המצעד הבריטי

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
המצעד הבריטי

למישהו יש דיווחים (KM-AIR )מה עומד לקרות שם בשבוע הבא? למי שלא מעודכן אנריקו איגלסיס HERO ארבעה שבעות מקום 1 אבל צפויה לו תחרות קשה כי הסינגלים החדשים של קילי וווסליף יצאו, במילה אחת ד-ר-מ-ה-!

KM-AIR

New member
לא תאמין לדיווח שקיבלתי....

1. אנריקה איגלסיאס 2. קיילי מינוג 3. ווסטלייף... זה לא היה צפוי! אבל אחרי הכל- זה רק דיווחים ראשוניים.אשתדל לעדכן בהמשך

KM-AIR

New member
קיילי- מלכת ה"מקום 2"!!!

Got To Be Certain The Loco- Motion Je Ne sais Pas Pourquoi Wouldn´t Change A Thing Better The Devil You Know Give Me Just a Little More Time Confide In Me On A Night Like The Kids כולם הגיעו רק למקום השני!! כמה עוד אפשר???

יומתו וסטלייף. יעצר אנריקה ע"י השבכ

Got To Be Certain - שיר אדיר שלא קיבל את הכבוד המגיע לו.

KM-AIR

New member
אתה צוחק איתי!

איך אפשר לקבל כבוד עם קליפ כזה- מזעזע על כל שלושת גירסאותיו!

אני בוכה איתך.

אתה יכול לשאול את כל מי שמכיר אותי - ברגע שאני שומע את השיר הזה עולות לי דמעות. קליפ מזעזע או לא מזעזע, אני קשור אליו רגשית חזק.

היא גם ככה לא מבצעת אותו בהופעות.

נראה לי שאני האדם היחיד בעולם שאוהב את השיר הזה

GEL

New member
הכל רק לא ווסליף

הם פשוט מעורעערים בי בחילה !!! אני לא יודע כמה פעמים הם הין מקום 1 אבל הבנתי שהמון( שוב KM-AIR יקירע
)אבל זה חייב להעיצר לא משנה על ידי מי העיקר שיעצרו אותם.....אם אכן אנריקו יהיה שבוע נוסף מקום 1 זאת תהיה הפתעה ענקית לדעתי

GEL

New member
אגב הגברת מינוג.........

היום קיבלתי את הלמיטיד אודישן של IN YOUR EYED CD 2 ואני לא מבין את הקטע של צירוף גירסת הדאב (טרק3 )ולא גירסת ההוואקל זה מבאס-גם הגברת מדונה עשתה את זה בעבר אם "אמריקן פאי" היא צירפה גירסאת פילטר דאב ורק בחלק ה-3!!! של הסינגל שיצא אחרי כמה חודשים צורפה גירסאת הוואקל..............למה הן עושות לנו את זה לעזעזל!!!! אבל אצל קילי הפיצוי הגיע בטרק מספר 4 במיקס של סעיד אנד פלאש א-ח איזה מיקס אדיר!!!

KM-AIR

New member
זה סגור

ווסטלייף פתחו בפער אדיר של 8000 עותקים, הם כרגע במקום הראשון ואני מקווה שזה ישתנה. המאבק הצמוד בינתיים הוא על המקום השני בין קיילי לאנריקה שמוביל ב-309 עותקים נכון ליום השני של המכירות. מקווה שיהיו לי נתונים יותר מדוייקים (איפה החברים שלי כשצריכים אותם?!) זה יהיה המקום הראשון ה-10 במספר של ווסטלייף, ובזאת הם עברו את מדונה (שיש לה "רק" 9 להיטי מקום ראשון). מתוך 11 סינגלים רק 1 הסתפק במקום השני (טוב, אבל הוא התחרה נגד "בוב דה בילדר")... שנאה שנאה, אבל עם מכירות לא מתווכחים (אני משתדל להשאר אובייקטיבי למרות שאני כועס). אבל אתם יודעים למה זה נראה ככה?!? ברור! בגלל אמריקה. אם היא היתה טיפה יותר מתאמצת בפרומושיין היא היתה לוקחת כמו גדולה. אסור להשקיע באמריקאים! הם ממילא לא מעריכים...

GEL

New member
אני מקיא מהלהקת הבנים המגעילה הזאת

חבורת בלונדינים מכוערים שלא יודים לעשות מוזיקה מה יש לברטים מהם לעזעזל

KM-AIR

New member
facts and figures

המצעד הבריטי נכון לאתמול בערב (רק המעניינים): 1. ווסטלייף- 19,999 (מישהו מוכן לקנות עוד עותק) 2. אנריקה- 12,326 3. קיילי - 12,017 (בושה וחרפה לבריטים!) 4. אר קלי(כניסה חדשה גם כן)- 6,014 9. אלאניס (כניסה)- 4,283 18. בריטני ספירס (בשביל Tom2002)- 2,094 42. קיילי Cant Get You Out Of My Head (שוב בעלייה)- 521 195. שרה קונור lets go back to bad boy- 35 עותקים (!)- איזה להיט!!! עד כאן.

KM-AIR

New member
פתאום שמתי לב...

שהילדות מ"פורום ווסטלייף" מצאו גם את המיד-וויקס, אז רק בשביל הרקורד: לא לקחתי את זה משם, אלא מאתר של איזו חברת תקליטים

פתאום שמתי לב...

שהבריטים הם עם מטומטם. גם ווסטלייף וגם השיר המעיק של אנריקה ראויים להיות מושלכים לפח, והעובדה שאר קלי סוטה המין צועד בכלל..
פשוט מצעד של
אתנחם לי בעותק האמריקאי של FEVER שאני עומד לקבל לידיי ביום רביעי הבא.

למעלה