המפגש יצא לדרך...

נו../images/Emo35.gif איך היה במפגש../images/Emo35.gif

נו ספרו איך היה במפגש, איך יוסי
מה עשיתם
ספרו את כ-ל החוויות שלכם מהמפגש
צרפו תמונות

yaelala14

New member
היה הכי כיף שבעולם ומצחיקקק ו...

ניקי גולדשטיין קורעע מצחוקקקק ויוסי היה הכי חמוד בעולםם ואין לי מילים לתאר עד כמה שהיה שם יפה וכיףף ו...זהו...

9B9

New member
כן תספרו הכל...

רק עכשיו חזרתי..אני כל כך מאוכזבת שלא יכולתי לבוא!!!

היה מדהיםםםםם ../images/Emo26.gif

בהתחלה כשבאתי עם אחותי ובנות דודות שלי לא ידענו אם להיכנס חחח איך זה היה מצחיק... הם התביישו... אמרתי להם: "נווו יאללה כבר בואו, חח מה אתם דואגות?" ואז ראינו את אריאל, ניר ומורן שהם פשוט מדהימיםםםם
(חחח גם במציאות אריאל קורא למורן סנובית...
חחח) אה.. וגם ההורים שלו היו שם... והם מה זה נחמדיםםם חחח אח"כ אוריאן באה עם חברה שלה...
וגם אסף בא... וכל הזמן צילם
ואז יעל באה... חחח הילדה פשוט מוכשרת ברמותתת היא שרה לי ויש לה קול מדהיםםם
ועוד מישהי שקוראים לה נופר באה... חמודהה
ישבנו שם בחוץ כולם... ואז יוסי הגיעעע עם טלי, חבר שלו ועם ניקי (שהוא מצחיקקקק בטירוףף
) ואז עשינו היכרות... יוסי דיבר על עצמו... וניקי כל שניה עם יציאה אחרת... וטלי צילמה במצלמת וידיאו חחח איזה מתוקה היאאא אח"כ אריאל הביא ליוסי את המתנה שיצאה יאפהההההה, פשוט אין מיליםםם (יש תמונה חחח) אה... גם טסי הכלבה שלהם באההה אחרי זה הצטלמנו עם יוסי, טלי וניקי... + חתימות הצטלמנו גם עם ילדי הפורום... וזהו... היה פשוט יום בלתי נשכחחחח היה הכי כיף שבעולםםםם ותודה ענקית לאריאל... אריאל אין עליך... תודה על ה=כ=ל!!! אתה פשוט מדהיםםם באמת תודה רבה רבה על היום הזה..! וכולם היו ממש חמודיםםם... כל הפורוםםם בלי יוצא מהכלל!!!! יווו איזה מגילה יצאה
לא חייבים לקרוא הכל... חחח ותמונות של יוסי אני תכף יעלה...

אורטל 31

New member
יאאאאאאאא שמחה שנהנתים!

איזה כייף לכם!מקווה שבעזרת ה'.. מפגש הבא אני יוכל להגיע! :) ואאאללהה אני צ'ה תמונותתתתתתת!$% :]

חחחח... בעזרת ה'

אני מתחילה להעלות ת'תמונות פשוט זה לא עולה כשאני עושה תגובה (ו.. "עיון") וכל זה אז אני מעלה בקישורים...

moranush86

New member
א-נ-י ל-א ס-נ-ו-ב-י-ת-!-!-!

תודה מותק... אני שמחה שנהנית, למרות שהיה קצת... היה קצר וטיפה ישב... פעם הבאה הבנוב יפיק לקחים ויהיה יותר חכם. נכון אריאלי הסנובוני???

orianush

New member
היה כל כך כייף!!!

יוסי הזה פשוט מלאך!! טוב אז אתם בטח רוצים יותר פרטים חח.. אז באתי עם חברה שלי וכולי התפדחתי.. וראינו את אריאל ועוד כל מיני מהפורום אבל זיהתי רק את אריאל.. בקיצור החלטנו לגשת לשולחן סוף סוף חחח וסתם הכרנו כולם.. אחר כך באו יוסי טלי וניקי ועוד מישהו.. נראה לי טל ימיני.. בקיצור דיברנו ואחר כך תמונות וחתימות והיה ממש ממש ממש כייף!! וטסי כזאת חמודה חחח מי שלא יודע טסי זאת הכלבה של יוסי.. והשם אומר טלי ויוסי חחח בקיצור היה ממש כייף.. וניקי הזה קורע אותי מצחוק חחחח שמעו קטע.. אנחנו כזה יושבים וכל אחד מספר קצת על עצמו ואז עוברות איזה שתי בחורות אתיופיות שיש להם טלטלים כאלה או משהו כזה אז ניקי אומר "ואלה מהפורום של עידן רייכל" חחחחחחח.. טוב יצאה לי מגילה.. אז בקשר לתמונות אני צילמתי רק תמונה אחת וחברה שלי עוד איזה 4 בגלל שהמצלמה שלי לא כל כך טובה ושלה פתאום השתגעה חח אבל שרית צילמה את כולם.. אז עכשיו תודות חח תודה ענקית לשרית שצילמה אותי עם כולם.. ואת ילדה מקסימה! והיה מאוד כייף להכיר אותך ואת כל הפורום המקסים הזה.. ותודה ענקית לאריאל שבלעדיו המפגש הזה לא היה מתקיים תודה רבה רבה
וניפגש יום שני
(מקווה שלא תשכח אותי חח) והתודה הכי גדולה זה ליוסי! תודה רבה על האהבה ועל הפירגון, אתה בן אדם מקסים!!! אז זהו.. מי שלא רוצה לקרוא לא חייב חחח ובאמת תודה לכוווולם!!! באמת אנשים מדהימים! (למרות שלא יצא לי ממש להכיר את כולם)

אוריאנוששש מאמייי

את פשוט בובה...! אנשים אני אומרת לכם אנחנו זכינו בזה שאוריאן היא הסגנית של הפורום ושאריאל הוא המנהל... כי הם פשוט מדהימים חחח חולה עלייךךך... ומסכנות אלה מ"הפורום של עידן רייכל" חחחח ואיך היה מצחיק כשבאת אז אריאל עושה לך: "אה... אז את הסגנית שלי?" חחח וכולם... אני מקווה שיהיו עוד מפגשים... ככה נכיר גם אותכם ואתם תוכלו לראות את יוסיייי
מפגש הבא כולם באיםםם

ניר86

New member
היה כל כך כיף....

קיצור היה מאוד מאוד כיף אני אישית מאוד נהנתי ואני בטוח שכולם... יוסי בן אדם מדהים בפעם המי יודע כמה שאני אומר את זה ,ניקי קרע אותנו כל רגע מצחוק,הכלבה המקסימה של יוסי ,ההורים שלו הנחמדים מאוד היו,טלי אשתו מהממת כמו תמיד וכל חברי הפורום המקסימים... הנה תמונה ראשונה...

למעלה