המפץ הגדול ממשיך "קדימה"

תשמע , אני בד"כ מתערב על עוגה או

ארוחה חחחחחחחחח התחלתי לגדל כרס לעת זיקנה , אפשר לבנות על ארוחה על חשבונך ? חחחחחחחחחחחחחחחחח 29 למרץ תשמע זה לא עוד הרבה זמן אגב , למהפף חברתי אתה לא צריך לשכנע אותי , אני החסיד העיקרי שלו אני רק חושב שהוא יגיע מקדימה במיוחד לאור הדרך בה בחרה כינון הסדרי שלום שיאפשרו לפעול בתחום החברתי כלכלי .

אפשר לחשוב שהעבודה לא מאמינה בשלום

מה אומרת לך הדבר הבא? שלום בשירות הכלכלה> כלכלה בשירות האדם> אדם בשירות השלום> וכו'...

זה המוטו החדש של מפלגת העבודה

המחודשת. ומה המוטו של קדימה? אדם בשירות הכלכלה? ממש מהפך חברתי, מה אני אגיד לך...

NIKESTYLE

New member
ממתיק אתה הרי יודע שעמיר פרץ הוא

בטח לא הסיבה שאנשים ירוצו לבחור עבודה. פרץ הוא מנהיג אפור ,שלא עשה כלום בהסתדרות ,ניהל עצמו עד עכשיו באופן לא ממש ענייני . רקנבחרת מצויינת של העבודה יכולה להתעלות על החסרונות של פרץ. אסור למתפקדי העבודה הכניס למקומות הריאליים את מקורבי פרץ אלא אנשים כמו :יתום,תמיר ,סנה ,עינת ווילף ואולי הרצוג (אף שאני סלדתי ממנו במשטר-ברק)

בבקשה הסבר

מהו ה"מהפך החברתי" הזה שאתה מדבר עליו? עוד כח לוועד העובדים של חברת החשמל? עוד כוח לנמלים? עוד מורים גרועים אבל מאוגדים, שלא יודעים ללמד אבל מאמינים שבכל זאת מגיעה להם המשרה הדגולה והחשובה הזו? אנא, תסביר לי, כי אלו הדברים היחידים שיו"ר מפלגת העבודה פעל למענם עד היום, אז אולי אתה חושב שיהיה איזה שינוי... על מה אתה מדבר? או שזהו, פשוט יהיה כתוב "מהפך חברתי" בכל מקום? האם המהפך החברתי זה בעצם שכל חברי מפלגת העבודה, יהיו פתאום חברים אחד של השני במקום לנסות לתקוע סכין בגב אחד לשני... או האם שלי יחימוביץ, שאמרה שהחרדים, הציבור שמקבל הכי הרבה כסף והטבות מקופת המדינה, הם הציבור הכי מקופח, היא זו שתביא את המהפך החברתי? אני רואה אותך כותב כותב וכותב, כאילני סרק שקולם הולך, אבל בחייאת, מה הפואנטה שלך?

מהו המהפך החברתי?

תשאל כל אזרח וארחית היום בישראל, והם יגידו לך מהו. לתת כוח לעם, זה פירושו של המהפך החברתי, לא יעוד קבוצה מצומצמת ותאבת בצע של בעלי הון ואינטרסים, תשלוט במדינה הזאת, המהפך החברתי פירושו שהעם ינהל את המדינה וכספי המדינה יופנו כלפי החברהולא להיפך כפי שקורה עכשיו, שכספי החברה ואזרחי ישראל מופנים כלפי העשירים ובעלי ההון. זה בתכלס פירושו של המהפך החברתי.

אני בהחלט מבין שעוד לא סיימת תיכון

אחרת היית יודע להבדיל כבר בין סוציל דמוקרטיה שאפיינה את משטר בלייר וקלינטון, לבין קומוניזם.

ואיך אמיר פרץ

מתכוון ליישם משהו מהאוטופיה שבירברת עליה פה למעלה? ומי זו הקבוצה המצומצמת ותאבת בצע שאתה מדבר עליה? חברי הכנסת? השרים? מי? מי מנהל את המדינה לדעתך היום? "אילני סרק קולם הולך" תפסיק לשרבב עוד ועוד מילים חסרי תוכן וחסרי משמעות, חסרי יישום וחסרה פואנטה. תמשיך לעשות את זה גם לאחר שקדימה ייקחו את הבחירות עם 40 + מנדטים, ואמיר פרץ יהיה לשר הרווחה, תפקיד שבו הוא יצטרך לדאוג לא לוועדים חזקים ועצומים כמו חברת החשמל, מה שהוא רגיל אליו עד עכשיו, אלא לאנשים אמיתיים כמוני וכמוך. המבחן האמיתי הוא במבחן המעשה, מלים - לא עולים כסף.

לא, אני פשוט מאמין שאין כמו מראה

עיניים. ובקרוב אתה תראה איך זה קורה בעיניים שלך.

NIKESTYLE

New member
למה אתה חושב שהמילים שלו חסרי תוכן

למה אתה חושב שיאללה קדימה צריכה להיות בחירתו של כל אדם ? עמיר פרץ הוא אכן מנהיג דהוכיח בעבר דאגה יתרה לאנשים חברת החשמל למשל...ואכן לוועדים הגדולים.אבל אולי כראש ממשלה הוא ינהג אחרת כיוון שהוא לא יהיה חייב להם כלום.אולי קבוצה סוציאל דמוקרטית אמיתית אכן תביא שינוי ותחייב גם את המנהיג לנהוג כמותם. שלי יחימוביץ' צדקה לגבי החרדים ולדעתי יש אמת בדבריה. אולי תיתן לה ליישם את הצמע שלה. ברור לי שמבחינה בטחונית היא מסתורין ואפילו יותר סכנה כי דיעותיה נוטות אולי שמאלה ממפלגת העבודה אבל בגלל זה היא לא הולכת להיות שרת הבטחון אלא משהו שיתאים לה יותר לעצמה,לרצונה לעסוק עם אנשים ורווחה. אל תהיה כל כך שלילי ודע לך שקדימה אותה אתה מייצג רוויה באנשים שכולם עשייה של מילים.דליה איציק,חיים רמון,אהוד אולמרט ,רוני בראון -כולם שם מדברים המון על עשייה אבל לא עושים כלום תהיה נחמד...זה לא יזיק........

אני נחמד! ../images/Emo3.gif

אני באמת לא מוצא תוכן אמיתי בכל הודעותיו של "ממתיק סוד1", ולכן כתבתי את זה, אלא סתם חזרה על סיסמאות והקנטות של קדימה. אני באמת לא מאמין כי אמיר פרץ כראש ממשלה ידאג לחלשים, כיוון שאם תעקוב אחרי מה שהוא עשה עד היום, אין שום רמז שאלו הם אלו שמעניינים אותו. מרבית האנשים בקדימה, בעיני (לא כולם) עשו המון ויש להם קבלות וקרדיט של עשייה למען המדינה בצור זו או אחרת, הרבה יותר מאשר לנבחרת של מפלגת העבודה והרבה הרבה יותר מהנבחרת ההזויה של הליכוד. יש לי אנטגוניזם משלי יחימוביץ' גם עוד כשהיא הייתה בערוץ 2, הרבה לפני שהיא נכנסה לחיים הפוליטיים. אני לא רוצה לתת לה ליישם את המצע שלה, כי הוא בעיני מעוות.

צורי80

New member
אל תערב את ה'

הוא עוד מחכה שתטפל במשפחות העקורים שעדיין לא מצאו מקום לגור ולעבוד הוא עוד מחכה שתטפל בבעיית המוטיבציה לטרור שההתנתקות יצרה. הוא עוד מחכה שתוסר החרפה משרפת בתי הכנסת ומהוצאת מתים מקיברם אחר כך יהיה לו גם פנאי לטפל בשרון

התגובה שלך דמגוגית

מעבר לזה , לה' יש מספיק לכולם , גם לאלה שחושבים שהם יודעים , מכירים והכי חשוב שהוא רק שלהם. אתה יודע , כולנו ברואי ה' , הוא שלי כפי שהוא שלך לא לי ולא לך יש פתרונות עליו ח"ו !!!!!!!!!!!!!!! מה שנראה לך כחורבן לאחרים נראה כתקומה , מה שלך נראה כהרס לאחרים תחילתה של בניה , זה הכל בעיני המתבונן . הגיע הזמן וראוי שתביט ותראה גם את האחרים . גם אם אינך מקבל זאת . לדברים שכתבת בדבר , מקומות עבודה , בתים וכו'... אשתדל לא להגיב . אגב , אחד התלמידים שלי , שוטר מיוחד במקצועו , מספר על התנהגותם של אלה שעליהם אתה מדבר בפינוי היום : " תשמע הם הגיעו רעולי פנים , עם בלוקים , עומדת מולי נערה מקסימום בת 15 - 16 ובועטת בי כמו שבאימונים לאחטפתי מזמן ואני עומד מולה , מסתכל מנסה לדבר על ליבה וכלום , היא ממשיכה ומפרקת לי את הצורה . "!!! "למה לא עשית כלום אני שואל " = " פחדתי תאמין לי , לא מבין מה אני יכול לעשות , מצד אחד היא משפילה אותנו מצד שני אסור לנו כלום "!!!!! "אם זה היה בשטחים כבר היו רימוני הלם , גז מדמיע , אלות , כאן כלום .... " . להתארגן היה הרבה זמן קודם ,אף אחד לא האמין ברצינותו של ראש הממשלה בקיום ההתנתקות !!!!!!!!!!!!!!!!! בה' רפואה שלימה לשרון בה' השם שיסייע לכולנו להצליח לנו כמו לאלה המפונים בדרכם החדשה

למעלה