אם כי יש את העניין הזה עם היכרויות אינטרנטיות, שהופכות להיות מאד קרובות וחמות אבל אז כשנפגשים לראשונה פנים אל פנים משתלטת עליי המבוכה ואני לא מעיזה אפילו לגשת...
אבל זה לא אותו הדבר. אז תתאפס על המחשבות, ותתרגם לעברית, ואז תכתוב. או שלא. סתם זה יהיה טוב. [בהתחלה כשכתבתי יצא לי "ץץאפס על המחשבות" וחשבתי שזה די יפה.]
בפורום לסביות לגבי טרנסקסואליות? אז עכשיו הוא התחיל בגו גיי ושוב נשמעים בדיוק אותם קולות. אני, הפעם, לא מתכוונת להתערב... עדיף כבר לשבת ולתלוש שערות מרוב יאוש.
תמיד יש טעם לכתוב, ואסור להתייאש. מי מכם שנענתה להזמנתי להתארח אצלינו בפורום, התקבל בזרועות פתוחות, בעניין ובהקשבה. גם אני מרבה לכתוב בפורומים אחרים, על הנושא שאני מייצגת : מאבקם של ההורות ההומולסביות להכרה בזוגיות ובהורות המשותפת שלנו. לפעמים אני מתקבלת יפה, לפעמים בקיתונות של הומופוביה... אבל - אני משתדלת לא לתת לתגובות לסחרר אותי - או לרפות את ידיי. הדרך ארוכה, והמדרון חלקלק, ומול כל הישג צומחים בריונים חדשים. אבל - "אנחנו לא נפסיק לשיר" !
שבועיים שברתי את הראש בנענע. אמנם זה עזר לכמה נשים, וכל המציל נפש אחת מהפורום כאילו הציל פורום מלא, או משהו כזה, אבל פשוט אין כבר כוח לעשות שוב פעם את אותו הויכוח עם אותם האנשים עם אותם הטיעונים בפורום אחר.