המפגש

מיכל ק-ש

New member
וואי, זה חתיכת טיפוס זה ../images/Emo66.gif

לא הבנתי עדיין אם כוונותיו טובות או שהוא כמו כל האלמוניים המעצבנים האחרים. וואלה בלבל אותי.

מיכל ק-ש

New member
רק עכשיו קראתי את השתלשלות

העניינים המלאה מאתמול ועם הנביא הסליחה. לדעתי ולמיטב הבנתי אכן כוונותיו טובות. נכון, הוא פתח הודעה (ביזארית ביותר יש לציין), אבל יש דברים יותר גרועים מזה בחיים... כנראה שמרוב שהתרגלנו לאלמוניים נבזיים באמת, כבר קשה לראות מי מתכוון לטוב. לא נראה לי שהוא רצה לברך ויצא מקלל. הוא בסה"כ התכוון לאחל לכולנו דברים שאנחנו תמיד מאחלים אחד/ת לשני/ה והלוואי שנבואותיו יתגשמו...

david 5

New member
סלחתי בתי ../images/Emo45.gif אלישע הנביא ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

סלחתי כדברייך ומודה ועוזב ירוחם מהיום אפרוש את כנפיי עלייך והגן עלייך ברוב חסדי רק לעזזל תענו לי אתם כולכם מתוסבכים כאן מי קילל בכלל? תראו לי קללה אחת מה הקטע שלכם ? רק פעם אחת קיללתי כשיצאתי להגנתה של המנהלת שלכם נועם לאחר שמישהו ביזה אותה (אין לי ציפיות מימנה לשום תגובה טובה על זה- הפוך אני בכוננות ספיגה לכשהיא תחזור- היא בראש העויינים אותי) וההוא שאחרי עוד שולח בי בוקסים

דוד / אלישע הנביא או מי שלא תהיה

יכול להיות שאנחנו מתוסבכים. זה קורה במשפחות הכי טובות. אם לא שמת לב - זהו פורום שעוסק בנושאי פוריות. יש לך שאלה לשאול? רוצה לספר לנו מה עובר עליך בתחום הפוריות? רוצה לקבל עידוד? אולי לעודד מישהי עצובה? הכל מתאים פה. בינתיים לא מצאתי הודעה שלך שעוסקת באחד הנושאים שהזכרתי. אוקיי. צחקנו פעם, פעמיים ושלוש. בשלב כלשהו זה התחיל לשעמם. אתה רוצה להיות חלק מהקהילה? ברוך הבא. אם אתה רוצה שנוחכותך פה תהיה אהודה על המשתתפים - תשתדל בבקשה להתאים את עצמך לנושאים שמעניינים את שאר המשתתפים. חנה

david 5

New member
פחחחחחד אלוהים ../images/Emo61.gif ../images/Emo61.gif ../images/Emo61.gif

עידית ד

New member
פיצה מקפיצה... ../images/Emo78.gif

סתם כדי להקפיץ!!! (וגם כדי להתחנף למרב
) אז יאללה רוצים לראות את כולכם ביום שישי
תבואו יהיה

מרב.

New member
../images/Emo65.gif יהיה מפגש מלא הפתעות ../images/Emo77.gif

הפתעות אמיתיות עם הרבה מזל
מי ב
ומי ב
- מי שעוד מתלבטת, מוזמנת לשלוח מייל או להתקשר אלי... מתרגשת, מרב

מרב.

New member
לא רק שלא תהיה הגבר היחידי במפגש,

אלא שאפילו לא תהיה היחידי שמחייך למרות הכל
אין ספק שרוב נשי שולט במפגש, אבל הוא יהיה מנוקד בלא מעט גברברים. אז בוא ותחייך איתנו, מרב

למעלה