המציאות החדשה: אם תמצמץ לידי אגיש עליך תלונה

aaa123

Member
אני מסכים לגמרי שקשה להעריך את אחוז תלונות השווא ועדיין כמות

המקרים של עבירות מין שאין תלונה עליהם בכלל לדעתי גדולה מכמות התלונות בכלל ,ובפרט גדולה מכמות תלונות השווא, כך שתלונות שווא אינן הבעיה המרכזית בחברה.
&nbsp

כל כך

aaa123

Member
אני לא מסביבה של אנונימית אבל לא הייתי אומר לה שהיא לא היתה

צריכה לספר.
&nbsp
מה שאולי הייתי עושה במקום אנונימית(תלוי במצב הכלכלי שלה) זה לפנות לחברה ,ולהגיד לה שאם החברה רוצה היא מוכנה לעשות בדיקת פוליגרף על חשבונה לגבי נכונות הסיפור שלה כאשר החברה יכולה לבחור מי יבצע את הבדיקה כך שזה לא יהיה בודק פרטי מטעמה.

oren399

New member
לא טענתי שמקים כאלה לא קיימים

ולהפתעתך אני לא תומך במקרים כאלה. הבעיה של הפמיניזם המודרני הוא החד צדדיות. הפמניסטיות אוהבות להדגיש שמנצלים את הנשים פה ושם (ואני לא טוען פה שזה לא קיים), אבל שוכחות להציג את הצד האחר. כאשר גבר פוגי באישה זה נתפס כשגרה ואילו כאשר האישה פוגעת בגבר (וזה ייתכן ולא כל כך נדיר כמו שאת חושבת) זה לא שגרתי ולא מתקיים לטענתכן. אתם מטאדטות את זה מתחת לשטיח וחיות עם זה בשקט. לא רוצה להכליל, אבל זאת התחושה.

valery13

New member
"שוכחות להציג את הצד האחר".

ברור, כי זה מה שפמיניזם אמור לעשות, לשמור על הקבוצה החזקה -הגברים.
אפשר לזמר עוד 200 תגובות דמגוגיות כמו שלך ויש עוד מהן כמו זבל מכל טוקבקיסט מאוס באינטרנט.
&nbsp
לא הצליחה הפרובוקציה אה?
&nbsp
אל תעלב שלא נשארה לי עוד מילה לכתוב לך, המשך בהנאה להתווכח עם עצמך
&nbsp
להת'.

Hatulola

New member
צריך שוב ושוב להסביר שזה לא המקום להציג את הצד האחר

וזה לא שאין מקום להציג את הצד האחר. פשוט לא פה

בודלר

New member
למה?צריך להראות רק צד אחד? למה לא להראות תמונה המלא?

מה הבעיה בדיוק?

oren399

New member
דמגוגיות?

נכון לעכשיו הבאת סיפור אנונימי ייתכן מאד שמומצא או מוקצן בכוונה וייתכן שלא.
אני, לעומתך, לא עוסק בסיפורים אנונימיים, ועובד כעורך דין במשך 2/3 מגילך. זה לא אומר שאני חכם יותר. זה אומר שיש לי ניסיון ומידע אובייקטיבי יותר ממה שיש לך נכון לעכשיו.

בחיי שאתה גברבר מסכן ותודה על ההסגברה

אישה לא יכולה לפגוע בגבר ולאיים עליו מתי תקלוט את זה?! מתי תקלוט שהאיום שלהן בכלל לא איום? גברים מאיימים על נשים בכל זירה:
כמה מנהלות יש?
כמה מרצות יש?
כמה שרות יש?
תגיד העמיתה שלך מקבלת את אותו השכר כמוך?
ועוד אלף דברים
&nbsp
אתה אף פעם לא תהיה:
אובייקט מיני
אישה גרושה
קורבן דעות קדומות
קורבן אונס
ועוד
ועוד
ועוד
&nbsp
אבל אתה כן תהיה:
זכר עלוב עם סמכוית

בכיין מסכן כי יש פחות סמרטוטות עם המודעות ההולכת וגוברת לפמניזם

ועורך דין כושל אם קשה לך לקלוט אמת פשוטה כזאת.
&nbsp
אז יאללה סע לפורום אקטואליה.
ביוש!

dollface225

New member
חבל על המאמץ שלך יקירתי, הטרול מיומן בקשקוש תשובות לא קשורות

oren399

New member
את מוזמנת לא להגיב אם אין לך משהו מועיל לתרום

פרט לעלבונות לצד שלי.
אני מבין שלחלק ממשתמשי הפורום לא נוח לשוחח על מספר נושאים ושאני כנראה לא הראשון שמעלה אותם לפה.
&nbsp
&nbsp

אם אישה אחת

אם אישה אחת עושה תאונה היא מייצגת את כולן וכל הנשים לא יודעות לנהוג.
אם גבר אונס או רוצח, אז לא כל הגברים.!!
הגיון ברזל!!
&nbsp

בודלר

New member
את רצינית? אין קורבני אונס זכרים?הצחקת אותי איזה בורות

תכתבי בנים אינם בוכים אונס בגוגל ותראי כמה ילדות נאנסות וכמה ילדים את תופתעי האמני לי. כזו טיפשות לא ראתי הרבה זמן ובואי נגיד שזה נושא רגיש וקרוב ללבי ותבני למה .

גברים נאנסים רק בקהילות סגורות כמו הקהילה החרדית בארץ

בכת או במשפחה. כאשר אנחנו מדברים על משפחה, הסיכוי שבוגר יאנוס ילד קטן הרבה יותר קטן מהסיכוי שיאנוס ילדה. יש הרבה מחקרים על זה. למשל, אנחנו יודעים שזכרים בוגרים שיש להם ילדים רק ממין זכר, יעדיפו לאנוס ילדות קטנות שהן קרובות משפחה (אחייניות למשל) ולא את הבנים שלהם. יש כאלה שאונסים גם את הבנים שלהם וגם קרובות משפחה, אבל הסיכוי שזכר בוגר יעדיף לאנוס את הבנים שלו, קטן משמעותית מהסיכוי שיאנוס ילדות קטנות שיש לו נגישות אליהן. עובדה מדעית.
אבל בוא נגדיל ראש. מה הסיכוי שהחברה שלך תאנוס אותך? מה הסיכוי שיאנסו אותך ברחוב? מה הסיכוי שהמעבידה שלך תאנוס אותך? ועוד אלף דוגמאות.
תגדיל ראש בבקשה ותראה למה התכוונתי.

בודלר

New member
זה נכון שפגיעה בבנות בתוך המשפחה גדולה יותר אבל מחוצה לה זה

ישנה כתבה כמו שהזכרתי שמראה שבנים נפגעים יותר מבנות כלומר ילדים לא בוגרים ובזה את צודקת. שנית ילדים יספרו פחות כי זה בושה ומוריד מהגבריות רק אתמול קראתי מאמר בנושא שטוען שכמות הזכרים שנפגעים במשפחה זהה אבל אני לא בטוח עד כמה זה אמין. כל שאר הדברים שאמרת נכונים לגמרי ומסכים איתך במאה אחוז.

ותכתבי ילדים אינים בוכים אונס ותראי את שיעור התופעה לא רק בקהילות סגרות אלא בכל מקום ומעמד, לא זכור לי מחקר שמראה שילדות נפגעות יותר אלא שזה שווה. לפחות עד גיל 13 ואז יש עליה במספר הבנות מקור וקפדיה או שתגשי לאתר מקום שעוסק בתקיפה מינית.

למעלה