אהה
T tkuihehr New member 2/7/06 #139 אהבתי את הסיום שלך ליאורה שהבאת את כל החמישיה ישר, הבנתי שאין לך כוח, נחמדה הדרך לגמור את כל המצעד בהודעה אחת, ועוד לעשות סמיילי בסוף, יפה.
אהבתי את הסיום שלך ליאורה שהבאת את כל החמישיה ישר, הבנתי שאין לך כוח, נחמדה הדרך לגמור את כל המצעד בהודעה אחת, ועוד לעשות סמיילי בסוף, יפה.
ג גינגימניה New member 2/7/06 #141 אמממ ../images/Emo1.gif אם אתם הולכים,אז תגידו שאני לא אהיה פה טמבלית ואתכתב עם עצמי.
L limors2 Active member 2/7/06 #142 אני תמיד פה../images/Emo54.gif רק לא פה אני נכנסת מידי פעם לראות אם משו קורה פה
L limors2 Active member 2/7/06 #147 אתחיל הללויה ונראלי שאראה HEX../images/Emo54.gif במחשב... אבל לפני הכל אשמע את שאקירה שאקירה בהכחשות של מקום ראשון
אתחיל הללויה ונראלי שאראה HEX../images/Emo54.gif במחשב... אבל לפני הכל אשמע את שאקירה שאקירה בהכחשות של מקום ראשון
ג גינגימניה New member 2/7/06 #148 אולי אסף יוכל להכנס עכשיו לפורום? או שאין מצב? מי יכול לדבר שם איתו? שיכנס*מתחננת*
ג גינגימניה New member 2/7/06 #150 אם הדר שם..תגידי לו בבקשה או שאני אתקשר לגלגל''צ ואף אחד לא יענה לי.
L limors2 Active member 2/7/06 #152 סדרה בריטית שווה ומוזרה../images/Emo54.gif שאני לא ממש יודעת איך להסביר סוג של שדים ורוח רפאים וכאלה
L lama האחד New member 2/7/06 #154 לפי דעתי צריך לפתוח שרשור מיוחד לשעתיים הללויה כדי שאסף ירצה לבוא!!
L limors2 Active member 2/7/06 #158 אני שומעת תצ'ילי פפרז החדש../images/Emo54.gif בלופ איזה שיר מדהים זה