המפגש עם חן אלקובי..

יסמין 28

New member
כן ../images/Emo6.gif

אם כי יש את העניין הזה עם היכרויות אינטרנטיות, שהופכות להיות מאד קרובות וחמות אבל אז כשנפגשים לראשונה פנים אל פנים משתלטת עליי המבוכה ואני לא מעיזה אפילו לגשת...

yoana

New member
גם אני קיבלתי את זה במייל.

וזה משפט קשה וסקסיסטי שאני לא יודע איך להתמודד איתו. למה אתה לא כותב את זה לה? היה לי מאד קשה שם במפגש. ולחוץ. וכואב.

קלארנס

New member
היא קוראת פה

וגם מה אני אכתוב לה? "אה... אני לא מאמין!!"
צריך גם להתאפס על המחשבות ולתרגם לעברית

yoana

New member
אני יודע,

אבל זה לא אותו הדבר. אז תתאפס על המחשבות, ותתרגם לעברית, ואז תכתוב. או שלא. סתם זה יהיה טוב. [בהתחלה כשכתבתי יצא לי "ץץאפס על המחשבות" וחשבתי שזה די יפה.]

יסמין 28

New member
אגב, זוכרים את הדיון בנענע

בפורום לסביות לגבי טרנסקסואליות? אז עכשיו הוא התחיל בגו גיי ושוב נשמעים בדיוק אותם קולות. אני, הפעם, לא מתכוונת להתערב... עדיף כבר לשבת ולתלוש שערות מרוב יאוש.

קלארנס

New member
יופי.

למה יאוש? בעיני מצויין שמתחילים לדבר על זה הדיונים האלה לא נגמרים בהודעה האחרונה בשירשור

ענבר פ

New member
כן, כן הדיון בגו גיי...

גם אני לא מתכוונת לכתוב שם יותר. מה הטעם? הרי אם אכתוב ואם כל טרנסית אחרת תכתוב, נגלה את אותן דיעות שהכאיבו לנו כל כך בנענע. עוד רחוק היום...

חייבים לכתוב ! חייבים לצעוד !

תמיד יש טעם לכתוב, ואסור להתייאש. מי מכם שנענתה להזמנתי להתארח אצלינו בפורום, התקבל בזרועות פתוחות, בעניין ובהקשבה. גם אני מרבה לכתוב בפורומים אחרים, על הנושא שאני מייצגת : מאבקם של ההורות ההומולסביות להכרה בזוגיות ובהורות המשותפת שלנו. לפעמים אני מתקבלת יפה, לפעמים בקיתונות של הומופוביה... אבל - אני משתדלת לא לתת לתגובות לסחרר אותי - או לרפות את ידיי. הדרך ארוכה, והמדרון חלקלק, ומול כל הישג צומחים בריונים חדשים. אבל - "אנחנו לא נפסיק לשיר" !

DarlingAdam

New member
כן, אבל,

שבועיים שברתי את הראש בנענע. אמנם זה עזר לכמה נשים, וכל המציל נפש אחת מהפורום כאילו הציל פורום מלא, או משהו כזה, אבל פשוט אין כבר כוח לעשות שוב פעם את אותו הויכוח עם אותם האנשים עם אותם הטיעונים בפורום אחר.

למעלה