המצעד המלאאאאא

ShukyD

New member
עישנתי 2 סיגריות

ואז נגמרה לי הקופסא ובדקתי אם זה באמת עושה את הדבר הזה על המפית וכן אבל פחות כי הוא הוציא אוויר ממש חזק ! ולא יודע אכלתי היום מלא אבל בינתיים לא ממש בא לי סיגריה אני גם לא ממש חושב על זה נראה עוד כמה ימים איך יהיה כאילו כמה עברו כולה? 14 שעות? לא נחשב

chen010189

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אתמול לא היה משהו והיו צריכים להשאיר את יוני המשפט של אורי "היית צריך להביא מישהו זר ולא את אמא"(משהו בסגנון) חיזק את הספק של כולם. אפילו יוני קצת נעלב מזה. ואני, עם כל הכבוד לאמונה שלי בדברים האלה לא ממש קונה את כח השכנוע שהוא "ניסה להפעיל" על המעשנים. זה לא שהם אהבלים שלא יודעים מזה סיגריה ומה יש בה.. אז פתאום מישהו יבוא ויגיד להם להגיד "אני מפסיק לעשן" לא ממש יעזור אבל נו, הכוונה הייתה טובה אז בסדר

ShukyD

New member
ליצנית

את לא מבינה דבר ראשון אני לא רואה את כל התוכנית אז לא כל כך יודע על מה מדובר רק ראיתי שבוע שעבר עם האוטו והשטר כסף הממ וזה שהוא לא פרפורמר זה משהו אחד הוא באמת כל הזמן מזיין בשכל והמילים בורחות לו והוא אומר כל הזמן "אימייג' אימייג'" והבנזונה עזר למייקל ג'קסון להטריד מינית ילדים כן, זה נכון! אבל הכל זה רק הצגה מסביב, אני לא אומר שהוא באמת עושה את זה וגם אמרתי בעצמי שיכול להיות שהעניין עם המפית לא נכון ולהגיד לאנשים תראו מה אתם מכניסים לעצמכם לריאות כל אחד יכול אבל אם הוא באמת עושה משהו אז זה מה שהוא משדר, ולא זה שאת אומרת לעצמך "אני מפסיק לעשן" ואם הוא סתם זיין שכל אז לכי תסבירי למה מאתמול כבר לא בא לי סיגריה? ואני ממש ספקן בקטעים כאלה

chen010189

New member
אז הצליח לו../images/Emo3.gif תעשה אותו מאושר ו..

תשלח טופס באתר הרשמי של התוכנית שהעלו במיוחד למי שהפסיק לעשן בעקבות זה. בלי קשר לאורי גלר יופי שלא בא לך סיגריה! ואני מקווה שגם לא יבוא לך! כדי שנספיק להגיע ל120 ולרכל ריכולי זקנים.

ShukyD

New member
אבל צריך לחכות לראות מה קורה

במשך השבוע כי מה הטעם מעכשיו להחליט?
זה כולה היה אתמול

chen010189

New member
אני אשלח!!!!!!!!!!!!

יש שם אפשרות גם לאחרים "אם אתם מכירים מישהו שהפסיק לעשן"

ShukyD

New member
מושמוש והגבה השובבה

רוקד מסביב למדורה עם תחתונים וחנית תוך כדי מריחת צבעי הסוואה על עצמו ויוצא לעבר דרום הלבנון מרג' עיון, הנה אני גבה

למעלה