המצעד בת"א - איך היה?

Freeda

New member
ראשית צריך להגדיר "הגדרה" :)

הגדרה (בשלוש מילים !) = כלי מילולי למיון (כלי, ולא יותר) ג'נדר - הגדרת הזהות המינית (1) נקבע על-פי הג'ניטליה בלבד - לחסרי מוח. (2) נקבע על פי המוח - לאנשים חושבים (מסוכנים לחברה), כולל ג'נדרקוויר התיכנות ההורי/חברתי מעדיף לקבוע ג'נדר על פי המכנה המשותף הנמוך ביותר (1) כי אין להתחשב בגורמים מסוכנים לסדר החברתי, כמו למשל רבים מהשותפים לפורום זה :) חיבוקים יערה

matanbu

New member
אוי, תודה לך

להודעה כל כך נותנת השראה. (בעיקר תודות להגדרה של הגדרה)

קצת לא קשור,

אבל מזכיר לי שתהיתי לפני זמן מה בנוגע למשפט המייגע ההוא של "קהילת ההומואים, לסביות, ביסקסואלים וטרנסג'נדרס". אם היותי טרנסג'נדר מגדיר את הזהות המינית שלי (דהיינו, ההעדפה המינית שלי), ע"פ המשפט הנ"ל, איפה נכנסת הזהות המגדרית שלי, ואיך זה שאני טרנסהומולסבי עם המון שלוחות?, ואיפה אני נכנס בקהילה הייצוגית הזו (ו\או בציורים המעצבנים שהיו על השלטים שפרסמו את מצעד הגאווה)? אויש, מבולבל. תָחוּם. (לקח לי המון זמן להבין את מה שכתבת, פרידה, אבל *המון*. ממ. ניקוטין הורס תאים כלשהם במוח?)

ניקוטין.

הגיעו התמונות מהמצעד. אני מעשן בצד. הידד.
. (יצא לי הכל בחרוזים, איזה נחמד
)

yoana

New member
נראה לי שהכוונה

לרצועת הבד שעל גבה של הכובסת המקסימה בתמונה. תומס - יש עוד תמונות? *פליז?* (כאן או במייל, אבל כמה שיותר, אם מותר) (אני אתחנף בתמורה)

matanbu

New member
עוד תמונות! עוד תמונות!

*קופץ במקום נלהב ונרגש* עוד תמונות! עוד תמונות! [ראיתי הצגה של סיום כיתה ו של אחותי (ואיך הזמנים השתנו והעולם נהרס, בזמני, לפני 5-6 שנים זה היה שירים ישראלים, אצלם שמו שירים מהמורדים! אכן. תרבות יהודית למופת). בכל מקרה, הם עשו הצגת "בגוף ראשון", ככה שהראו מה קורה בתוך הגוף (עור הפנים מתקשר למזכירה של המוח לקבוע איתו פגישה בקשר לזה שהשוקולד לא עוזר להוריד את החצ'קונים ושהוא (עור הפנים) כבר נחנק מהמשחות. וכאלה). ההצגה היתה משעשעת משו. וכמעט בכיתי שם שחשבתי על איפה אני הייתי אם הייתי עכשיו גם ילד/ה שמסיים כיתה ו. בכל מקרה מה שרציתי לומר - שהילד ששיחק את "השריר" קפץ כל הזמן במקום וצעק "עוד סוכר! עוד סוכר!". סתם, רק רציתי להמחיש את הקפיצה של ה"עוד תמונות! עוד תמונות!" שלי. תתעלמו
]. [אה, ואחותי שיחקה שם פרחה שמציעה לאיזה ילדה שביקשו ממנה חברות לא להסכים בשביל שהיא לא תראה נואשת, אח. נשים. מי הוציא אותן מהמטבח?]

קלארנס

New member
יודע

ואפילו אני צילמתי
אלא שבמחשב שלי רואים כמה צללים והשלט נראה כמו מלבן שחור
גזוז

יסמין 28

New member
למה תמיד הרשעים רוצים להשתלט

על העולם? אף פעם לא הבנתי את זה. כאילו, מה תעשו עם כל כדוה"א??

matanbu

New member
כי אם לא היו תוכניות להשתלט על העול

ם, לא היה פינקי והמוח.

למעלה