המצעד בת"א - איך היה?

DarlingAdam

New member
המצעד בת"א - איך היה?

תמונות, סיפורים, חוויות: שרשרו לפה ותחסכו לדודה אדם את העבודה.

ענבר פ

New member
פפפפפפףףףףףף....

היה מעייף, חם, דביק, עמוס. המון ללכת ברגל. המון סטרייטים (כן, יש עוד כאלו), ששמעתי אותם מתלוצצים על הומוסקסואלים. היו את השלטים שארגנו מאיה רוז ויסמין ואורי וקלארנס (ולא זוכרת עוד שמות). שמעתי עכשיו בחדשות שהיו 100000 איש. וואווווווווווו!!!! חבל שלא דאגו לסככות היכן שהיה ההפנינג. (כואבות לי הרגליים, אני שרופה מהשמש). אלהן החוויות שלי. חג שמח!

יסמין 28

New member
התלבטתי אם לכתוב לך את זה במסר אישי

או בפורום, ובסוף החלטתי בפורום. הוחלט (אני לא אספר בפורום על ידי מי, רק אספר שזה היה פה אחד) שאתה מתוק באופן חסר תקדים, ונכנסת רשמית לפנתיאון המתוקים אז שתדע לך

הצנצנת

New member
אני מצטרפת.

זה שהיה הילד באמבטיה במפגש אצל פרדוקס, לא היתה לי הזדמנות לומר לך, ואח"כ התביישתי קצת, אבל אתה ילד יפהפה. ו... הפלייר היה עצום, מיד לקחתי שניים. אחד הועבר בסבב בין החברים, ואת השני נתתי לאמאבא. (חוזרת לתוך הכובע
)

~מחפש עציץ להתחבא מאחוריו~

ומסמיק המון. אני לא טוב בזה, אבל כנראה שתודה.
[פתאום אפילו נחמד להיות הילד באמבטיה וגם בפנתאון, יש לי שברי תמונות הזויים לגמרי בראש]

stavit10

New member
היה נורא נחמד.. תלוי באיזה שלב..

אני אמנם לא באתי עם הקבוצה המכובדת של הפורום, כי נאלצתי, בכוח, לצאת עם חבריי, אבל היה נחמד. כמובן שבהתחלה, במצעד, היה נורא נורא חם נורא נורא מעייף, הרבה זעה, האף שלי נזל בכמויות מסחריות, האיפור ירד אחרי שנייה וחצי, הרבה אנשים, הרבה מצלמות, ואם זה לא מספיק אז באיזשהו שלב איזו טרנסית אחת בעלת חזה חשוף אמרה לחבר שלה משהו עליי וה.. דבר הזה השפריץ עליי קצף לתוך הפנים בלחץ שהיה יכול להעיף פילים. אוייש אבל כשהגענו להפנינג, והלכתי להתרענן קצת באוטו,היה ממש ממש כיף.. בכלל כל פעם כשמישהו שואל אותי על מצעד הגאווה ולמה לנו לצעוד ואנחנו רוצים ליהיות רגילים, אני עונה לו שמצעד הגאווה בשבילינו הוא כמו יום העצמאות של היהודים. פעם לא היינו משוחררים, היום אנחנו לא צריכים אף אחד, ואנחנו גאים במה שאנחנו! אז אני מאחלת לכולנו שיהיה לנ יום עצאות שמח:) סתיו:)

גיל494

New member
אמנם היה חם ומגעיל...

אבל אני מאוד נהנתי (למרות שלא ממש צעדתי איתכם)
. היה ממש אחלה לפגוש את אורי, וקלארנס, ותומס, ויסמין, ומאיה, ונינה, וליטל (ואחותה - אני לא זוכר את שמה), וטראנסמן כמובן, ועדן, ונורה (איך יכולתי לשכוח), וענבר, ו.... זהו נראה לי.. (אני לא חושב ששכחתי משהו...). אני חייב להודות שישבתי איזה 20 דקות בצד לפני שאזרתי אומץ לגשת אל כולם (דווקא כשדמיינתי את זה לפני כן, זה נראה הרבה יותר מפחיד
), אבל אני ממש שמח שפגשתי את האנשים שמאחורי הניקים!! השלטים היו ממש מוצלחים (אהבתי במיוחד את "גבר לא כותבים עם ז'"), למרות שרובם לא שרדו את כל המצעד בחתיכה אחת (מצעד הבא - אני אסדר משהו יותר חזק). אבל... זה מקום ממש זוועתי להפגש - אני הייתי שמח לפגוש את האנשים במקום שקט שאני יכול לדבר איתכם (ולא רק להזיע
איתכם תחת שמש
יוני הקופחת)... וחבל שבסוף המצעד כולם התפרקו - כל אחד לדרכו
אדם - דווקא קיוותי לפגוש אותך... אז אני מקווה שעוד יצא לנו לארגן מפגש יותר רציני - למטרת פגישה והיכרות קצת יותר מעמיקה. היו איזה 3 גרסאות של כרוזים ואורי חילק אותם במסירות נפש - אני לא יודע כמה בדיוק היו בהתחלה אבל רובם חולקו. אני מקווה שיהיה לזה איזשהו אפקט חיוב בסוף...
ו.... זהו. ככה עבר המצעד מבחינתי... חג שמח לכולם,
גיל.

יסמין 28

New member
היה כיף לפגוש אותך ../images/Emo13.gif

לא יודעת למה, אבל דמיינתי אותך לגמרי אחרת... נעימאד!

ליטל ו

New member
חמוד :)

אני שמחה שנגשת, היה כיף לפגוש אותך :) ואת כולם! <חיבוקים> גם אני אהבתי ביותר את השלטים (אם כי לדעתי רק אחד שרד את המצעד עד הסוף). אני חושבת שבפעם הבאה כדאי שנתארגן ללכן הגוש צמוד ובנפרד, כי ממש התפזרנו ואבדנו על זה כוח, אבל גם ממש שמח שהפגנו נוכחות, וכל הכבוד גדול ונפלא לכל האנשים שאחראים על זה!! :) אני משוכנע שיהיו לשלטים, לפלאיירים ולנוכחות אפקטים חיוביים - ולו מפני שהם מעלים את המודעות לקיומינו, וזה טוב, טוב מאד <חיוך שמח>

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifמצעד הגאווה 2OO3../images/Emo34.gif

שלום אני ערן והיום הייתי במיצעד! כל התמונות שצילמתי- כאן!

eliott smith

New member
חם וצפוף...

יותר מדי אנשים ומאד שונה מירושלים, ששמה האוווירה הרבה יותר חמה ומחבקת ומשפחתית. נורא נורא רציתי להניף שלטים ביחד איתכם, כי אני עוקבת אחרי הפורום הזה די הרבה זמן ומחכה לשעת כושר להעיז ולכתוב. אבל גם פוחדת ומתביישת. מתביישת -כי אני לא מכירה ופוחדת- כי יש דברים בתוכי שאני מנסה להדחיק, דברים שאנשים שקרובים אלי מתקשים לקבל-זה שאני קצת בת וקצת בן
... זאת אומרת לפעמים ככה ולפעמים אחרת... נ"ב- אני זאת עם הגופייה השחורה והמכנסיים המוזהבות שדברה עם ליטל. נ"ב2 ממש רציתי לראות אותך אדם- אני ממש אוהבת את איך שאתה כותב!

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה!

וברוך הבא לפעמים... :) מקווה שייצא לנו להיפגש במפגש הפורום, ומקווה שעד אז נכיר אותך יותר :)

DarlingAdam

New member
לא נכון..

מה עם ברוכות הבאות?... וברוכונים הפוצ'ונים?... טוב, אני שותק. בכלל יש לי חום כבר כמה ימים, אי אפשר להאשים אותי בשום דבר יותר. :)

למעלה