המצעד הישראלי השנתי בגלגלצ

י ר ד נ י

New member
../images/Emo45.gif

בשביל להקה שנכנסה לתודעה של אנשים רק בשנה האחרונה ויש אנשים שבכלל לא מכירים אותה, המקומות במצעד שאליהם הלהקה הגיעה מכובדים מאוד ואין מה להתלונן, בכל זאת מירי מסיקה כאן טיפה יותר זמן ולמדנו להכיר 3 שירים שלה. הכי התאכזבתי זה מזמר השנה. עברי? מה עברי עכשיו!? אני רציתי או מוש או מוקי.. יותר מוש אבל. הוא תרם המון למוזיקה הישראלית השנה וגם הביא צליל קצת שונה ממה שאנשים רגילים לשמוע. חבל

Lovley bla bla

New member
?!?!?!?

בטח שהגיע לעברי(לדעתי בכל אופן)...הוא זמר ויוצר מדהים(שוב..לדעתי)... ולא נורא לדעתי מה שבסופו של דבר הכי חשוב ושקובע זה אנחנו..הקהל והתגובות שהזמר/להקה מקבלים..ומה שקורה בשטח..כמו כמה אנשים באים להופעות הפירגונים וכו'.... :)

י ר ד נ י

New member
זמר מדהים בהחלט

אבל השנה הוא אכזב.. הדיסק החדש שלו על הפנים! יש שם ממש קצת שירים טובים, אבל כל מן עם מה שהוא מרגיש, הוא לקח את זה למקום הרבה יותר אישי ואינטימי וזה לא תפס אותי גם בשמיעה ה10. נתתי לו צ'אנס ולא הלך. אבל עדיין מעריכה אותו.

מ-ה?!

זה לא אותו דבר זה אחד הדיסקים הטובים שיש לי.. אז כן, יש שם שירים שאני לא אוהבת אבל אין הוא מערבב הכל.. להיטים גלגלצים כמו יום טוב וניסים, ושירים מרגשים כמו להבין את המים, זה לא אותו דבר, הזמן עכשיו.. זה דיסק שהוא פשוט עברי כזה.. היה שווה לחכות כמה שנים לדעתי.. שונה מכל מה שעברי עשה עד היום, ולקח לי כמה שמיעות להתחבר, אבל זה אלבום ממש טוב לפי דעתי

י ר ד נ י

New member
כל אחד והטעם שלו

אני פשוט לא אוהבת שירים שקטים מידי מונוטונים של אלוקחים אותך לשום מקום, לשום שיא. בגלל זה אני לא יכולה לשמוע את השיר "זכיתי לאהוב". פשוט משעמם אותי.

F R O S T

New member
רק בשביל שתדעו

שאתמול היה מצעד החיילים בגלגלצ ושם סיגפו לקח מקום ראשון

Mosh28

New member
פשש איזה התקדמות

כל הכבוד לב"ה:) מתחילים להתפרסם וכל זה רק בעזרת הופעות וכאלה!

Lovley bla bla

New member
זה כבר ידוע לכולם

שהם ככה מתפרסמים...נכון מוש?? ולדעתי זה כבר מעבר לרק להתחיל להתפרסם..אין מקום שלא מכירים אותם! חמודים כאלה =]

Mosh28

New member
מה כאילו בכוח להגיד שאת צודקת?../images/Emo3.gif

טוב נו חד פעמים
ותכלס..הפרסום שלהם כבר ממש ענק:) כיף לנו

hodayoyo

New member
לי דוקא אמרו שבקולות החיילים../images/Emo60.gif

רבות הדרכים(דניאל סלומון ודנה עדיני) היה מקום ראשון

hodayoyo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אני שומעת מה שאומרים לי. אבא של חברה שלי שהיא במקרה גם בפורום של דניאל אמר לה שרבותה היה מקום ראשון!

hodayoyo

New member
הווו את לא יודעת!../images/Emo60.gif

ביום בראשון של החג אחותי ובעלה והאחיין הבובי שלי היו אצלנו בארוחה, אז אני קולטת את גיסי שר לעצמו כזה את סיגפו
אז שאלתי אותו מה, אז הוא אמר שזה הקטע החדש של הסיירים פה (הוא עובד במוקד פה, הוא סייר, נו), הם שומעים בית הבובות
אבל דניאל

למעלה