המצעד- הגרסה המלאה!

RenanaD

New member
ואני חשבתי שהשרשורפלצת של לילך../images/Emo131.gif

בפורום זוב"י היה גדול...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

הוא היה ענק אבל אני רגילה להרבה יותר.. למרות שאני כן מתרגשת מהגודל של השרשור הזה וגם מהמלצת של לילך

limors2

Active member
זה תקע לי תאינטרטנט../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ואפילו לא נטען עד הסוף... או החצי...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח הגזמת..../images/Emo15.gif

אחרי 100 ומשו פרקים (ולפעמים הרבה יותר) את אומרת שאין מה לכתוב
אממ יש המון אנשים שרואים את הטלנובלה ואז כל אחד עם הסיכומים שלו ומעלים מלא מלא תמונות זה ממש נחמד

RJlake

New member
אהה אוקי חשבתי שמדברים רק על

הפרק האחרון או משו...חיחיחי לא ממש בקיאה בעולם הזה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעולם מופלא../images/Emo15.gif

מומלץ ביותר

Swimmer2love

New member
526 תגובות??????

אני אהיה ה-527! בדרך גם אסכם ת'מצעד הישראלי: מקום 20-אל תלכי לי(כניסה חדשה) מקום 19-רומיאו(כניסה חדשה) מקום 18-הכל מלים מקום 17-משהו בה(עלייה של מקום) מקום 16-התחרות האולימפית(עלייה של מקום) מקום 15-אתה משתחרר(ירידה של מקום) מקום 14-אלייך(עלייה של 5) מקום 13-בסוף של יום(ירידה של 6) מקום 12-את מי את משקה דמעות(ירידה של 3) מקום 11-גג(כמו שבוע שעבר) מקום 10-חושב עליה(כניסה חדשה) מקום 9-חולמת(עלייה של מקום) מקום 8-הנה אני בא(ירידה של 3) מקום 7-קליפה(כניסה חדשה) מקום 6-כמה עוד אפשר(כניסה גבוהה) מקום 5-טורו(עלייה של מקום) מקום 4-זה רק הלב שכואב לך(ירידה של מקום) מקום 3-עוד לילה(עלייה של מקום) מקום 2-תגידי לי את(כמו שבוע שעבר) מקום 1-איתי( כמו שבוע שעבר) נו, שמחים שאיתי מקום ראשון?

limors2

Active member
ואני את הבינלאומי!../images/Emo54.gif

רק בלי עליות וירדיות
20-You Got The Love- The Source Feat. Candi Staton 19- So Sick- Ne-Yo 18-Temperature - Sean Paul 17-Supermassive black hole - muse 16-White Shadows - Coldplay 15- אפונה שחורת עיניים- שאב זאת
14-Heart in a cage - The strokes 13-Beep - The pussycat dolls 12-Dreams - Deep Dish feat. Stevie Nicks 11-Someone Else - Allegro feat. L.V 10-SOS - Rihanna 9-Crazy - Gnarls Barkley 8-Lonley Day - sytstem of a down 7-I write sins no tragedies - Panic! At the disco 6-Isaac - Madonna 5-Dani California - Red Hot Chili Peppers 4-Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas 3-Where'd you go - Fort Minor 2- מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעערי- U2 וMJ בלייג' 1- שאקירה שאקירה

למעלה