המפגש בצפון

הזקנים

New member
חבל שלא הייתי

בטח היית עם החליפה הסרוגה החומה וגם עם התיק שלא יוצא לי מהראש.כל כך רציתי לבוא נקווה בפעם אחרת.

סתם מבקרת

Active member
../images/Emo13.gif דווקא החליפה החומה נשארה בארון

אבל הייתי עם הסוודר האדום וגם התיק היה. את מוזמנת לבוא לבקר ולראות

הזקנים

New member
אני חייבת אבל אבי בבית חולים ולכן ל

כל כך רציתי וחיכיתיאני מבינה שהכרת כםגם את קולית ואת עליזוש האחת הן מתוקות איזה כיף אני מקווה שאוכל כאשר יהיה יותר טוב

עדיLEE

New member
../images/Emo51.gif לשרון, לסבתא אירית ולבנות

על ההסברים הארוח והנעמת הזמן נתראה בקרוב לעוד מפגש

ולי היה כיף לארח אותכן.

המון תודה שבאתן והכי תודה לשרון המתוקה שעושה את כל הדרך מירושלים לקריות. היה נהדר.

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifגמני נהניתי!!../images/Emo51.gifלאירית, לשרון

ולכל הבנות הנחמדות!! כבר אמרתי שצריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות!! ולא בימי ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרפרית 4

New member
וגם אני גמני נהניתי מאד להכיר נשים

מקסימות ואת שרון שטרחה להגיע מרחק כזה לזמן קצר וללמד. היתה חסרה לנו קולית. מקווה שהכל יסתדר ולפעם הבאה תגיעי. גם את גלשי, חבל שלא הגעת. אך הערב היה מהנה והתמונות צולמו עבור גוגי שבגולה.

markdor

New member
מישהי יכולה להסביר מה שרון לימדה

אתכם שם. למי שרצתה לבוא אך לא הצליחה. זה נראה מהמם עם 2 הצבעים, אם זה לא מסובך אשמח לקבל הסברים.

אמה4

New member
אמנם קצת באיחור, אך בכל זאת,

היה ממש כיף לפגוש את כולן. סבתא אירית, תודה על האירוח הלבבי, שרון כיף להכיר אותך, כרמלית, שמסתבר שאנחנו מכירות עוד קודם, ג'ינג'ר המדהימה, עליזוש פרפרית וזויה( צטערת לא זוכרת את הכינוי), תודה על החברה בנסיעה וטליה( גם את הכינוי שלך איני זוכרת) זכות גדולה לי להכיר אותך את גדולה מהחיים. היה ממש כיף מתה על כולכן ומקווה שנמשיך להפגש

markdor

New member
כמה עולה חוברת, והאם יש בה דוגמאות

והאם צריך לשם כך מסרגות מיוחדות?

למעלה