המצאה:תאפשר לנגן בגיטרה-ללא גיטרה

Jason2

New member
אם אתה מגיב סימן ש...

יש לך מחשב ואינטרנט, מצטער להגיד לך אבל הדברים האלה נחשבים לטכנולוגיה.

oneman2

New member
ציניות

אני שונא טכנולוגיה במקרים מסויימים. כמו למשל- גיטרת אוויר עם חיישנים, או פלאפונים.

../images/Emo45.gif

אתה לא היחיד בפורום הזה ששונא פלאפונים

wish i was here

New member
טכנולוגיה זה דבר נפלא

העולם שלנו כל-כך ממוחשב וזה הופך דברים להרבה יותר נוחים....תחשבו על זה אואואואואו

אני אישית מתה על גדג'טים

למיניהם וסוגיהם - וקונה כל מה שיש לו איזושהי רלבנטיות לעבודה שלי (או גם בלי רלבנטיות). הייתי צריכה disk on key לעבודה - אז למה לא לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key וגם ספר טלפונים, וגם רדיו וגם טייפ מנהלים? נכון שאין סיבה שלא? באותו קו, הייתי צריכה מחשב נייד חדש, לאחר שהישן שלי - בן 9 שנים - פג תוקפו. אז למה לא לקנות מחשב נייד שהוא גם צורב DVD ויש בו עוד כל מיני תוכנות מגניבות, והוא גם לא יקר? ברור שאקנה. אין לי נוסטלגיה לתקופה האנלוגית. מאות התקליטים שלי, למשל, רק מעלים אבק על המדף. יום אחד אקנה פטיפון ראוי לשמו - או שפשוט אמיר אותם לקבצים מקודדים דיגיטלית (כלשון החוק) באמצעות פלאי הטכנולוגיה.

תיארת את הצדדים הטובים

של הטכנולוגיה. הטכנולוגיה באופן כללי עושה את בני האדם הרבה יותר עצלנים, משעממים, פחות יצירתיים=> תראי את האמריקאים, הם דוגמא מעולה. ולא פלא, הטכנולוגיה לימדה אותנו שכל דבר עושים בשבילנו. יש יתרונות לטכנולוגיה, אך החסרונות לצערי מכפילים ומשלשים את היתרונות. הטכנולוגיה רומסת הרבה ערכים. אני כבר ממזמן לא יכול לסבול את הסיטואציה הזאת כאשר אני מדבר עם אדם (פנים מול פנים), ולפתע הפלאפון שלו מצלצל והוא בשיא הנונשלנטיות עונה לשיחה ומדבר עם חברים שלו או מי שזה לא יהיה על כל מיני שטויות. אני לא יכול לשמוע צלצול של פלאפון! על אחת כמה וכמה כאשר הצלצול הוא איזה שיר מעצבן וקיטש'י של נינט\רק דנדקר\שיר מימוק או מי שזה לא יהיה.
אני אולי נשמע קצת old fashioned, אבל אני באמת מתגעגע לימים שקדמו לפלאפונים ול-over טכנולוגיה שאנשים דיברו פנים מול פנים במקום לשלוח אחד לשני sms'ים על כל מיני שטויות. אנשים לגמרי הגזימו עם זה. אני גאה להיות סרבן פלאפון!
ואני מקווה בעתיד להמעיט את השימוש שלי באינטרנט, הפסקתי כבר ממזמן לדבר עם אנשים שאני מכיר במסנג'ר, רק עם אנשים מאד מעטים שאני מכיר באינטרנט. מי שרוצה אותי יודע את המספר שלי בבית

מה שאתה מתאר, עם הטלפון הנייד

איננו בעיה של טכנולוגיה, אלא של חוצפה ישראלית. בעצם, גם בחו"ל זה קורה. מה שצריך כאן זה לא להחרים את הטכנולוגיה, אלא לחנך את הציבור מתי להשתמש, ולא להשתמש, בה. לדוגמא, לפני כל ארוע בפני קהל - הופעה, הצגה, הרצאה - מבקשים מהקהל לכבות את הטלפונים הניידים והביפרים ושאר הגאדג'טים, ע"מ שלא יפריעו לקהל. אולי גם, בפעם הבאה שמישהו מתחיל לדבר בנייד באמצע שיחה אתך, תעיר לו על כך? בנימוס, כמובן, אבל תעיר.

כמובן שאני מעיר

גם משתמש באלימות מתונה כאשר העניין נדרש.
זאת הבעיה, אף אחד לא יחנך את הציבור איך להשתמש נכון בטכנולוגיה, התקשורת רק מדרבנת כל מיני זאוטטים קטנים לדרוש מההורים שלהם פלאפון וטכנולוגיה ולצרוך כמה שיותר טכנולוגיה. כאילו שאם לא יהיה להם אחד, זה יהיה סוף העולם. אין לילדים באמת מקום להיות רק ילדים כאשר מפציצים אותם באין סוף טכנולוגיה, אינטרנט, טלויזיה. אני עדיין חושב שהעולם היה מקום הרבה יותר טוב לפני כל האובר טכנולוגיה הזה. אורח החיים בעידן האובר טכנולוגיה הרבה יותר מהיר, הכל קורה הרבה יותר מהר. כדי להיות בנאדם לא צריך ללמוד איך להיות בנאדם, צריך פשוט להיוולד. ולדעתי ולצערי, רובנו לא לומדים, או שלומדים מאוחר מדי איך להיות בני אדם.

wish i was here

New member
תזכיר לי בן כמה אתה

שאתה יכול להגיד שאתה זוכר כל-כך טוב את הימים שבהם לא היו פלאפונים?

אני בן 16

אני לא בעד לשלול לגמרי, אני בעד להוריד את תדירות השימוש. תדירות השימוש הגבוהה בפלאפונים החלה סה"כ לפני מספר כמה שנים והיום זה נהפך לכך שכל ילד בן 7 מסתובב עם פלאפון שההורים ה"חכמים" שלו קנו לו. לא צריך להיות סבא בשביל לזכור את הימים שקדמו לשימוש המסיבי בפלאפון. לדעתי הציבור הופך לעבד של הטכנולוגיה, בדיוק כמו שהוא הפך לזונה של התקשורת והטלויזיה.

oneman2

New member
זה לא רק זה

כל המכשירים שהם פלאפון, מחשב, פקס, טלוויזיה, mp3, mp4, מרכז הודעות, מצלמה, מצלמת וידאו, מכונת אספרסו... איכס!

Jason2

New member
טוטו, לוטו, חצילים

בלי רשימה ארוכה של קניות אל תצא לסופרמרקט הגדול של החיים...

למעלה