נינט טייב - הכל יכול לקרות אחצן יום אחר!! <גרמניה>
S ShukyD New member 28/9/06 #21 ../images/Emo104.gif נינט טייב - הכל יכול לקרות אחצן יום אחר!! <גרמניה>
S ShukyD New member 28/9/06 #22 ../images/Emo2.gif זה אומר שדיןדין ראשונה!! או שהיא הייתה מקום לפני 7 ולא שמעתי
S ShukyD New member 28/9/06 #24 היה היה ../images/Emo125.gif לא שמעתי מתי ובאיזה מקום אבל שיר מעולה Culture Club - Karma Chameleon
S ShukyD New member 28/9/06 #25 ../images/Emo222.gif../images/Emo47.gif ריהההההההנהההההההההה חסרתאמונה
S ShukyD New member 28/9/06 #26 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo104.gif דיןדין!!!! כלכך את מוכרק לי מפעם
L limors2 Active member 28/9/06 #28 יאי ריהנה עדיין ראשונה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif תודה לך יואב!
B b o n c h New member 28/9/06 #30 חחחחחח יואב התפוצצתי מצחוק ששמעתי שדיןדין חזרה למקום הראשון, אני בטוחה שזה בזכותך, עבדת על זה קשה כל השבוע איזה כיף שהיא חזרה למקום הראשון!!!!!
חחחחחח יואב התפוצצתי מצחוק ששמעתי שדיןדין חזרה למקום הראשון, אני בטוחה שזה בזכותך, עבדת על זה קשה כל השבוע איזה כיף שהיא חזרה למקום הראשון!!!!!
S ShukyD New member 28/9/06 #31 האמת שאני בכלל לא מצביע למצעד השבועי נדיר פעם בכמה חודשים אולי אולי אפילו פעם בשנה אז בטח לא בזכותי אולי בזכות התמיכה שלי
האמת שאני בכלל לא מצביע למצעד השבועי נדיר פעם בכמה חודשים אולי אולי אפילו פעם בשנה אז בטח לא בזכותי אולי בזכות התמיכה שלי
B b o n c h New member 28/9/06 #32 אבל אני שמה ../images/Emo23.gif שהיה לך מאוד (!) משעמם היום. אחלה שרשור עצמאי!
S ShukyD New member 28/9/06 #33 כן מאוד מאוד משעמם אפילו למה בבנק אפשר לראות את החשבון דרך האינטרנט אבל את התוצאות של הבדיקות מהרופא אי אפשר?
כן מאוד מאוד משעמם אפילו למה בבנק אפשר לראות את החשבון דרך האינטרנט אבל את התוצאות של הבדיקות מהרופא אי אפשר?