המפגש. מי בא?
או

UrBaN Man

New member
המפגש. מי בא? ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif

היי. בגלל שכבר עברו 3 ימים ואי אפשר להקפיץ שרשור אחרי 3 ימים אם אני לא טועה, ובגלל שאני רוצה לדעת מי בא בטוח וכמה דברים עליו, כי בכל זאת אני לא מכיר מפה אף אחד חוץ מג'ים. אז ככה. מי שבא: שיכתוב
, שיוסיף תמונה, או שלפחות יתאר איך הוא יבוא. ואם הוא יכול שישלח לי במסר את המספר שלו. ומי שלא בא: פשוט שיכתוב
ואז נתחיל לעשות לו רגשות אשמה עד שהוא ישנה את דעתו ויבוא!
. ד"א אני בקטע של ללכת אחכ לסנטר לכלי זמר ולעשות איזה ג'אם סשן קטן עם כל מי שמנגן! לילה טוב. יואב.

Lillith Dirge

New member
../images/Emo31.gif

אבל אני כן ביום ראשון בעזריאלי ובת"א בכלל אם למישהו בא להגיד לי שלום.

בספק,

בכל מקרה אני נגד נדידה המונית כי אני אגיע רק בערב ורוצה לראות את כולכם מרוכזים יחדיו בעזריאלי.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אני מגיעה באוטובוס מת"א, ב20 דקות נסיעה בערך. כמה דברים עלי? ענבר, בת 14, מת"א. אני לא אדם עד כדי כך מעניין... וזה בסדר- אני לא מכירה פה אף אחד... תמונה שלי (למרות שהיא לא משהו:\) יש בשרשור מרץ למעלה. זהו
נפגש שם!

blacknwhite

New member
אגב, כדי שנצליח לזהות זה את זה...

תבואו עם משהו שיעזור לנו לזהות אתכם. (וכן, רצוי שתעלו תמונה שלכם לפני זה...) אני באה עם הכובע, זה מהתמונה למטה

blacknwhite

New member
טוב, שינוי קל בתוכניות...

אני מחר אגיע, אבל בסביבות (כנראה) 1-2, אני לא יודעת בדיוק... אני צריכה להיות איפשהו (במיקום לא ידוע
) לצרכי תיאטרון שונים ומשונים, וזה אמור לקחת שעהה ואולי יותר- אבל אני לא יודעת בדיוק, ואני צריכה לפענח איך אני מגיעה משם לעזריאלי, כי זה אזור של ת"א שאני לא מתמצאת בו בכלל. (ואני עוד תל אביבית
) בכל מקרה, אני באה אבל באיחור. בינתיים יש לי את המספר של דניאל אז אם אתה בא בזמן- אני אוכל לדבר איתך, ואני אשח אם עוד מישהו יתן לי את המספר שלו במסר או משהו. המספר שלי מובטח בתגובה
נפגש מחר!

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מבחינתי כן, מבחינת אמא שלי... אני מקווה שכן. XD אני אדע בהמשך היום. אני אגיע בצהריים, תהיו בעזריאלי? ואני גם צריכה טלפון של מישהו אחד לפחות שיודע שהוא יהיה במפגש גם בצהריים ושאלה אליך יואב - מה זה סינתיסייזרים?
(אני יודעת שלתואומס יש קלידים אדומים ונמוכים יותר מהקלידים הרגילים וזה אמור להיות זה, אבל אני לא יודעת מה זה באמת XD)

blacknwhite

New member
רגע, זה אומר שאם אני באה מחר

לעזריאלי (ואני באה) אני פוגשת גם אותך? וגם את סי? איזה כיף לי

למעלה