משתנה. דה! הפבלו של הדר
D dragonit12 New member 1/1/07 #66 אוף..! אנשים יכולים להיות כאלו מגעילים.. ופוגעים.. רעים אני שונאת אותם..!! אבל הדר ועומרי משפרים לי קצת את מצב הרוח עם הצחוקים שלהם
אוף..! אנשים יכולים להיות כאלו מגעילים.. ופוגעים.. רעים אני שונאת אותם..!! אבל הדר ועומרי משפרים לי קצת את מצב הרוח עם הצחוקים שלהם
D dragonit12 New member 1/1/07 #69 סתם... ידיד שלי ושתי חברות שלי ממש ממש פוגעים בי כרגע.. ונמאס לי מזה.. ואפילו לא אכפת להם מזה.. זהו שתקו..והגיע הזמן.. אבל נראה לי קצת הגיוני שיגידו משהו.. נפגעתי מהם.. אני שונאת שהם פוגעים בי כל הזמן!
סתם... ידיד שלי ושתי חברות שלי ממש ממש פוגעים בי כרגע.. ונמאס לי מזה.. ואפילו לא אכפת להם מזה.. זהו שתקו..והגיע הזמן.. אבל נראה לי קצת הגיוני שיגידו משהו.. נפגעתי מהם.. אני שונאת שהם פוגעים בי כל הזמן!
L limors2 Active member 1/1/07 #68 עמורי בן 70 ועומרי בן 70../images/Emo6.gif עוד מיחזור בדיחות של לפני חצי שנה
L limors2 Active member 1/1/07 #73 ספיישל שירים גרועים בפורים ואז הדר שרה לו "עומרי בן 70 עומרי בן 70" היום היא רק אמרה בהוא בן 70
ה היחיד במינו New member 1/1/07 #77 ../images/Emo124.gif ג'סטין טימברלייק ג'סטין טימברלייק ג'סטין טימברלייק ג'סטין טימברלייק