שלום, מצטער שלא הייתי פה כמה ימים, גנרל חורף, עשה לי היכרות אינטימית עם ההמצאה החדשה שלו..."וירוס של 24 שעות". אז איפה היינו? אה...כן, מפגש, מה קורה עם המפגש? אם תרשו לי, אז הנה ההצעה שלי: אני מציע, שכולנו, נגיע ביחד לאחת ממהופעות של דויד, נחלוק שולחן אחד ביחד, כמובן שניתן לעשות כן עם בני זוג ואו חברים אחרים. נגיע לפני כולם, נעזוב אחרי כולם, ויהיה שמיייח. מה דעתכם? ניר
גם דויד יהיה שם (והוא לא יצטרך לבוא ולהטריח את עצמו במיוחד) חח מנהסתם זו הוםעה שלו . וגם נפגוש אחד את השני. השאלה היא לאיזו הופעה? ופליז אל תגיד באילת או קיסריה אני לא יכולה להגיע כל כך רחוק. ובאיזה תאריך?
אני מציע את ה קאמלוט בהרצליה, ב 8 לדצמבר. תחליטו ממש מהר, מכיוון שקשה מאוד להשיג כרטיסים להופעות של דויד. ניר אגב, הציצו בלוח האירועים, עידכנתי את ההופעות של דצמבר, ובתוכן, ההופעה המדוברת בא-ש-ד-ו-ד !!! נ
פשוט אם יש הופעה וכמה חבר'ה מהפורום מגיעים, אז קובעים להיפגש. ככה עשינו החבר'ה בפורום להקת כוורת בהייד פארק, וזה עבד מצויין. אנחנו חברים ממש טובים ורק מחפשים הזדמנויות להיפגש, לא רק בהופעות. לפעמים גם ישנים אחד אצל השני. "הנוער של היום..."
אבל לדעתי לא מחליף "מפגש פורום". תחשבו על האנשים שלא יכולים להגיע להופעה בהרצליה, או שלא יכולים מסיבות כלכליות, או סיבות פרטיות שלהם להגיע להופעות... ובבקשה, אל תתנפלו עלי עם: "אז מה את מציעה במקום?", כי אין לי הצעות במקום. אני לא פוסלת את הפגישה בהופעה, אלא רק מביעה את דעתי.