לא לא זה היה אייזק
L limors2 Active member 21/10/06 #72 הו נכון../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif ואהבתי תשיר עד שהיא חטאה ככה
C chen010189 New member 21/10/06 #88 רגע דיי בלבלתם אותי נו ליאורה התכוונה ל"Sorry"? חשבתי שזה היה שם של שיר (סליחה עם כל הכבוד ל100 בבגרות, האוצר מילים שלי באנגלית דורש שיפוץ, תיקון ועיבוד)
רגע דיי בלבלתם אותי נו ליאורה התכוונה ל"Sorry"? חשבתי שזה היה שם של שיר (סליחה עם כל הכבוד ל100 בבגרות, האוצר מילים שלי באנגלית דורש שיפוץ, תיקון ועיבוד)
C chen010189 New member 21/10/06 #96 כן שכחתי לרגע חשבתי שזה איזו מילה באנגלית.. והתפלאתי מזה השיר הזה של מדונה הו הו הימים שאהבתי את Sorry.. היום הוא כבר נמאס עליי
כן שכחתי לרגע חשבתי שזה איזו מילה באנגלית.. והתפלאתי מזה השיר הזה של מדונה הו הו הימים שאהבתי את Sorry.. היום הוא כבר נמאס עליי
C chen010189 New member 21/10/06 #92 ובגלל זה לא ידעתי שסליקחה זה עיוות של "סליחה" וחשבתי שזה איזה מילה אנגלית (הייתי חייבת להוסיף את זה, שאנשים לא יבינו לא נכון ויחשבו שאני לא יודעת איך אומרים סליחה באנגלית)
ובגלל זה לא ידעתי שסליקחה זה עיוות של "סליחה" וחשבתי שזה איזה מילה אנגלית (הייתי חייבת להוסיף את זה, שאנשים לא יבינו לא נכון ויחשבו שאני לא יודעת איך אומרים סליחה באנגלית)
R RJlake New member 21/10/06 #93 חיחיחי כן סורי אבל כשאמריקקי אומר מילה בעברית אז זה נשמע מעוות במיוחד כשיש ח' במילה
C chen010189 New member 21/10/06 #102 חיחיחי כן סורי אבל כשערס אומר מילה בעברית זה נשמע מעוות במיוחד כשיש ח' וע' אז מותר לה ודרך אגב זה רק אני או שמושיק עפיה עף מהמצעד? כי אני לא מאמינה שהקפיצו אותו יותר מדי למעלה ממקום 20 עכשיו מעניין אותי כמה זמן אם בכלל הוא יהיה באפשרויות להצבעה..
חיחיחי כן סורי אבל כשערס אומר מילה בעברית זה נשמע מעוות במיוחד כשיש ח' וע' אז מותר לה ודרך אגב זה רק אני או שמושיק עפיה עף מהמצעד? כי אני לא מאמינה שהקפיצו אותו יותר מדי למעלה ממקום 20 עכשיו מעניין אותי כמה זמן אם בכלל הוא יהיה באפשרויות להצבעה..
C chen010189 New member 21/10/06 #55 עליה של מקום 1 או שיש לי בעיות שמיעה (צו שלישי היר איי קאם?) או שבאמת היא אמרה ירידה
T tkuihehr New member 21/10/06 #70 חחח, יכול להיות שהיתה לה טעות זו לא פעם ראשונה, אין לך מושג כמה פעמים הם טועים ,כי הם מניחים שאף אחד לא שם לב וממשיכים בלי לתקן [בעיקר עומרי]
חחח, יכול להיות שהיתה לה טעות זו לא פעם ראשונה, אין לך מושג כמה פעמים הם טועים ,כי הם מניחים שאף אחד לא שם לב וממשיכים בלי לתקן [בעיקר עומרי]
L limors2 Active member 21/10/06 #83 לעולם לא נדע!../images/Emo54.gif זאת תהיה עוד אחת מהתעלומות שנקראות "מצעד גלגלצ השבועי"!