המפץ הגדול ממשיך "קדימה"

המפץ הגדול ממשיך "קדימה"

כל מפלגה בחרה את הרשימההמועדפת עליה , כזאת שתייצג את הלך הרוח במפלגה עצמה . בהתיחס לבחירות המקדימות בשינוי , במפדל ובליכוד מסתבר שהמפץ הגדול עוד מביא לנו שינויים והפתעות . כל המפלגות מסתבר על סף "הכחדה" או שינויים כל כך גדולים ומשמעותיים בדרך למטה . עכשיו משידועה רשימת המועמדים , על חברי , מתפקדי ותומכי תנועת השלטון "קדימה" להתאחד ולרוץ קדימה לקראת הבחירות הבאות מתוך חשיבה ומגמה לנצח ובגדול . מסתבר עם כל רגע שעובר שרשימת המועמדים , חברי הכנסת ואלה שעוד מצטרפים(מי יודע עכשיו אולי עוד רבים ירצו להיות בקדימה לאחר הבחירות המקדימות במפלגות ) , היא רשימה מגוונת , רחבה איכותית וראויה . מפעם לפעם אני בטוח יותר ויותר , "קדימה" תהיה מפלגת השלטון הבאה ובגדול . ב"ה רפואה שלימה לראש הממשלה שרון

מפלגה אחת עדיין לא בחרה

כל זה עומד להשתנות לאחר ה18 לחודש. כשמפלגת העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ, תבחר את הכוורת שלה ותציג את המצע שלה, אתם בקדימה תצטרכו מאוד למצוא תשובות ולתת מענה לציבור הבוחרים שלכם, אחרת קדימה תתחיל ללכת לאחורה, והתהליך הזה לא ייעצר עד לאחר ה28 במרץ.

אוקיי, בא נתחיל מעכשיו:

ציפי לבני עומדת להתמנות לתפקיד שרת החוץ, מה המקבילה הפוטנציאלית שלה במפלגתך?

אל תצחיק אותי ארח

הרי אתה מודע לזה שזו ממשלת מעבר זמנית רק עד הבחירות. ואגב, התפקיד הזה לא הובטח לפרס הלוזר?

לא, עד כמה שאני הבנתי, בעקבות

ויתורה של לבני על המקום השני, הובטח לה תיק החוץ (או תיק בכיר אחר, אם תיק החוץ יימסר לשותפה קואליציונית). המינוי של לבני כעת בא בין השאר על מנת להראות את הצפוי לאחר הבחירות, אם קדימה תנצח. ואני עדיין ממתין לתשובה - מה האלטרנטיבה של מפלגתך לציפי לבני שרת החוץ?

לאחר שתהיה כוורת יחולקו התפקידים

או שאולי אתה מבקש לרתום את הכרכרה לפני הסוסים?

gidi2005

New member
מה רע ביולי תמיר ?הא ?היא חכמה .

יותר יפה ויצוגית מציפי .הפנים היפות של ארץ ישראל .

gidi2005

New member
אבל יש לי הפתעה בשבילך ארח .ביבי

יהיה שר חוץ מצויין אצל עמיר .

mean girl 16

New member
וואלה?

דיברת עם עמיר? חח מאיפה הבאת שהוא יהיה שר חוץ אצלו? קשה לי להאמין.. מפני שהוא טוען שהוא מתנגד עקרונית לממשלת אחדות. ממש קשה לי להאמין.

וואלה - זו באמת בשורה לציבור

במיוחד בפורום קדימה. פרץ הסוציאל-דמוקרט והיונה הצחורה יחד עם נתניהו התאצ'ריסט והנץ הטורף. יולי תמיר יחד עם עוזי לנדאו. ממשלה כזו בהחלט תביא את מדינת ישראל רחוק. עכשיו מובן למה הרבה מאוד מעדיפים ללכת...........קדימה!

והאם ההודעה הזו שלך היא הודאה בכך

שלמפלגת העבודה אין מועמד טבעי וטוב לתפקיד שר החוץ?

תזכור שאת זה אתה אמרת ידידי

ואל תדאג, אני בהחלט אזכיר לך את דבריך אלה ב29 למרץ.
אפילו אתה לא יכול לעצור את המהפך החברתי, כי המהפך החברתי יבוא מלמטה ולא מאיפה שאתה חושב...

למעלה