המפות

המפות

שלום! אני ליהיות גל הגלגל זה השם שלי! אני ליהיות אוהב מפות! כל המפות ליהיות אני אוהב! של ארצות, של העולם, של עולמות אחרים... אני ליהיות חושב, שמפות שיש בגלרייה של עולם הדיסק, לא ליהיות מפות מוצלחות.! (אני ליהיות מתכוון, שהאיכות לא ליהיות טובה..) אז אני ליהיות רוצה לשאול: איפה אני ליהיות יכול קונה מפות של עולם דיסק, ושל אנק מונרפורק? אני ליהיות הייתי קורא את הספרים הרבה! כי אני ליהיות אוהב ספרים של עולם דיסק! תודה מראש גל הגלגל

keynant

New member
הדיבור הזה מזכיר לי מחזה...

בשם "כולם רוצים לחיות...". תפסיק עם זה. זה מעצבן. אפשר למצוא מפות באיכות טובה איפה שמוצאים כל דבר היום. גוגל.

אני כבר ליהיות הייתי חיפשתי בגוגל!

אני ליהיות הייתי כבר חיפש בגוגל, ואני ליהיות הייתי מצא מפות באותה איכות גרועה. ואני לא ליהיות מבין על מה אתה ליהיות מדבר? אוייש... כמה אני ליהיות אוהב מפות...

אני ליהיות נזכרתי בדבר!

אויי.... אתה ליהיות סולח לי.. איש.. טוב? אני ליהיות עליתי על רעיון גאוני שהוא ליהיות חכם! אני ליהיות הייתי חיפשתי בגוגל: discworld map (אני אולי ליהיות נשמע טיפש, וליהיות נראה כמו טיפש, אבל אני ליהיות יש לי שכל גדול!) ואני ליהיות הייתי מצאתי מפה מצויינת ואפילו נפלאה! http://membres.lycos.fr/bcrist/discworld/discworld.html אני ליהיות בטוח אתם ליהיות אוהבים מפה זאת! אבל אני ליהיות הייתי רציתי מפה מפה! על דף, שאני ליהיות יכול ליהיות מסוגל לתלות או משהו... אה כן! כמעט אני ליהיות שכחתי: אני ליהיות רוצה גם מפה של עיר אנק מורפורק שיהיה לי.. למה כי אני לא ליהיות מצאתי מפה טובה של אנק מורפורק ליהיותץ....

למה?

זה שאני ליהיות אוהב מפות? זה שאני ליהיות רוצה לרצות שיהיה לי מפה? אני לא ליהיות מבין אותך ואת הדיבורים שאתה ליהיות מדבר...

keynant

New member
רוצה תשובה נורמלית? תתחיל לדבר...

נורמלי. ולא, "להיות דיבור שלך לא נורמלי."

אוקי..

הדיבור הזה מאוד משעשע אותי, ואני נוהג להשתמש בו מידי פעם.. אוקי אז מרגע זה אדבר כמו בנאדם... אז... יש כאן מישהו שמסוגל לענות לי?

Athaclena

New member
כמו keynant

מה היתה השאלה שלך שוב? היא קצת הלכה לאיבוד בכל הלהיותים שמה ואני לא מתכוונת לחפש... אם זה קשור למפות אז אני לא יודעת כלום. מכחישה כל קשר. רוצה לישון...

ויימס

New member
אה... בסטימצקי?

שם אני מצאתי את שלי. יש גם של לנקר ויש את הבית של מוות. ...פעם אני ואחותי הקטנה התחלנו לדבר ככה. זה שטני. לקחו לנו שבועות להיגמל מזה. והדבקנו איזה 3 אנשים. אז לתשומת ליבך!

תודה רבה..

בסטימצקי? מה יש שם מפות? גם של הבית של מוות? בכל חנות ברשת? ומה זה לנקר? אני קראתי רק שלוש ספרים.. סליחה על שטף השאלות אני פשוט הרגע חזרתי מסטמיצקי ואני לא מאמין שלא חיפשתי שם

ויימס

New member
סביר להניח שלא יהיה ותצטרך להזמין.

לאנקר זו ממלכה ברמות אייל הכוללת את תחת רע וכלב תלוי, וכל מיני עיירות חביבות כאלה. ושם המכשפות מאחיות הגורל גרות.

pini-pee

New member
תחת רע?

זעזוע מוחלט. רק במדינתנו הקטנה יושבים מתרגמים כל כך טיפשים שהם מתרגמים מילה במילה...

למעלה