המפגש

sarita4

New member
אני מחכה להודעות שלכם מתי נוח

לעשות מפגש, אפשר גם בחופשת חנוכה אם יותר נוח לכם אבל באני רוצה פניות,בקשות תגובות וכו' בהקדם האפשרי בתודה מראש שרית

SHANILIROY

New member
מפגש

מה דעתכם להפגש בחנוכה 9/12/04 ביום חמישי בערב בטיילת בת"א באיזה בית קפה או מסעדה . הבנתי שאם יהיו מספיק אנשים גם דויד יגיע הוא גר באיזור הזה .ניר מה דעתך? תכתבו אם זה נוח לכם ואים יש לכם רעיונות אחרים , חבל שזה ישאר בגדר רעיון בלבד .

lile0

New member
מפגש

לדעתי יותר נוח בשעות הערב. פגשתי את ניר בהופעה במוצ"ש והוא אמר שאם יהיו מספיק אנשים, אולי דויד גם יבוא, לתשומת לבכם...

YulaShpil

New member
לא נוח!!!!

ביום הזה יש מפגש של פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה! Please don't make me choose

SHANILIROY

New member
מפגש

אני חושבת שלילך צודקת בערב הרבה יותר נוח כי הרבה עובדים ולומדים אני בטוח מגיעה . רק תקבעו תאריך ושעה .צריך מקום אינטימי שתהיה לנו אפשרות לדבר ולהכיר יותר . וכמובן שאם דויד מגיע זה יהיה הרבה יותר טוב אתם לא חושבים ???

kaktusa

New member
../images/Emo10.gif תהנו לכם...

אני ברוב חופשת חנוכה אהיה בהשתלמות+טיול ובשארית שיש לי אצטרך לסיים שיעורי בית וכאלו איכסים... וכמובן במשך הלימודים אין לי זמן לנשום... ככה שאין מצב אני מגיעה
תהנו וד"ש לכולם! (וגם לדיויד אם יהיה
)

la orejita

New member
טוב ההרשמה התחילה../images/Emo6.gif

אני חושבת שאני יבוא - תלוי מתי ואיפה.

אני מצטרפת ללה אורג'יטה. אני מתנצלת

אני לא יודעת שמות של אף אחד מלבד ניר אז אני אקרא לך בניק. בכל מקרה התכוונתי שזה תלוי איפה ומתי.

la orejita

New member
לא אורחיטה! עם ח...!../images/Emo46.gif

אבל לא משנה - גם את בן אדם וגם את יכולה לטעות
טוב אור יקירתי...אני הולכת להכין שוקו חם לפני עבודה:) יום טוב

אוקי לה אורחיטה, מתנצלת. מה הפירוש

מאחורי הכינוי? ומה הוא שמך האמיתי? בכל מקרה שיהיה לך אחלה של יום , יום חמים ונעים

la orejita

New member
מה עומד מאחורי הכינוי שלי?

אז ככה: הסיפור שלי הוא קצת מוזר...בחורה שלא מזמן הכרתי..חח סתם. הכינוי שלי היה פעם la oreja de van gogh , משמע- האוזן של ואן גוך. זו להקה מספרד שאני אוהבת כבר מספר שנים. הקיצר...שחכתי את הסיסמא שלי והייתי צריכה לשנות את הניק שלי אז הפכתי אותו ל la orejita שזה יעני אוזן קטנה. מה איתך? למה הניק שלך זה "כן זהו שמי אור"?
- סתם אני צוחקת.. בכל מקרה...אלך להכין לי כוס תה- נפלה עליי שפעת. שיהיה לך ערב טוב

YulaShpil

New member
"אוזן", תרגישי טוב!../images/Emo6.gif

נראה שהחורף לא מוותר לאף אחד....

תרגישי טוב מותק. גם לי יש סיפור

מאחורי השם, אבל אנחנו לא בפורום הנכון אז אני לא אפרט. הכי חשוב תרגישי טוב מותק

la orejita

New member
תודה תודה........

למרות שלא נראה לי שזה הולך לכיוון של להרגיש טוב. התקשרו אליי עכשיו מעבודה ואמרו לי לבוא אפילו שיש לי 39 מעלות..שהם צריכים אותי שם כי צריך לעשות משהו שרק אני עושה שם- איזה חוצפה נכון??? אוף...אני לא יודעת איך אני ישרוד את היום הזה... בכל מקרה שיהיה לכם יום טוב... ואור...את יכולה לפרט את השם שלך פה..ואם לא בא לך...מסר!:)

חח לא משהו מסעיר . ניסיתי להכנס עם

שמי אך תפוז התעקש שיש מישהי בכינוי הזה אז החלפתי ושיניתי. הוספתי מספרים וסימני קריאה, אבל שום דבר שעשיתי לא הספיק לו.כמובן שלא היתי מוכנה להוסיף את שמות התואר שהם יעדו לי (היחידה המושלמת הסקסית וכו') היות והוא התעקש שאני לא יכולה להכנס בשמי, אני פשוט התעקשתי שכן זהו שמי ואיתו אני אכנס אף על פי כן ולמרות הכול. וזהו עכשיו אתם יודעים (לא אמרתי שזה לא מסעיר). אוזן קטנה שלי אני מקווה שיום העבודה שלך יהיה נסבל (זו אכן חוצפה להביא מישהו חולה רק בגלל שאת היחידה שיודעת לעשות את המשהו הזה שהם צריכים. קרה גם לי.)

alits24

New member
המפגש

נראה לכם הגיוני שתצליחו למצוא זמן שיתאים לכולנו? ניר, אתה כמנהל הפורום, צריך לקבוע מיקום ומועד לפי מה שנראה לך מתאים, ואם אכן רוצים שגם דיויד יבוא, אז אנחנו נתאים את עצמנו אליו, וכל מי שרוצה להגיע יתאים את עצמו למועד הזה. ניר, מה דעתך?

למעלה