גלעד
ס ססילייה New member 27/5/07 #182 בעזרת הרבה רהמוטיב וחוסר מצב רוח. זה פשוט מפחית את התאבון, זה לא אמור לעשות את זה. אבל זו תופעת לוואי \: תאמיני לי, טובי אני בקושי נהנת מזה. כל העולם יושב לי על הוריד כי חוששים שיש לי הפרעות אכילה \:
בעזרת הרבה רהמוטיב וחוסר מצב רוח. זה פשוט מפחית את התאבון, זה לא אמור לעשות את זה. אבל זו תופעת לוואי \: תאמיני לי, טובי אני בקושי נהנת מזה. כל העולם יושב לי על הוריד כי חוששים שיש לי הפרעות אכילה \:
T Tin Doll New member 28/5/07 #183 אני מעדיפה את זה.. אני מתה להוריד 10 קילו, אין לך מושג כמה ואני לא מצליחה כשאני בדיכאון אני אוכלת המון, בדיוק ההפך
אני מעדיפה את זה.. אני מתה להוריד 10 קילו, אין לך מושג כמה ואני לא מצליחה כשאני בדיכאון אני אוכלת המון, בדיוק ההפך
ס ססילייה New member 28/5/07 #184 מה?! את רזית מספיק XD מה את רוצה? . התמודדות עם דיכאון זה דבר אינדיבידואלי.[מצטערת אם אני יוצאת פה פלצנית ברמות.]
מה?! את רזית מספיק XD מה את רוצה? . התמודדות עם דיכאון זה דבר אינדיבידואלי.[מצטערת אם אני יוצאת פה פלצנית ברמות.]
T Tin Doll New member 28/5/07 #186 מה רזיתי? חחח מאז שראית אותי בפעם האחרונה, לפני יום חמישי, הייתי 3 קילו פחות.
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/5/07 #185 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גמני ככה... היום כמעט הורדתי חצי מרכולית ><
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גמני ככה... היום כמעט הורדתי חצי מרכולית ><