F feldman89 Well-known member 21/9/12 #65 שיר יפה מאד אבל אתה בטוח שהוא לא תשל"ד? אני יודע שהוא מופיע בתקליט השני שלו שיצא לאור במהלך 1973 וקצת לא נראה לי שהוא שחרר אותו באיחור רב כסינגל.
שיר יפה מאד אבל אתה בטוח שהוא לא תשל"ד? אני יודע שהוא מופיע בתקליט השני שלו שיצא לאור במהלך 1973 וקצת לא נראה לי שהוא שחרר אותו באיחור רב כסינגל.
F ForeverMC New member 21/9/12 #90 שיר ענק !!! אולי האהוב עלי בשנה הזו, למרות שהבחירה מאוד קשה (הנסיך הקטן, אדבר איתך,ילדים של החיים, כמו צמח בר). מילים מדהימות של לאה גולדברג
שיר ענק !!! אולי האהוב עלי בשנה הזו, למרות שהבחירה מאוד קשה (הנסיך הקטן, אדבר איתך,ילדים של החיים, כמו צמח בר). מילים מדהימות של לאה גולדברג
א אריה31 Member מנהל 20/9/12 #27 מקום 5 מילים: סמדר שיר לחן: איתן מסורי עיבוד: אלכס וייס זה השיר היחידי שאני זוכר מפסטיבל שירי הילדים באותה שנה, הייתי בן 5 וחודשיים כשהוא הגיע למקום השלישי החתול והעכבר - דליה פרידלנד
מקום 5 מילים: סמדר שיר לחן: איתן מסורי עיבוד: אלכס וייס זה השיר היחידי שאני זוכר מפסטיבל שירי הילדים באותה שנה, הייתי בן 5 וחודשיים כשהוא הגיע למקום השלישי החתול והעכבר - דליה פרידלנד
F feldman89 Well-known member 21/9/12 #67 מגיב: נחמד כזה, לא משהו מאד טוב. בעיניי לא מוצדק המיקום הגבוה הזה.
א אריה31 Member מנהל 20/9/12 #28 מקום 4 מילים ולחן: שייקה פייקוב מקום 7 ברשת ג' חייכי לי בשירים - דודו זכאי
א אריה31 Member מנהל 20/9/12 #29 אומני השנה זמר השנה: 1. דודו זכאי 2. יגאל בשן 3. אושיק לוי זמרת השנה: 1. אילנית הרכב השנה: 1. להקת חיל האויר 2. צוות הווי חטיבת צנחנים 3. כוורת
אומני השנה זמר השנה: 1. דודו זכאי 2. יגאל בשן 3. אושיק לוי זמרת השנה: 1. אילנית הרכב השנה: 1. להקת חיל האויר 2. צוות הווי חטיבת צנחנים 3. כוורת
F feldman89 Well-known member 20/9/12 #52 מנסה לנחש: 3. שירים הם חברים- שוקולד מנטה מסטיק 2. ככה היא באמצע- כוורת 1. זאת שמעל לכל המצופה- שלישיי הגשש החיוור או שיר תמים- גלי עטרי.
מנסה לנחש: 3. שירים הם חברים- שוקולד מנטה מסטיק 2. ככה היא באמצע- כוורת 1. זאת שמעל לכל המצופה- שלישיי הגשש החיוור או שיר תמים- גלי עטרי.
F feldman89 Well-known member 20/9/12 #53 מגיב: זמר השנה: 3. אושיק לוי- סבבה 2. יגאל בשן נכון ומתאים 1. דודו זכאי- מסכים כי היו לו שירים מעולים. זמרת השנה: אילנית- כך היה צריך להיות- לא היו לה מתחרות. (אולי חוה וגלי) הרכב השנה: 3. כוורת- עלא כיפאק 2. צוות הווי חטיבת צנחנים- סבבה 1. להקת חיל האוויר- בסדר גמור למרת שאני בוחר בכוורת.
מגיב: זמר השנה: 3. אושיק לוי- סבבה 2. יגאל בשן נכון ומתאים 1. דודו זכאי- מסכים כי היו לו שירים מעולים. זמרת השנה: אילנית- כך היה צריך להיות- לא היו לה מתחרות. (אולי חוה וגלי) הרכב השנה: 3. כוורת- עלא כיפאק 2. צוות הווי חטיבת צנחנים- סבבה 1. להקת חיל האוויר- בסדר גמור למרת שאני בוחר בכוורת.
א אריה31 Member מנהל 21/9/12 #76 מקום 3 מילים: אהוד מנור לחן: יאיר רוזנבלום מקום 9 ברשת ג' שירים הם חברים - שוקולד מנטה מסטיק