המפגש יצא לדרך...
אהלן חבר'ה!!! קודם כל נתחיל מזה שמי שלא הגיע הפסידדדדדד ובגדול! אני חושב שכולם אתמול נהנו ובגדול, אני בטוח נהניתי מכל המפגש הזה, שארגנתי אותו כבר כמעט חודש ואני רוצה להודות בהזדמנות הזאת לאוריאן המתוקה (!!) שיצא לי להכיר אותה אתמול. היא גם עזרה ודאגה, והיה לה כ"כ אכפת. אוריאן - את מתוקה אמיתית!! ותודה ליוסי שהגיע והתרגש עם כולם ביחד. האמת לא ציפיתי לכזה מפגש מוצלח..לא תיארתי שככה יהיה.. למי שלא היה, אז אני אספר שישבנו ב"ארומה", בחוץ, (לא תאמינו אפילו היו כאלה שבאו עם חולצה קצרה בקור של ירושלים, לכו תבינו אותם..)
היו יוסי וטלי, ניקי וטל ימיני, אמא ואבא של יוסקה, קרן וכרמית הזוג שאין כמוהם, שעומדים להתחתן! וכרמית!! (חולה עליך כרמיתוש!!! וכמובן, הנסיכה האמיתית של כל הערב - טאסי אזולאי!! שפינתה מהלו"ז העמוס שלה לטובת המפגש. שמחתי להכיר את כולכם, אתם מתוקים אחד, אחד. חלקכם ראיתם במו עינכם מיהי הסנובית המדוברת...כמובן שראיתם שהיא נשמה טובה....ומתוקה אמיתית. ותמסרי גם ד"ש לחברה שלך שבאה איתך.... מה שיפה שהיה לנו מכל טווח הגילאים במפגש! והיתה כימיה נהדרת. אפרופו גילאים,הזאת אני רוצה לאחל לדוד הידוע בכינויו "צנובר" שלא יידע יותר צער. יוסי סיפר לכם אתמול את מה שסיפרתי לו בקשר לדוד שתכנן לבוא במיוחד מחוץ לעיר למפגש, ובסוף אביו נפטר. אנחנו כולנו משתתפים בצערו! דוד תחזור אלינו ותהיה חזק! מחכים לשובך. ובנימה אחרת לגמרי, לאסף שעוזב לדרום אמריקה! שיהיה לך טיול חלום, אני אקח ממך את התמונות שצילמת אתמול ואני אפרסם כאן בפורום בקרוב! כשהסתיים המפגש כולם חזרו הביתה, אנחנו המשכנו לכיוון האומן 17 שחגג עשור, אני רוצה להגיד לכם שיוסי נתן ביצוע ענק, והוא סחף את הקהל..יותר מכל האמנים שהופיעו, כל הקהל התלהב מיוסי, וניקי שר איתו לאחר מכן את "אני אקטוף" - היה מדהים. זהו,,אז להתראות במפגש הבא, אני מקווה שאני עדיין אהיה בארץ..
שבת שלום לכולם! אוהב אריאל.
אהלן חבר'ה!!! קודם כל נתחיל מזה שמי שלא הגיע הפסידדדדדד ובגדול! אני חושב שכולם אתמול נהנו ובגדול, אני בטוח נהניתי מכל המפגש הזה, שארגנתי אותו כבר כמעט חודש ואני רוצה להודות בהזדמנות הזאת לאוריאן המתוקה (!!) שיצא לי להכיר אותה אתמול. היא גם עזרה ודאגה, והיה לה כ"כ אכפת. אוריאן - את מתוקה אמיתית!! ותודה ליוסי שהגיע והתרגש עם כולם ביחד. האמת לא ציפיתי לכזה מפגש מוצלח..לא תיארתי שככה יהיה.. למי שלא היה, אז אני אספר שישבנו ב"ארומה", בחוץ, (לא תאמינו אפילו היו כאלה שבאו עם חולצה קצרה בקור של ירושלים, לכו תבינו אותם..)