tomangel 82924753 עזוב אותך מלחמה בוא דבר איתי באיסיקיו יש לי רעיון שיעשה לשנינו שמח :)
D doh doh New member 4/5/05 #10 tomangel 82924753 עזוב אותך מלחמה בוא דבר איתי באיסיקיו יש לי רעיון שיעשה לשנינו שמח
U untitled182 New member 5/5/05 #12 דודוווווווווו שמח שמח, אבל בירושלים!!!!! עם ווירד צ'יקן ומאן אלייב, זה יהיה ענק ::]] ורוצים גם את איבל וויזל :[
דודוווווווווו שמח שמח, אבל בירושלים!!!!! עם ווירד צ'יקן ומאן אלייב, זה יהיה ענק ::]] ורוצים גם את איבל וויזל :[
A ADCMAN New member 6/5/05 #32 עזבו גרין דיי תעשו מופע קאברים גדול, נוצץ ומלא אפקטים ללהקת NOFX אל תהיו אשכנאצים
T TomAngel New member 5/5/05 #21 מלחמה מלחמה, נראה מי יותר טוב XD הבעיה שאני עם אנשים לא מי יודע מה טובים ככה שיקח לי זמן ללמד אותם למזלי יש לי מתופף תותח :]
מלחמה מלחמה, נראה מי יותר טוב XD הבעיה שאני עם אנשים לא מי יודע מה טובים ככה שיקח לי זמן ללמד אותם למזלי יש לי מתופף תותח :]
D doh doh New member 5/5/05 #24 לא נו לא מי יותר טוב... בשותף נעשה. אנחנו שירים ישנים עד אינסומניאק או משו אתם מנימרוד עד אמריקן אידיוט כל אחד 14 15 שירים באמאמאמא שך
לא נו לא מי יותר טוב... בשותף נעשה. אנחנו שירים ישנים עד אינסומניאק או משו אתם מנימרוד עד אמריקן אידיוט כל אחד 14 15 שירים באמאמאמא שך
B BlueBeIl New member 6/5/05 #36 די אפילו לא הגבתי לך ואם אתה רוצה שאנשים יגיעו עדיף לך בכל מקרה בתל אביב..
D darklighter New member 6/5/05 #33 ../images/Emo50.gifלשניכם../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif אני לא אוכל לבוא ירושלים רחוק לי מדי...
../images/Emo50.gifלשניכם../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif אני לא אוכל לבוא ירושלים רחוק לי מדי...