה ושיחזור בשלום!!!

sarit lang

New member
אריאל ומורן - - -

בכל זאת תודה ענקית ענקית על כל המאמצים שלכם....

moranush86

New member
אין מצב עד חנוכה

אתם מגזימים זה לא לעיניין. המפגש הראשון היה אחרי יום לימודים וגם מסיבת הזהב היה אחרי ולפני יום לימודים ומיכל זוארץ כנ"ל!!! אז לא צריך להיסחף אני מאמינה שנעשה את זה בערב אחרי יום הלימודים וגם יהיה לכם זמן לעשות שיעורי בית. אני בטוחה שאם בן אדם לא היה מפסיד את המפגש יומיים אחרי ניתוח, עם קצת מאמץ לא תהיה לכם בעיה {רק אם תרצו כמובן} בכל מקרה יש עוד זמן צריך לחכות שיוס יחזור ואז נראה מה הלאה

orianush

New member
מה פתאום חנוכה...

זה מלא זמןן אז תעשו מאמצים ותפנו יום אחד את אחרי צהריים ותגיעו למפגש תאמינו לי שגם לי יש לחץ לא פחות ממכם

adiii1

New member
למרות שבמילא לא יכלתי לבוא בסוף...

בסופו של דבר כל עקבה לטובה ואני מסכימה איתך אריאל על כל מה שאמרת פה. אז נכון קורה שדוחים דברים לא קרה כלום, ולא צריך לקחת את זה ריגשי וקשה מדי שטויות. תודה שעידכנת אותנו, ואני מקווה שייצא לי להגיע פעם הבאה. :)

adiii1

New member
וגם מורן...

עכשיו קראתי ת'הודעות שלך ואת אומרת שם דברים כל-כך נכונים. לדעתי את לא צריכה להסביר כאן לאנשים כלום, מי שבאמת חשוב לו ויעשה מאמצים לבוא-שיבוא, מי שלא-לא.

אורטל 31

New member
אווף עד שיסתדר לי:\

אבל לא נורא,כול עקבה לטובה בעזרת ה' יהיה ת'מפגש:]

למעלה