המצאה/פטנט - דרוש מידע

Elirany3

New member
המצאה/פטנט - דרוש מידע

שלום רב, יש ברשותי רעיון למכשיר אלקטרוני תקשורתי שעל דעתי ודעת קרוביי (חשפתי את הרעיון אך ורק בפניהם..) זה רעיון מצויין שעלול להתפתח בסדר גודל עולמי. מדובר על חמישה בוגרים שלאף אחד מהם לא היה דבר שלילי לומר על פיתוח זה. קשה לי להאמין שלא חשבו על פיתוח זה אך מעולם לא שמעתי על פיתוח דומה בתחום, עשיתי גם חיפושים בתחום שבו אני מתעניין ולא נתקלתי בפיתוח דומה. יש לי מידע בסיסי בתחום התקשורת, אך דרוש לי מקור מידע טכני בתקשורת ברמה גבוהה מהעומד לרשותי. כיצד אני יכול לקדם את הרעיון במטרה להבין האם אפשרי ורק אז להתחיל בתהליכים הנדרשים. תודה מראש על העזרה,

המתוק26

New member
יש אתר שיכול לעזור לך

האתר נקרא xplace שם תוכל לפרסם בכלליות את הרעיון ולהפגש עם אנשי מקצוע בתחום התוכנה \התקשורת\האלקטרוניקה, תוכל להחתים אותם על סודיות , ולהציע להם שתפויות שונות על בסיס אחוזים ממכירות או בכסף עבור הפיתוח ,כתובת האתר xplace.com אפשר גם דרך גוגל למצא את האתר

Elirany3

New member
שמירה על זכויות יוצרים

כיצד אוכל לחשוף את הפיתוח והתייעץ עם חברות שונות לגבי אפשריות פיתוח הרעיון בעת שמירה על זכותי לקניין הרוחני בנושא הפיתוח ?

אני לא מבין את השאלות

אם אתה מבקש המלצה בנוגע לפיתוח ולא בנוגע לדיני קניין רוחני, אז מקומו של הדיון בפורומים אחרים. אם השאלה נוגעת לקניין רוחני - אנא נסח אותה בשנית. בברכה,

Elirany3

New member
אנסח בשנית

כיצד אוכל לחשוף את הרעיון בפני חברות העוסקות במימוש ופיתוחו במידת האפשר תוך כדי שמירה על זכותי לקניין הרוחני על הרעיון ? 1. כוונתי היא, כאשר ברצוני להתייעץ עם החברה, עצם ההתייעצות הוא חשיפת הרעיון, אל איזה גוף/ארגון עליי לפנות על מנת לשמור זכויות יוצרים על הרעיון, כלומר שאני הוא הראשון שחשב עליו, ובכך למנוע אי אלו הבנות בנושא זכויות היוצרים במידה והרעיון יפותח. 2. האם מתבצעת בדיקה לכך שאני הוא הראשון שחשב על הרעיון ? בברכת תודה על המידע,

רעיון, המצאה ופטנט

אם הרעיון שלך הוא המצאה הכשירה לרישום כפטנט, אז הדרך היחידה להגן ההמצאה היא באמצעות הגשת בקשה לפטנט בטרם חשיפתו. אפשר ונהוג לבצע חיפוש פטנטים אולם מדובר בכלי שאינו אמין. ייעוץ בנוגע להמצאות מקבלים במשרדי עורכי דין ועורכי פטנטים. בברכה,

למעלה