למה?
ה הקיסר קראולוס New member 3/3/07 #48 ../images/Emo45.gif תראה מישהו עם סרט לשיער וזקן אתה תדע שזה אני
י ילדת הפרעות New member 3/3/07 #49 ../images/Emo45.gif אמרת שאתה לא מכיר, אז לפחות אני אגיד לך שקוראים לי גל ואמממ יש לי תמונה עם התחפושת אבל אין צורך מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר ואני אתן לו את הפלאפון שלי (ותתנו לי גם!) ואני מנגנת, אבל אני לא חושבת שאני אבוא אח"כ לסנטר....
../images/Emo45.gif אמרת שאתה לא מכיר, אז לפחות אני אגיד לך שקוראים לי גל ואמממ יש לי תמונה עם התחפושת אבל אין צורך מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר ואני אתן לו את הפלאפון שלי (ותתנו לי גם!) ואני מנגנת, אבל אני לא חושבת שאני אבוא אח"כ לסנטר....
S Super Alonit New member 4/3/07 #72 גם אני לא אבוא../images/Emo10.gif אבל בגלל שאני לא יודעת לנגן על כלום והקול שלי מזוויע מתי את באה? אם את באה בסביבות 11-12 ככה אז תני לי ת'מספר שלך כי אני אגיע מוקדם יחסית ואני לא רוצה להתקע שם לבד או משהו
גם אני לא אבוא../images/Emo10.gif אבל בגלל שאני לא יודעת לנגן על כלום והקול שלי מזוויע מתי את באה? אם את באה בסביבות 11-12 ככה אז תני לי ת'מספר שלך כי אני אגיע מוקדם יחסית ואני לא רוצה להתקע שם לבד או משהו
י ילדת הפרעות New member 5/3/07 #93 אמממ כנראה שאני אבוא בסביבות 1-2 אבל למי שרוצה: המספר שלי הוא 0524754055 ושוב, תזכרו, קוראים לי גל
T The Cat Woman New member 3/3/07 #53 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא בטוחה, אני מאוד מקווה שכן. האמת שנודע לי שאין לי לימודים ביום שני הזה אז יש מצב טוב שתראו את פרצופי. וזהו תמונה שלי- בהזדמנות... מספר פלאפון- תבקשו יפה תקבלו סתם סתם... בהמשך.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא בטוחה, אני מאוד מקווה שכן. האמת שנודע לי שאין לי לימודים ביום שני הזה אז יש מצב טוב שתראו את פרצופי. וזהו תמונה שלי- בהזדמנות... מספר פלאפון- תבקשו יפה תקבלו סתם סתם... בהמשך.
א אלאנקה New member 3/3/07 #54 ../images/Emo45.gif הוממ אני דבורה, 14 ונראה לי אמור להיות תמונה איפשהו למטה...
L lacrimosa girl New member 3/3/07 #57 ../images/Emo45.gif מחוך שחור, כנראה כנפיים לבנות ענקיות, ג'ינס. אני אביא מצלמה. כנראה. ואני אשמח לנסוע לסנטר, אני צריכה ממילא לעזוב באמצע המפגש לפגוש שם חברות ^^
../images/Emo45.gif מחוך שחור, כנראה כנפיים לבנות ענקיות, ג'ינס. אני אביא מצלמה. כנראה. ואני אשמח לנסוע לסנטר, אני צריכה ממילא לעזוב באמצע המפגש לפגוש שם חברות ^^
L lacrimosa girl New member 4/3/07 #60 אוה, וגוררת שתי בנות. dark max [שגם הראתה את פרצופה החביב בימים האחרונים] והגבירה מהיער הזהוב AKA אילנה, סמויה. ^^
אוה, וגוררת שתי בנות. dark max [שגם הראתה את פרצופה החביב בימים האחרונים] והגבירה מהיער הזהוב AKA אילנה, סמויה. ^^
B Blade Of Fire New member 4/3/07 #62 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא בטוח תלוי בצבא.. אם אבוא אז אחה"צ...
T The legendary DuDe New member 4/3/07 #63 אז זה בעזריאלי ביום שני? תראו.. זה מאוד תלוי ולא בא בי.. אם אגיע זה יהיה רק בסביבות 6 ככה.. מישהו יהיה? חשוב מאוד לדעת!
אז זה בעזריאלי ביום שני? תראו.. זה מאוד תלוי ולא בא בי.. אם אגיע זה יהיה רק בסביבות 6 ככה.. מישהו יהיה? חשוב מאוד לדעת!
E Edge of the Blade New member 4/3/07 #65 הבט, בכל מקרה יכול להיות שאלך לסנטר לכלי זמר לקנות סט מיתרים חדש...