המפגש הגדול ביותר בתולדות הפורום.

AvtipuS

New member
המפגש הגדול ביותר בתולדות הפורום.

כן בטח
קודם כל,כלה יום הזה התחיל בזה שבבוקר עברתי תיאוריה. [תודה.] ובמפגש היה אחלה בחלה. היו: אנוכי. בנצי. שי. גלעד. ליל. צלילע. מאיה. איפרת. קוטג' קפצה לקצת זמן. עדי הייתה בחלק מסויים. וקרן [מרקוביץ'] הייתה גם לפרק זמן מסויים. [מצטער שלא יצא לנו לדבר הרבה >.<] וגם את זואער ראינו פה ושם! היינו 99% מהזמן ליד המזרקה ושנכנסו לקניון זה היה רק לענייני מזון. כמובן יש לי המון תמונות,מחר או משו כזה. [נשבע?] אה ובקשר לסרט "מפגשי מלחמה",הודעתי שאני מחכה למלחמה שתבוא בקיץ הקרוב ואז אני אעשה אוסף "מפגשי מלחמות" ואני אוציא אותו על גבי מארז DVD מהודר בעלות של 129.99 ש"ח. כמובן שלוותיקים ולתושבי שדרות תנתן אופצייה לרכוש את "בעדה בעדבה מפגשי מלחמות" שכולל "בעדה בעדה" קטעים שירדו בעריכה בעלות מזערית של 99.99 ש"ח. [כולל 3 ש"ח משלוח או סתם בגלל שהחליטו להפוך את הרכבת למהירה,נכון שי?
]

a d i 8

New member
היה כייייףףף../images/Emo9.gif

בסוף הצלחתי לקפוץ לי לאיזה שעתיים וחצי ככה והיה ממש כיף לראות את כל מי שהיה [פירוט בהודעה של רעז
] אני אוהבתכם המוןןןןןןןןןן! ורעז לי תעשה הנחה לדיוידי נכון?
ותמונת בבקשה.

B a m b o o k

New member
היה משעשע../images/Emo6.gif

במקום לשבת בבית וללמוד למתכונת שהייתה לי היום במתמטיקה (שאגב, הלכה בסדר... אבל לא יותר מדי
תעודדו אותי
), מצאתי את עצמי על רכבת בדרך לעזריאלי
הגעתי ראיתי את ליל, בנצי ומאיה
אח"כ לאט לאט עוד אנשים הצטרפו (ראו רשימה של רז). לשבת במזרקה זה אחלה דבר, אבל צריך לגוון מדי פעם
בקיצור, היה נפלא לראותכם!
אה כן וראינו גם את טובי לכמה שניות
תמונות תמונות תמונות תמונות

animal bar

New member
היה כיף D:

אבל, תעשה טובה, בבקשה, אל תשים את ה"פפראצי" שעשו לי טוב? אני יוצאת נורא בתמונות |B אתה יודע, זה ממש לא פייר שלאנשים ספורים אתה עושה הנחה! אני אדאג לבטל את המלחמה בקיץ רק בשביל שלא תהיה להם הנחה!! >:|

../images/Emo121.gifהיה חור בכיס בגודל של עגבניה!

מה זה 3 ש"ח בשביל רכבת מהירה?! מהירה עלק, רוב הזמן לא נראה לי שעברנו את ה80 קמ"ש! גם כן מהירות פעם הבאה שאני רואה כרטיסן אני מתחבא מתחת לכיסא, זונות!!

למעלה