המצעד התחיל

viko222

New member
אגו טריפ-מקום 6-גלגלצ

עלמה סיפרה שהשיר התנגן לה בראש בתור טבחית והיא כל המשמרת זמזמה אותו בראש כדי לא לשכוח אותו ואיך שהיא חזרה הביתה ישר היא קפצה על הגיטרה וכתבה אותו....

viko222

New member
אם תראי מה קורה פה סביבי../images/Emo6.gif

אני מדפדף בין הערוצים אני אפילו לא שומע תשירים שלה כשהם מתנגנים אני ישר עובר לתחנה אחרת כדי להספיק לשמוע אם היא זכתה בעוד קטגוריה

nkotb

New member
עלמה את - ../images/Emo47.gif!! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד עלמה!!!! פחות משנה והיא זוכה כמעט בכל תואר אפשרי!! סחתיקה!! הצבעתי לך לזמרת השנה ופריצת השנה בגלגל"צ וכמובן כולל כל השירים שהיו לך במצעד הישראלי הרישמי. ו... צדקתי!! גם זמרת השנה + פריצת השנה בגלגל"צ, גם תארים אין סופיים במצעדים אחרים בארץ!! ייייייייששששששש!!!! כל הכבוד עלמה!!
איזה
. ידעתי, עלמה - אם את קוראת את זה - אמרתי לך שתוך שנה תצטרכי שומרי ראש, תראי מה זה, פחות משנה!! חכי משבוע הבא הלך על האנונימיות, ותשכחי ממלצרות!! שיהיה לך רק בהצלחה בכל!!

viko222

New member
זמרת השנה של רדיו חיפה:עלמה זהר.

עכשיו מתנגן מיגל.לא יודע איזה מקום

viko222

New member
זמרת השנה של רדיו חיפה

היא,עלמה זהר
מיגל מקום 2 ברדיו חיפה..

viko222

New member
ללא ספק עלמה הזוכה הגדולה של השנה

זמרת השנה שיר השנה תגלית השנה. מיגל ואגו-טריפ כיכבו ללא ספק במקומות מעולים! עקפו שירים שהייתי בטוח שהם יזכו במקום 1 והופל'ה עלמה העיפה אותם
אם היה קטוגריה המנצחת הגדולה של השנה,עלמה ללא ספק היא המנצחת הגדולה.

ה אiר

New member
כל הכבוד לעלמה ולויקו../images/Emo70.gif

ולכל מי שלקח חלק בשירשור המוצלח הזה.

ג ב ש ו ש

New member
וואוו איזה כבודדד../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

כ"כ הרבה תארים בזמן יחסית קצר זה ענק
השירים שלה הגיעו בכל התחנות למקומות הראשונים,היא זוכה בתגלית השנה...מה צריך יותר מזה?? כל הכבוד..שרק ימשיך ככה ושגם אנחנו נמשיך להצביע תמיד ולהעלות את עלמה גבוה גבוה

למעלה