אז נמחק את הבלאגן הזה אם הוא יהיה ריק, ונחיה על הסיכום של חן!
C chen010189 New member 14/10/06 #25 ועורך המצעד חובב רוק ישראלי שצריך לסבול את הדברים האלה אוף, אני לא סובלת מזרחית
L limors2 Active member 14/10/06 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif חוץ מבלבלי אותו של קובי פרץ אבל בואי לא נגיב לפה אלא לשני, כי זה לא ברור ואם נגיב אני לא אוכל למחוק את זה
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif חוץ מבלבלי אותו של קובי פרץ אבל בואי לא נגיב לפה אלא לשני, כי זה לא ברור ואם נגיב אני לא אוכל למחוק את זה
א אסף צרנילס New member 14/10/06 #27 זה השרשור הרשמי? זה המצעד הרשמי? של ישראל? בגלגלצ? איך עבר החג??
L limors2 Active member 14/10/06 #28 זה הוא!../images/Emo54.gif הוא נורא לא ברור אז נוותר על המקומות. חן תסכם לנו שלום!! איפה טיילת לך?
א אסף צרנילס New member 14/10/06 #37 אח... איפה לא טיילתי זאת השאלה.... חרשתי את הצפון כולו. חופשה שניה שלי אי פעם (אחרי יותר משנתיים בתחנה) היה כיף! אבל האמת יותר כיף לחזור...
אח... איפה לא טיילתי זאת השאלה.... חרשתי את הצפון כולו. חופשה שניה שלי אי פעם (אחרי יותר משנתיים בתחנה) היה כיף! אבל האמת יותר כיף לחזור...
L limors2 Active member 14/10/06 #41 חזרת עם נעליים?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אחשלי היה בטיול בצפון בשבוע שעבר, וגנבו לו תסנדלים וברור שכחף לחזור כשיש לך עבודה שווה כזאת
חזרת עם נעליים?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אחשלי היה בטיול בצפון בשבוע שעבר, וגנבו לו תסנדלים וברור שכחף לחזור כשיש לך עבודה שווה כזאת
C chen010189 New member 14/10/06 #29 כן זה הרשמי כמה שזה לא נראה הוא לא באמת מבולגן כמו היום היה כרגיל, לא מלהיב.. איך היה לך?
A a b u y a New member 14/10/06 #38 לא היה כיף בחג../images/Emo10.gif נגעתי בחציר וכנראה שהיה בו צמח רעיל, והתחילה לי פריחה ביד, ואז כל הגוף גירד לי, והתנפח לי גוש ענק ביד. זה היה בולט ממש ומגרד, ואז זה עבר לעין איכשהו. הנפיחות התחילה לרדת, אבל זה עדיים צורב לפעמים
לא היה כיף בחג../images/Emo10.gif נגעתי בחציר וכנראה שהיה בו צמח רעיל, והתחילה לי פריחה ביד, ואז כל הגוף גירד לי, והתנפח לי גוש ענק ביד. זה היה בולט ממש ומגרד, ואז זה עבר לעין איכשהו. הנפיחות התחילה לרדת, אבל זה עדיים צורב לפעמים
L limors2 Active member 14/10/06 #40 אאוץ'../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif איזה באסה זה שזה קורה בחופש לך תיגע בחציר שוב עכשיו
א אסף צרנילס New member 15/10/06 #60 ../images/Emo5.gif אני קצת מתחרט שקראתי את זה בדיוק אחרי האוכל... תרגיש טוב!!!