המצעד הישראלי השנתי בגלגלצ

hodayoyo

New member
המצעד הישראלי השנתי בגלגלצ../images/Emo60.gif

פריצת השנה- מקום שלישי. הו וול, מבאס אבל נו... נחכה לראות איפה סיגפו

hodayoyo

New member
והנה סיגפו../images/Emo60.gif

מקום 34. גם כן, זאת שמשדרת אומרת- שמענו שאתם אוהבים אותם אז אנחנו משמיעים.

matanbru

New member
זונות!!!!!!!

לפחות מקום 10 לפחותתתתתתתתתתת חארות שהם נתנו להם מקום 34

שניר1984

New member
לא נורא

ב"ה לא צריכים את האישור של הרדיו למה שהם, רואים את ההצלחה בשטח... אגב מי עבר אותם בפריצת השנה?

SaRgE

New member
נו דיי.. מה רע בלפרגן? מירי מדהימה!

וההופעה שלה ממש מדהימה! כל כך נהנתי בהופעה שלה! עד שלא היית שם, אתה לא יכול לשפוט. הערצה עיוורת זה רע. עם כל הכבוד לבית הבובות, למירי הגיע התואר. היא התמודדה כמו בית הבובות וזכתה בכבוד.

must178

New member
אולי היא זמרת טובה

אבל השיר הזה יצא מכל החורים, ואני ממש לא תומך בטחינה העיוורת של גלגל"צ.

SaRgE

New member
טחינה עיוורת, נכון. אבל מה זה אומר?

אם טוחנים ככה שירים זה בטח לא בגלל שהם שנואים.. (ראה סיגפו). (לא בדיוק הבנתי מה הכוונה ב"השיר הזה", לאיזה שיר התכוונת? יש לה הרבה). שנה טובה לך

must178

New member
זה שגלגל"צ טוחנים שיר

לא אומר שהוא שיר טוב. גלגל"צ זו תחנה של להיטים נוסחתיים, לא של שירים טובים. והתכוונתי בעיקר ל"לשם".

SaRgE

New member
באותה מידה, יש הרבה אנשים שכשאני

אומר ליידם בית הבובות הם ישר יקפצו ויגידו שסיגפו שלהם גם יצא מכל החורים. טחינה או לא, זה באמת לא מדד אם השיר הוא טוב או לא, אבל קהל המאזינים הצביע ואילו תוצאות על פי דעת הרוב. עובדה.

must178

New member
זה שהרוב קבע משהו

לא אומר שהוא טוב. רוב האנשים משתמשים בווינדוס של מיקרוסופט. לרוב האנשים יש מעבד של אינטל. לא חסר עוד דוגמאות. אולי הרוב קובע, אבל לא תמיד הוא צודק.

שניר1984

New member
יוני אל תהיה קטנוני

אין מה לבקר את הבחירה של "לשם" כי רוב האנשים בחרו את זה, הויכוח אם הוא טוב או לא זה כבר ענין פרטי של כל אחד, ולא נראה לי שתצליחו לשכנע אחד את השני

eladi88

New member
בע...רק מקום שלישי?!?!

אני בטוח שאם המצעד הזה היה עוד חודש נגיד... בית הבובות היו ראשונים....!

תחשוב ככה

זה לא שגלגלצ מחליטים מי יהיה איפה זה תלוי בנו לא? אנחנו הצבענו למענם אז אין מה להיתלונן חוץ מזה נותנים להם כבוד גם על המקום הזה זה עדיף מכלום...

Lovley bla bla

New member
לא נוראאא!!

הכי חשוב זה שבשבילנו הם להקה מס' 1 והאנשים מס' 1 וזהו!! והם יודעים את זה!

למעלה