המצב פה נעשה רע.

Lonly badger

New member
דיהומניזציה

אנחנו new russia אבל השפה המקומית היא אנגרית. ממה נובעת אגוצנטריות כי לחנך אנשים דורש כסף, כל דבר דורש כסף. צריך פתרון מהיר יותר וכמו שציינת "כשיהיה לכולם זמן נעשה X" אז צריך משהו שהוא מעבר לזמן. עכשיו שכולנו הסכמנו שזה לא קיים אפשר לחזור להיות אנוכיים ולהמשיך לאכול עד שקצת כואב אבל זה היה שווה את זה.

AnnabeI Lee

New member
חינוך אמיתי לא באמת דורש כסף.

את רב ה"חינוך" שאתה מקבל אתה מקבל מחוץ לבית הספר, בבית, ברחוב, דרך הטלויזיה והמוזיקה. כדי לשנות את זה צריך להתחיל בלשנות את עצמך ולשנות את הגישה של אנשים. כשהם אומרים "וואו קניתי חולצה נפלאה", תגיד בחזרה "וואו, היא לא יוצרה במחנות יזע? איזה יופי. איפה קנית אותה? אני חושב שגם אני אלך..." ולא "וואלה היא עשויה מפרוות ארנב, זה נפלא". מעבר לחלק הזה לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה להגיד. פיתרון מהיר? מי דיבר על פיתרון מהיר? פיתרונות מהירים הם בדרך כלל מאוד לא יעילים כשמדובר בשינוי חברתי. ומה הסכמנו שלא קיים? פתרון? לא הסכמנו בכלל, אני לא יודעת למה אתה מניח את זה, ומה שבטוח לאכול עוד ולהתעלם בטוח לא יעזור. נ.ב המשפטים שלך בנויים בצורה ממש מסורבלת. הדוגמאות לא מתאימות למשפטים שאותם הן אמורות לדגם, הזמנים משתנים באמצע המשפט. בבקשה ממך, אנא, אני מתחננת, קרא את ההודעות שלך שוב לפני שאתה שולח. אולי זו הנאציות דקדוק הפרטית שלי, אבל אני באמת לא מבינה מה אתה רוצה להגיד וחבל.

Lonly badger

New member
אני אוסיף -צ- בסוף ההודעה

כל פעם מעכשיו שאני ציני. חבל. חבל. חבל. -צ-

Lonly badger

New member
אידאולוגיה היא באותה סדר עדיפות

כמו ציניות. הוא נובעים מאותו מקום. צורך לכסות את התחת.

AnnabeI Lee

New member
"הוא נובעים". עכשיו זה בכוונה נכון?

וכמה דברים על אידיאולוגיה: כשמדובר בהבדלים מינוריים בין מפלגות מרכז, אידיאולוגיה זה משהו שפחות או יותר מקבלים מהמשפחה או לפחות מחלק מסויים במשפחה. ההבדלים בין הליכוד לעבודה למשל הם באמת לא משמעותיים. ולכן ויכוחים בין באידיאולוגיות האלה נוטים להיות התאמה של העובדות (או לפחות העובדות בהן מוכנים להודות) לטיעון אותו צד מנסה להוכיח. אנחנו כל כך רוצים לדבוק ב"מסקנות" האלה ואולי לא להודות שטעינו, שאנחנו מוכנים להתפשר על מחשבה ולאסוף כל טיעון ונתון שאנחנו יכולים לאסוף לצידינו. אידיאולוגיות שיוצאות מהאמצע נוטות להיות מבוססות על עובדות באופן יותר אחיד. אני לא אגזים ואגיד שלכולן הגיעו בשיטה הסוקרטית, אבל יש להן יותר נטיה להיבנות מלמטה ובלי מסקנה שאליה רוצים להגיע מלכתחילה. אצטרך לחפור בהיסטוריה האינטרנטית שלי ובזיכרון שלי (ושל יבגני) כדי להביא מקורות יותר מהמנים מ"גיאלי אמרה שהיא קראה את זה", אבל אם תרצה אין לי בעיה לספק את המידע הזה. אני מניחה שאידיאולוגיה יכולה לנבוע מצורך לכיסוי תחת, אם אתה לא אדם שמעז לחשוב באמת ולהטיל בספק הנחות יסוד שהושרשו בלי סיבה טובה, אבל בשביל השאר, תחתונים ושאר פרטי לבוש בדרך כלל עושים את העבודה.

Gilliana

New member
לא נעים לי להגיד לך...

... אבל מצד שני אין לי כ"כ ברירה - אם כך אתה מפרש את מה שאמרתי, אתה ממש אדם מעוות.

miss mcmillan

New member
זה בכלל טוב תמיד.

פקאנים יאמי. עכשיו אני יודעת מה בא לי, והייתי צריכה לקנות חצי סופר היום בצהריים כדי לקלוט את זה.

לי יש!

פנקייקים! פתאום דיברו איתי היום על פנקייקים וקלטתי שעבר יותר מדי זמן...

miss mcmillan

New member
יאפ יאפ, איזו טלפתיה

כמעט מלחיץ. אתמול נכנסנו כל הדירה לחשק מטורף לפנקייקס, אז היום קניתי מצרכים, ואחרי זה נכין אותם
.

למעלה