המפגש בצפון

leah1010

New member
המפגש בצפון

חזרתי מהמפגש אצל סבתא אירית ואני רוצה להודות לסבתא אירית על הארוח, לשרון על הלימוד במסרגה דו צדדית ולבנות שהיו במפגש . שמחתי להכיר אתכם בנות, גם פנים חדשות מבחינתי וגם ותיקות. היה כיף. אני רוצה להודות לסתם מבקרת שנתנה לי טרמפ הלוך וחזור. היה כיף, נחמד ונעים. מקווה להתראות במפגשים נוספים

סתם מבקרת

Active member
היה מפגש כייפי

תודה לסבתא אירית על האירוח. תודה לשרון על ההדרכה במסרגה דו צדדית ועל ההסברים שנתנה לי לסימון בתרשים סריגה שלא היה מוכר לי. היה נחמד וכיף לפגוש ולהכיר אתכן, בנות. ולאה, היה לי לעונג להכיר אותך ולנסוע בחברתך ובחברת שרון. מקווה שנתראה לא רק במפגשים

1 כרמלית

New member
../images/Emo24.gif|נש גם אני חזרתי והנה כמה

תמונות בודדוה כי לא היו בטריות טובות אבל היה כף ללמוד עם המסרגות החדשות להכיר בנות חדשות ולראות את כולן שוב תודה לסבתא אירית על האירוח המקסים שנתנה לנו והכי חשוב תודה רבה רבה רבה לשרון שבאה מכל כך רחוק לראות אותנו וללמד אותנו שוב תודה לכולן

עדיLEE

New member
../images/Emo51.gifלכרמלית על משלוח המנות הצמרי

בגללי לא נשאר לך צמר

../images/Emo140.gifלשרון,הרבה תודות על המאמץ

והזמן שאת מקדישה לנו. תודה על הטכניקה החדשה והמיוחדת שלמדנו. לאירית תודה על אירוח לבבי, לאמה על הטרמפ, לכרמלית על התמונות (במיוחד על התמונה שלי כמלכת אסתר..)ולכל הבנות שהנעימו את הזמן בכייף,בצחוק ובאוירת פורים.

כרמלית - שאלה. לי לא יוצא ככה

כלומר צד אחד צבע אחד וצד שני צבע שני. שני הצדדים אצלי יוצאים אותו דבר. אז מוכנה להגיד לי בדיוק איך עשיתם כדי שגם לי יצא צבע אחר מכל צד. תודה.

10הילה10

New member
בוקר טוב לאמא של דפנה-תשובה

זה תלוי כמה חוטים את מרימה-1,2 או 3

88hentai88

New member
זה כי את לא עושה הלוך וחזור

עם אותו חוט את מחליפה חוט כל שורה. את מעלה עיניים עם צבע ומורידה עם אחר, את צריכה לסרוג הורדה ועלאה באותו הצבע ואז תקבלי את התוצר הנכון.

שלחתי לך מסר. עדיין לא מקבלת כלום

אני עושה מה שאמרתן ולא יוצא לי כלום. אני כבר משתגעת כל היום סורגת פורמת.

88hentai88

New member
אם יש לך את החוברת

שעשיתי אז את יכולה לעקוב שורה שורה ושם כתוב מתי להחליף חוט מתי לסובב מסרגה .... זה מאוד עוזר בפרקטיקה.

למעלה