המפות

אתם יכולים בבקשה לעזור לי?

איפה בידיוק, באיזה חנות? יש? אין? להזמין? ממי? תודה

ויימס

New member
פששי, מה זה פחות מחיר,

הלכתי לאתר שלהם כי שמעתי את כל דברי ההלל על כמה שהם יותר זולים וכמעט חטפתי מחלת לב.

pini-pee

New member
יותר מבחר תסכימי איתי!

הממ... זה תלוי באיזה אמאזון ואם אתה מרמה ושולח לקרובים שלך בחול אני מניח...

הרגע נכנסתי לאתר שלהם.

אתה לא מצפה שאני יזמין מחו"ל? זה יעלה לי כפול בגלל המשלוח, לא?

pini-pee

New member
טוב, תמיד אפשר להוריד מפה מהקאזה...

ולקנות בכסף את כל הסדרה של הספרים וככה להרגיש טוב עם עצמך... יש לך פיתרון אחר?

ויימס

New member
מה שאני עשיתי:

עשיתי רשימה יפה, הלכתי לסניף של סטימצקי ואמרתי להם להזמין את זה. ואז כשיש הם מודיעים ואתה הולך לקחת את זה.

pini-pee

New member
אני מפונק. אני מזמין מסבתא.

ואיך השרות והכל? מבחינת מהירות וכאלו...

אה... מה?

מה פתאום רשימה? איטזה ספרים? אני שאלתי אם אפשר לקנות את המפות בארץ... אתם בכלל לא קוראים מה שאני כותב... אני אמרתי שכבר השגתי את המפות במחשב ובאיכות טובה, אבל אני רוטצה לקנות את זה.על נייר. בגדול. במקור. בבקשה תשובות. למקרה שלא הבנתם השאלה היא: האם ניתן לקנות את המפות בארץ?

ויימס

New member
אתה זה שלא קורא מה שכותבים.

תקרא עוד פעם את ההודעה 'מה שאני עשיתי', תיעזר במילון אבן שושן, בפרשנות רש"י ובקרובי משפחה, ואז בוודאי תצליח. וסטימצקי זה בארץ, למקרה שלא ידעת.

חחחחחח

נכון נכון.. תודה רבה... אני כנראה באמת לא קורא טוב.. אז תודה לכולם, ורק רציתי לומר: אפילו שאתם חבורה של קשקשנים (בלי להעליב! :)) אתם ממש נחמדים! אז.. תודה רבה ולהתראות! *אני ליהיות שמח שאתם ליהיות עזרתם לי!*

Athaclena

New member
כן, קצת כמו דובי מהארי פוטר

dobby שאומר דברים מעצבנים כמו "אדונילי" ו"אנשימים". כמה שהוא מעצבן אותי! דיבור תינוקי או שגוי, כבודו במקומו מונח אבל לדבר ככה כל הזמן זה כמו צפורניים על לוח - me no like!

מה הארי פוטר ליהיות?

אני לא ליהיות מבין למה אתם ליהיות כועסים? מה, זה שאני ליהיות מבקש בקשה זה לא ליהיות דבר טוב? בבקשה, אני ליהיות מבקש ממכם איפה אני ליהיות יכול לקנות מפה עולם דיסק, ומפה אנק-מורפורק... אני לא ליהיות רוצה מפה הארי פוטר...

למעלה