המצעד הבריטי

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
גירי,לגבי ווסליף מסכים אבל......

על תיגע באנריקו שלי
HERO פשוט שיר דביק ויפה לדעתי!!!והוף של הקליפ איך הוא מת לה בין הידיים
פשוט עצוב

את גירסאת הדאנס אני עוד איכשהו סובל

אבל אני פשוט לא מסוגל לשמוע את השיר הזה. סורי. וכבר אמרתי, אותי מעציב בקליפ הזה מצבו של מיקי רורק. גם מי שלא מחובביו יזיל דמעה.

KM-AIR

New member
המכירות, נכון לאתמול- יום רביעי

1. ווסטלייף- 29,646 2. אנריקה- 19,296 3. קיילי- 18,049 ביי ביי "ניו אנטרי את נאמבר טו", נקווה שההופעה (המהממת) ב"בריטס" אתמול תשפיע איכשהו... ו...נתנחם בעובדה שהיא מקום ראשון במצעד ההשמעות ברדיו...

KM-AIR

New member
עדכונים and it gets worse...

1. ווסטלייף - 42191 2. אנריקה - 28045 3. קיילי- 27744 4.אר קלי- 15583 ... 18. בריטני- 4671 19. כריסטיניה מיליאן- 4115 20. איי 1- 4111 ... 40. קיילי (עדיין בעליה, בזכות ההופעה של אתמול)-1431

Tom2002

New member
מוזר.....

איך זה הגיוני שהסינגל יורד 6 מקומות, והאלבום עולה 7 מקומות?? מילא, 1-2 מקומות אבל 7? טוב... * מאיפה אתה משיג את כל הנתונים המדויקים האלה??? *

KM-AIR

New member
זה הגיוני...

כי אנשים אולי מחליטים שהשיר הטוב מצריך דווקא את קניית האלבום. אין זה קשור לבריטני- אבל שים לב שכל סינגל מקפיץ מכירות של אלבום, וזאת המטרה בעצם: סינגל אמור לקדם מכירות של אלבום... לגבי הנתונים: כשקיילי במצעד אז הרבה יותר קל כי אני מקבל את זה ב"קיילי ליסט", אבל כשלא- אין מקום ספציפי אחד, אלא מידי פעם אני נתקל בכל מיני אתרים. לצערי עדיין לא קיים אתר מיד-וויקס שמתעדכן באופן מכוונן.

למעלה