המפגש

rabenir

New member
אאממם, תעשו לי קצת סדר בבאלגן...?

שלום, מצטער שלא הייתי פה כמה ימים, גנרל חורף, עשה לי היכרות אינטימית עם ההמצאה החדשה שלו..."וירוס של 24 שעות". אז איפה היינו? אה...כן, מפגש, מה קורה עם המפגש? אם תרשו לי, אז הנה ההצעה שלי: אני מציע, שכולנו, נגיע ביחד לאחת ממהופעות של דויד, נחלוק שולחן אחד ביחד, כמובן שניתן לעשות כן עם בני זוג ואו חברים אחרים. נגיע לפני כולם, נעזוב אחרי כולם, ויהיה שמיייח. מה דעתכם? ניר

ניר שיחקת אותה. אתה גאון.

גם דויד יהיה שם (והוא לא יצטרך לבוא ולהטריח את עצמו במיוחד) חח מנהסתם זו הוםעה שלו . וגם נפגוש אחד את השני. השאלה היא לאיזו הופעה? ופליז אל תגיד באילת או קיסריה אני לא יכולה להגיע כל כך רחוק. ובאיזה תאריך?

rabenir

New member
../images/Emo8.gif

אני מציע את ה קאמלוט בהרצליה, ב 8 לדצמבר. תחליטו ממש מהר, מכיוון שקשה מאוד להשיג כרטיסים להופעות של דויד. ניר אגב, הציצו בלוח האירועים, עידכנתי את ההופעות של דצמבר, ובתוכן, ההופעה המדוברת בא-ש-ד-ו-ד !!! נ

kaktusa

New member
חחחח אני מציעה אשדוד!

יאאאא איזה כיף.... אע"פ שגזוז די רחוק לי אבל זה באשדוד!!! איזה כיף! אשדוד מתעוררת לחיים!
17.12... 9 וחצי.... אני ארשום לי! צריך להזמין כרטיס? משהו?

kaktusa

New member
לכל הופעה...

פשוט אם יש הופעה וכמה חבר'ה מהפורום מגיעים, אז קובעים להיפגש. ככה עשינו החבר'ה בפורום להקת כוורת בהייד פארק, וזה עבד מצויין. אנחנו חברים ממש טובים ורק מחפשים הזדמנויות להיפגש, לא רק בהופעות. לפעמים גם ישנים אחד אצל השני. "הנוער של היום..."

אוקי אני בורה. איך אני מגיעה לקמלוט

בהרצליה (_חחחחחחחחח אני ממש לא מכירה את הרצליה , באט ד'ן אגן אי דונט נו אני פלייס אלס :p)

la orejita

New member
דעתי בנושא!../images/Emo11.gif

אחלה של רעיון..אפילו התאריך נשמע מצויין..והמקום קרוב לבית. אני אהיה שם..וככל הנראה אביא את אמא שלי שתהיה בביקור בארץ באותה תקופה
או קיי..אז קבענו..ב 8 לחודש בקאמלוט! |אייקון של אוזן מחכה בקוצר רוח|

YulaShpil

New member
חבר'ה, להיפגש יחד בהופעה זה נחמד

אבל לדעתי לא מחליף "מפגש פורום". תחשבו על האנשים שלא יכולים להגיע להופעה בהרצליה, או שלא יכולים מסיבות כלכליות, או סיבות פרטיות שלהם להגיע להופעות... ובבקשה, אל תתנפלו עלי עם: "אז מה את מציעה במקום?", כי אין לי הצעות במקום. אני לא פוסלת את הפגישה בהופעה, אלא רק מביעה את דעתי.

rabenir

New member
למי שיש איזו שהיא בעיה,

כזו או אחרת, והיה רוצה בכ"ז להגיע, שיפנה אלי. בוקר טוב, ניר

SHANILIROY

New member
אחלה רעיון אני יגיע עם בעלי רק חבל

שלירוי לא יוכל לבוא
לילך את תגיעי ?

למעלה