המפגש
האמת שנהניתי במפגש של הפורום, הרבה יותר ממה שציפיתי. קודם כל, צפינו בסוף של "מגלה את אמריקה", סרט שאני מאוד מחבב. ואז בא הדובדבן שבקצפת - הקרנה של "הג´נטלמן המכובד", סרט של אדי מרפי, שראיתי בילדותי (טוב, גיל 14), ולא ראיתי מאז. היה פשוט נהדר! הסרט השביח עם השנים. גם מאוד הצחיק אותי, וגם אדי מרפי במיטבו. זאת אולי קלישאה להגיד, אבל, כבר לא עושים סרטים כאלו יותר. (סתם, זה לא כזה מיוחד, אבל באמת סרט נחמד). חוץ מזה היו ופלים לואקר בטעם וניל, שאני מאוד אוהב. בקיצור - סחתיין. ואפילו התברר לי בעקבות המפגש, שהייתי פעם בהופעה של רדיוהד. אומנם זכרתי את זה (כשהם חיממו את REM בזמנו), אבל במעומעם. מה שבעיקר אני זוכר מההופעה הזאת, זה שכשיצאתי, איזה בחור אחד נתן לי ספר, ואמר במבטא כבד "מ-ת-נה". קראתי את זה בקו 67 בדרך הביתה, והספר דיבר על השינויים בחברה המערבית, וכל מיני דברים די מעניינים. אבל משהו בכל זאת עורר בי חשדות, אז דפדפתי לעמוד האחרון, שם היה רשום משהו בסגנון של "אשרי המאמינים בישוע הנוצרי, משיח האמת היחיד". אני ממש לא מבין, למה מישהו חושב שמעריצים של REM יחזרו בתשובה, אבל שיהיו בריאים בכל מקרה.